- 13 Ocak 2016
- 149
- 169
- 23
- 36
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Haber vericem tabi ki .inşallah ümit verici olur
Canim nasıl sonuçlarHaber vericem tabi ki .inşallah ümit verici olur
Çıkmadı daha sonuç beklemedeyimCanim nasıl sonuçlar
Ben bugün hastalandım canım. Olmadı sinirlerim çok bozuk ama napalım elden biRşey gelmez. İnşallah senin tutmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyorum.İnşallah canım. Hastaneye gidiyorum. bakalım sonuç ne olacak
Üzüldüm canım ya. Nasip değişmiş hayırlısı bakalım. Bn daha halllaaaa bekliyorum çıkmadı sonuç inat ettim hastanede bekliyorum sonucu da :)Ben bugün hastalandım canım. Olmadı sinirlerim çok bozuk ama napalım elden biRşey gelmez. İnşallah senin tutmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
İnşallah canım :)Hayırlı haberle gel insallah canım :)
Canim cok uzuldum ama hayirlisi olsun, Allahin takdirine boynumuz kildan ince ama sizler de olumsuz sonuc gordukce daha baslamadan umudum kiriliyo benimBen bugün hastalandım canım. Olmadı sinirlerim çok bozuk ama napalım elden biRşey gelmez. İnşallah senin tutmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Evet canım kısmet değilmiş. Şimdi dr randevu alıcam reglinin 3 günü gel dedi. Bu sefer rahim filmi çekicek. tüplere bakıcam dedi. ondan sonra bakalım Allah yardımcımız olsun ne diyim. Hadi sen güzel haber verde bari ona sevinelim.Üzüldüm canım ya. Nasip değişmiş hayırlısı bakalım. Bn daha halllaaaa bekliyorum çıkmadı sonuç inat ettim hastanede bekliyorum sonucu da :)
ne söyliyim canım bilemedim. dışarısı buz gibi benim içim yanıyor valla ama elden ne gelir. Allah dermansız dert vermesin. Olcak illa ama ne zaman nasıl bilemiyoruz işte. İnşallah hepimizin fazla uzamadan tez zamanda olur. Çok öpüyorum hepinizi. Şimdi evi temizliycem kafamdan atmam lazım bunu.yarında ilk işim spora yazılmak ve halk eğitime gidip kurslara bakıcam kafayı dağıtmam lazım ben taktıkça olmuyor.Canim cok uzuldum ama hayirlisi olsun, Allahin takdirine boynumuz kildan ince ama sizler de olumsuz sonuc gordukce daha baslamadan umudum kiriliyo benim
Canim Allah yardimcin olsun, cok guzel dusunmussun bence spor ve halk egitim konusunda. Kendimize güzel hobiler bulmamiz lazim kafa dagitmak icin, tek odak noktamiz bu olmasa daha iyi olacak. Hayat daha kolay olacak sanki. En hayirli zamanda hepimize nasip olur insallah annelik.ne söyliyim canım bilemedim. dışarısı buz gibi benim içim yanıyor valla ama elden ne gelir. Allah dermansız dert vermesin. Olcak illa ama ne zaman nasıl bilemiyoruz işte. İnşallah hepimizin fazla uzamadan tez zamanda olur. Çok öpüyorum hepinizi. Şimdi evi temizliycem kafamdan atmam lazım bunu.yarında ilk işim spora yazılmak ve halk eğitime gidip kurslara bakıcam kafayı dağıtmam lazım ben taktıkça olmuyor.
Cok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizede bu mutluluğu yaşatsın.HAMİLEYİİİMMMMM :):)
AmiiiiinnnnCok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizede bu mutluluğu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?