- Konu Sahibi huzurolsun
-
canım bu jel crinone nicin verildi ne işe yarıyor. bende dr sorucam bana boyle şeyler vermedi. Kafam karıştı iyice.bnm de aynı 13gun kullandım 50yle başladım 75. 100 falan yukseldim en son yine 50 yaptım. Bnm ki de geç büyüdü sonra çatlatma iğnesini yaptırdım ve aşılama oldum crinone jel kullandım yine devam et crinone dedi birde golikasit yazdı
Bu jel rahmi gebeliğe ayarlıyo rahim için gerekli progesteron hormonu içeriyor.canım bu jel crinone nicin verildi ne işe yarıyor. bende dr sorucam bana boyle şeyler vermedi. Kafam karıştı iyice.
cok sağol canım.Bu jel rahmi gebeliğe ayarlıyo rahim için gerekli progesteron hormonu içeriyor.
Daha 11.5 ml di çarşamba kontrolüm varYok y
Yok yapmaz heralde . Şuan ne kadar olmuş yumurtan.
Bnde son ana kadar sabrettim . Yapmıycam test falan dedim bugun sabah 9da kanı verdim normalde 11de açıklanacak sonuç 15 e kaldı. Hastanede ki kızlar bile meraktan evlerine bile zor gittiler. Son biri kaldı. Onlada sarıldık ağladık. Meğersem pozitif sonuçlu olan tahlilleri bi daha gözden geçiriyorlarmış o yüzden geç kalmış.ama o saatler geçme di bn onu bilir onu soylerim :)Hayırlı olsn senin için senin yaşadığın belirtileri yaşıyorum ama umutlanmakta istemiyorum canım ilk aşılamam böyle olmamıştı bunda seninde dediğin gbi ilk günden itibaren kasık ağrısı ara sıra bel ağrısı gaz sancısı ve sürekli olmuyo ama baş dönmesi 2 gndr oluyor belki psikolojiktir ama ....
Ki yavaş gelişio canım. İnşallah hayırlarla buyur yumoşun.Daha 11.5 ml di çarşamba kontrolüm varfazi93
Hlil günü ne zaman cnm.Hayırlı olsn senin için senin yaşadığın belirtileri yaşıyorum ama umutlanmakta istemiyorum canım ilk aşılamam böyle olmamıştı bunda seninde dediğin gbi ilk günden itibaren kasık ağrısı ara sıra bel ağrısı gaz sancısı ve sürekli olmuyo ama baş dönmesi 2 gndr oluyor belki psikolojiktir ama ....
Senin ta
Hlil günü ne zaman cnm.
İnşallah canım. Rabbim sevindirsin :)Perşembe GNU canım Hayirlisiyla..inş meleğim gelmistir
yeni gördüm mesajı evet cnm rüyalara gerçekten inanıyorum rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsinPrensessss yelekler hirkalar sahibi icin hazir, Mustafaa giyer hepsini , bak ruyan da ciktiii
Nım bnm belirtilerin çoğu var sende. Bnm son iki uç gün adet ağrım oldu. İdrar rengi de koyulaşmıştı. Esneyip duruyordumMerhaba arkadaşlar 6 ocakta aşılama yaptırdım. Crinone jel ve estrofem kullanıyorum. 2 yumurtam çatlamıştı aşılamadan önce. Bebiş oldumu bilmiyorum belirtiler cok fazla yaşadım ama bu kullandığım ilaçlardan sanırım. Kasık ağrıları, göğüs batmaları ,sızlamaları, miğde yanması, gaz , baş dönmesi, bel ağrısı... Ancak adetten günü geçtikten sonra bu belirtiler görülürmüş normalde. 20 sindede kan testi yaptıracagım adet olmazsam o güne.. İlk aşılamam pek umudum yok .. Hayırlısı
Canim incir kuru yapabilirsin ya da bol bol kuru incir ye bi de bal tarcin corek otu kuru yap, Allahin izniyle gelisecek yumurtalarin.Gunaydin kizlar bende dun kontrole gittim folikuller pek gelismemis 5 tane var ama en buyugu 13 mm cuma tekrar cagirdi asilama icin en az ikisinin yeteri kadar gelismesi lazim yoksa yapmam dedi
İgnenin dozunu artirirsak gelecek ay artik gozetim altinda yapmam lazim dedi yani hastaneye yatman lazim dediyoksa yumurtaliklara zarar vericek seyler olurmus cok uzuldumm dun de bi arkadasim doguma gitti annesi gelene kadar yaninda ben durdum hastanede bebek sesleri hamileler cok etkilendim ya kotu oldum
Bal tarcin corek otunu adetin ikinci gununden bu yana yapiyorum canim onun bi etkisiolmamis dedigin gibi incir aldim cumaya kadar yicem onu da insallah faydasi olurCanim incir kuru yapabilirsin ya da bol bol kuru incir ye bi de bal tarcin corek otu kuru yap, Allahin izniyle gelisecek yumurtalarin.
Kismet değilmiş canim Rabbim hayirlisini versin hepimize üzülme dicem ama o psikoloji çok zor demekki Rabbim bu zamana yazmamis kismetoniziTutmadı arkadaşlarım, adet oldum(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?