Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAMİLEYİİİMMMMM :):)
Canim cok sevindimmm, kac cikti beta hcg, hemen bize neler yaptin anlatir misin, sorun neydi, kac yumurtan oldu, sperm sayiniz haraketiniz nasildi, dinlendin mi, nelere dikkat ettin, bi de asilama yapilip da kalktiginda akintin olmus muydu? Biliyorum coook soru sordum ama ne yapiyim merak ediyorum

kızlar gecen ay kiaşılamam da cok falz asancım göğüs agrım falan vardı ama negatif sonuclandı bu ay yıne aşılama oldum tek yumurtam vardı bugun 8.günüm ama hiç bir belirti agrı sızı yok sadece beyaz akıntım (affedersiniz) var.tek yumurta olduğu için mi acaba

tebrik ederim canımmmm evet bızde cok merak edıyoruz belirtilerini nleler yaşadığını anlatır mısın bızede :))))

Amin cnm inşallah. Şoktayım hala bişey anlamıyo kafam :) eşime bile haber vermedim daha yuzune söyleyip görmek istiyorum o halini
Canım sana bişey sormak istiyorum. Ben klomen kullandım dr tavsiyesiyle bir yumurtam gelişmişti. Sol yumurtam. 23 mm sanırım gelişmişti. 02.01.2016 cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi vurdurdum. 04.01.2016 saat 11,30 gibide aşılama yaptı. Şimdi sisin anlattıklarınıza bakıyorum siz heralde her gün iğne vuruldunuz. Şimdi çarşamba dr kontrole gidicem ve bu konuyu konuşucam. Sen nasıl bir tedavi gördün hangi ilaç ve iğneleri kullandın canım.

canım bi şey sorucam aşılamadan sonra ilişki önerdi mi r sana. bugün 12 de aşılama oldum ben. dr bugün ve yaın ilişkiolsun. yumurtan yeni çatlamış iyi tam zamanı dedi :)
Canim nasil gecti bugun, asilaman nasildi?

canım bi şey sorucam aşılamadan sonra ilişki önerdi mi r sana. bugün 12 de aşılama oldum ben. dr bugün ve yaın ilişkiolsun. yumurtan yeni çatlamış iyi tam zamanı dedi :)
Benim dr böyle bişey demedi. Heralde her dr farklı yöntem kullanıyor. Ama benim olmadı. Sen dene bence dr nu inşallah senin tutar canım

canım ben o kadar germişim ki kendimi dayak yemiş gibiyim ( şimdilik her şey yolunda gibi. bugün ilişki olsun dedi. yum erken çatladı diye panik yapmıştım ama yeni çatlmış tam zamanı dedi.
Hadi bakalim artik dinlenme zamani o zaman, bebisin sımsıkı tutunur insallah

Çok sağol canım. 140.6 çıktı bnde pko vardı . Yıkama sonrası sperm 90ileriydi. Akıntım olmadı ama onbeş gündür ağrı çekiyorum.meğer bebişimin ağrısıymış :)

Aşulamanın yarınki günü ve gün aşırı dedi ama bnm ağrım çok olunca toplasan üç yada dört kere ilişki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…