Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bismillahirrahmanirrahim

İsim- Deneme -Aşılama Tarihi -Sonuç

1)@aybirgen-ilk deneme
2)@safiskus-2. Deneme
3)@hayallergercekolsa-ilk deneme
4)@ahsen su-Ilk deneme
5)@arsinli -ilk deneme
6)@avucdolusudua -ilk deneme
7)@sevil19 -ilk deneme
8)@eylem008-2. Deneme- 2 ocak-Malesef negatif
9)@bilgem34-2. Deneme-5 ocak
10)@elifecem16 -5. Deneme-14 ocak
11)@deffnem -ilk deneme
12)@dddd8999 -2. Deneme-4ocak
13) fazi93 -2. Deneme-4 ocak
14)@kuzuma hasretim- ilk deneme
15)@derendefne -ilk deneme
16)@gamzebb -ilk deneme-2 ocak-Malesef negatif
17)@prenses0101 -ilk deneme- Aşılama için adet olmayı beklerken hamile kaldı.
18)@Vazgeçtim -ilk deneme-2 ocak-Malesef Negatif
19)@Begum275 -ilk deneme
20)@gipsyy -ilk deneme-26 aralik- Malesef negatif
21)@Ageve -2. Deneme- 3 ocak-Malesef negatif
22)@zeynep_xx -ilk deneme-18 ocak
23)@hcaazram2007 -2. Deneme
24) elasen -ilk deneme-4 ocak
25)@shr6134 - 2. Deneme - 6 ocak
26) C CANO1234 -1. Deneme - 4 ocak
27)@benyoruldumhayat -3. Deneme - 8 ocak
28) bril -2. Deneme
29) Gokcenn -ilk deneme-6 ocak
30) Seydadgnkrgz -ilk deneme
31) S SPAWNS -3.deneme-11 ocak

Ben bugün hastalandım canım. Olmadı sinirlerim çok bozuk ama napalım elden biRşey gelmez. İnşallah senin tutmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Üzüldüm canım ya. Nasip değişmiş hayırlısı bakalım. Bn daha halllaaaa bekliyorum çıkmadı sonuç inat ettim hastanede bekliyorum sonucu da :)

Ben bugün hastalandım canım. Olmadı sinirlerim çok bozuk ama napalım elden biRşey gelmez. İnşallah senin tutmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Canim cok uzuldum ama hayirlisi olsun, Allahin takdirine boynumuz kildan ince ama sizler de olumsuz sonuc gordukce daha baslamadan umudum kiriliyo benim

Üzüldüm canım ya. Nasip değişmiş hayırlısı bakalım. Bn daha halllaaaa bekliyorum çıkmadı sonuç inat ettim hastanede bekliyorum sonucu da :)
Evet canım kısmet değilmiş. Şimdi dr randevu alıcam reglinin 3 günü gel dedi. Bu sefer rahim filmi çekicek. tüplere bakıcam dedi. ondan sonra bakalım Allah yardımcımız olsun ne diyim. Hadi sen güzel haber verde bari ona sevinelim.

Canim cok uzuldum ama hayirlisi olsun, Allahin takdirine boynumuz kildan ince ama sizler de olumsuz sonuc gordukce daha baslamadan umudum kiriliyo benim
ne söyliyim canım bilemedim. dışarısı buz gibi benim içim yanıyor valla ama elden ne gelir. Allah dermansız dert vermesin. Olcak illa ama ne zaman nasıl bilemiyoruz işte. İnşallah hepimizin fazla uzamadan tez zamanda olur. Çok öpüyorum hepinizi. Şimdi evi temizliycem kafamdan atmam lazım bunu.yarında ilk işim spora yazılmak ve halk eğitime gidip kurslara bakıcam kafayı dağıtmam lazım ben taktıkça olmuyor.

Canim Allah yardimcin olsun, cok guzel dusunmussun bence spor ve halk egitim konusunda. Kendimize güzel hobiler bulmamiz lazim kafa dagitmak icin, tek odak noktamiz bu olmasa daha iyi olacak. Hayat daha kolay olacak sanki. En hayirli zamanda hepimize nasip olur insallah annelik.

Benim de 14. Günüm evde test yaptım Ve tabiki test çizgi... Aynı şeyleri yaşamaktan öylesine Yoruldum ki, yarın gidip kan testi bile yaptırmak istemiyorum :'(

Kızlar 1 saat sonra belli belirsiz çok silik bir çizgi çıktı ya da ben oyle gorüyorum kafayı yedim sanırım.......

Çok sevindim canım, inşallah biz de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…