- 13 Ocak 2016
- 149
- 169
- 23
- 36
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Ben de bugün adet oldum, cuma gidicem doktora, hadi hayirlisi olur insallah :)
Saat 2 de canımcanım yaptın mı test :)
Ok canım bn pazartesi kanda 140 çıktı bugun yine çağırdı kan için bugünde 326çıktı normal heralde haftaya gidecem galiba ultrason için .gördüm cnm ilk öğrendiğimde gördüm bugün kontrol vardı büyümüş 1 hafta 10 gün sonra kalp atışını duyacağız allahın izniyle sen gördün mü
BENİM 2856 ÇIKTI CNM GEÇEN HAFTAY
Ok canım bn pazartesi kanda 140 çıktı bugun yine çağırdı kan için bugünde 326çıktı normal heralde haftaya gidecem galiba ultrason için .
AMİN CNM BEN 1,5 YILDIR Bİ SÜRÜ TEDAVİ GÖRDÜM NE YAPTIYSAM OLMADI TAM AŞILAMA YAPILACAKTI KAFAMDA HEP AŞILAMA VARDI ADET OLUNCA BAŞLANACAKTI BEKLE BEKLE ADET OLMADIM AĞLADIM NİYE OLMUYORUM AŞILAMA YAPILSIN ARTIK DİYE Bİ ÖĞRENDİM Kİ HAMİLE KALMIŞIM KENDİ KENDİNE MUCİZE GİBİ O YÜZDEN RABBİM NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN GELİR ÖNEMLİ OLAN SABRETMKmerhaba kızlar ben pazartesi aşılama oldum ilk aşılamam inşallah tutar 5 ay önce normal yolla kaldım düşük yaptım 5yıldır evliyim inşallah tutar ve bi daha kaybetmem hersey allahtan veren de allah alan da biz ne kadar istesekde çaba göstersekte vardır allahımın bir bildigi sabır diyelim
sen ne için tedavi görmüştün canım. Bnde pko vardı.BENİM 2856 ÇIKTI CNM GEÇEN HAFTA
BENDE DE PCO VARDI CNM 1,5 YIL TEDAVİ GÖRDÜM OLMADI BU AY AŞILAMA YAPTIRACAKTIM ADET OLMADIM DOKTORA Bİ GİTTİM TEDAVİSİZ KALMIŞIM :) RABBİM OL DERSE OLUYR İŞTEsen ne için tedavi görmüştün canım. Bnde pko vardı.
İkinci aşılamam şükürler olsun ki tuttu. Bugu aşılamadsn sonra ki 17.gun :)
Canim hosgeldin aramiza, ilk sayfadaki listemize ekliyorum seni.merhaba kızlar ben pazartesi aşılama oldum ilk aşılamam inşallah tutar 5 ay önce normal yolla kaldım düşük yaptım 5yıldır evliyim inşallah tutar ve bi daha kaybetmem hersey allahtan veren de allah alan da biz ne kadar istesekde çaba göstersekte vardır allahımın bir bildigi sabır diyelim
Canimm nasilsin, insallah guzel haberler verirsin bize.Bak doktor bana dinlen demedi sadece eve gidince geceye kadar uzan bacakların yukarda bir şekilde bekle dedi sonra kalkıp gunluk hayatına devam et yarın düş al sıcak olmayan suyla dedi ama gel gor ki kocam kalkmama izin vermiyo surekli altimda yastık bi vaziyette uzaniyorum sadece WC ve yemek işten 5 günlük izin aldı evde tek olsaydık bana bakmasına gerek olmayacaktı ama kayınvalidem bizde :) aşırı ozeniyo. Bir de şey dediler ananas ve kabak çekirdeğini önerdi bi arkadaş döllenmeyi kolaylastiriyomus
Canimm nasilsin, insallah guzel haberler verirsin bize.
kızlar ben 18 inde aşılama oldum ama o günden beri kasığımdaki ağrı devam ediyor. bacağıma doğru ve bel kısmım da. öyle ki gece bi yandan diğer yana dönerken kalıp gibi döndüm dün gece. bi şeyler ters mi gitti acaba? aşılamasının ilk gününde böyle ağrıları olan oldu mu
Y
Ok canım bn pazartesi kanda 140 çıktı bugun yine çağırdı kan için bugünde 326çıktı normal heralde haftaya gidecem galiba ultrason için .
Insallah olmazsin canim, insallah gelmistir bebeginCanım ben şuan 15. Gunumdeyim. 8. Gün aşırı sancı ve baş dönmesi yüzünden hamilemiyim dedim dayanamadim test yaptım silik çıktı bir gün sonra yine yaptım yine silik çıktı 9. Gün gidip kan verdim 2.73birşey yk canim ama çok sancim var adet olcam
hayırlı olsun cnm rabbim saglıklı kucagına almayı nasip eder inşallah benimde öyle olmuştu ameliayt oldum çift rahimden sol tarafta yumurtalıklar var ama tupum yok kör olan rahmim sol taraftaydı cok agrım oluyordu ameliyat olduktan sonra normal yolla hamile kaldım aşılama için hazırlıklara başlıycaktık günüm gecikince test yaptm hamile oldugumu ögrendim düşük oldu 3 ay normal yolla devam ettik ama kalmadım bugun 2 günüm hayırlısı en cokta insanlar yuzunden yıpranmak çok kötü rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınAMİN CNM BEN 1,5 YILDIR Bİ SÜRÜ TEDAVİ GÖRDÜM NE YAPTIYSAM OLMADI TAM AŞILAMA YAPILACAKTI KAFAMDA HEP AŞILAMA VARDI ADET OLUNCA BAŞLANACAKTI BEKLE BEKLE ADET OLMADIM AĞLADIM NİYE OLMUYORUM AŞILAMA YAPILSIN ARTIK DİYE Bİ ÖĞRENDİM Kİ HAMİLE KALMIŞIM KENDİ KENDİNE MUCİZE GİBİ O YÜZDEN RABBİM NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN GELİR ÖNEMLİ OLAN SABRETMK
teşekkurler cnm çok sevinirimCanim hosgeldin aramiza, ilk sayfadaki listemize ekliyorum seni.
Öyle canım ya . Rabbimin dediği olur. Alnımızda ne yazarsa o .:) allahın izniyle alırız kucağumıza inşallahBENDE DE PCO VARDI CNM 1,5 YIL TEDAVİ GÖRDÜM OLMADI BU AY AŞILAMA YAPTIRACAKTIM ADET OLMADIM DOKTORA Bİ GİTTİM TEDAVİSİZ KALMIŞIM :) RABBİM OL DERSE OLUYR İŞTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?