Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bu jel crinone nicin verildi ne işe yarıyor. bende dr sorucam bana boyle şeyler vermedi. Kafam karıştı iyice.

Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç

1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3)@hayallergercekolsa-ilk deneme
4)@ahsen su-Ilk deneme
5)@arsinli -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme
7)@sevil19 -ilk deneme
8)@eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
9)@bilgem34-2. Deneme-5 ocak
10)@elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)@deffnem -ilk deneme
12)@dddd8999 -2. Deneme-4ocak
13) fazi93 -2. Deneme-4 ocak-Hamileeeee
14) hilal1907 - ilk deneme
15)@derendefne -ilk deneme
16)@gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
17)@prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
18)@Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
19)@Begum275 -ilk deneme
20)@gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
22)@zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23) H hcaazram2007 -2. Deneme
24) elasen -ilk deneme-4 ocak
25) S shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak
26) C CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak-Malesef negatif
27)@benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28) bril -2. Deneme
29) Gokcenn -ilk deneme-6 ocak
30) Seydadgnkrgz -ilk deneme
31) S SPAWNS -3.deneme-11 ocak

Hayırlı olsn senin için senin yaşadığın belirtileri yaşıyorum ama umutlanmakta istemiyorum canım ilk aşılamam böyle olmamıştı bunda seninde dediğin gbi ilk günden itibaren kasık ağrısı ara sıra bel ağrısı gaz sancısı ve sürekli olmuyo ama baş dönmesi 2 gndr oluyor belki psikolojiktir ama ....

Bnde son ana kadar sabrettim . Yapmıycam test falan dedim bugun sabah 9da kanı verdim normalde 11de açıklanacak sonuç 15 e kaldı. Hastanede ki kızlar bile meraktan evlerine bile zor gittiler. Son biri kaldı. Onlada sarıldık ağladık. Meğersem pozitif sonuçlu olan tahlilleri bi daha gözden geçiriyorlarmış o yüzden geç kalmış.ama o saatler geçme di bn onu bilir onu soylerim :)

Senin ta Hlil günü ne zaman cnm.

Merhaba arkadaşlar 6 ocakta aşılama yaptırdım. Crinone jel ve estrofem kullanıyorum. 2 yumurtam çatlamıştı aşılamadan önce. Bebiş oldumu bilmiyorum belirtiler cok fazla yaşadım ama bu kullandığım ilaçlardan sanırım. Kasık ağrıları, göğüs batmaları ,sızlamaları, miğde yanması, gaz , baş dönmesi, bel ağrısı... Ancak adetten günü geçtikten sonra bu belirtiler görülürmüş normalde. 20 sindede kan testi yaptıracagım adet olmazsam o güne.. İlk aşılamam pek umudum yok .. Hayırlısı

Gunaydin kizlar bende dun kontrole gittim folikuller pek gelismemis 5 tane var ama en buyugu 13 mm cuma tekrar cagirdi asilama icin en az ikisinin yeteri kadar gelismesi lazim yoksa yapmam dedi
İgnenin dozunu artirirsak gelecek ay artik gozetim altinda yapmam lazim dedi yani hastaneye yatman lazim dediyoksa yumurtaliklara zarar vericek seyler olurmus cok uzuldumm dun de bi arkadasim doguma gitti annesi gelene kadar yaninda ben durdum hastanede bebek sesleri hamileler cok etkilendim ya kotu oldum

Ca Nım bnm belirtilerin çoğu var sende. Bnm son iki uç gün adet ağrım oldu. İdrar rengi de koyulaşmıştı. Esneyip duruyordum

Canim incir kuru yapabilirsin ya da bol bol kuru incir ye bi de bal tarcin corek otu kuru yap, Allahin izniyle gelisecek yumurtalarin.

Canim incir kuru yapabilirsin ya da bol bol kuru incir ye bi de bal tarcin corek otu kuru yap, Allahin izniyle gelisecek yumurtalarin.
Bal tarcin corek otunu adetin ikinci gununden bu yana yapiyorum canim onun bi etkisiolmamis dedigin gibi incir aldim cumaya kadar yicem onu da insallah faydasi olur

İş yerindeyim, bağıra bağıra aglamamak için zor tutuyorum kendimi. 15 aydır her ay bu olumsuzlugu gormekten çok yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…