Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım benim. Ben çok ayakta durmamaya çalıştım ağır hiç bişey kaldırmadım ani hareketten sakındım . Hergun süt içtim. Bizede gün aşırı ilişki dedi dr ama bnm ağrım olunca çok yapamadık. İlk aşılamamda iki gün dinlendim ve hiç dikkat etmemiştim . Bide bal tarçın ve çorek otu yiyin bol bol bn aşılamadan önce hem kendim yesim hemde eşime yedirdim . Eşimin değerleri iyiydi ama balı yiyince daha da yükseldi . Bnmde tahlillerimi duzeltmişti. Bide bn hergun kalem suresi okudum .

Kızlar bugun sırf o ikinci çizgiyi görebilmek için gidip idrar testi aldım ve oda pozitif çıktı. Saklıycam onu. :)

Kızlar benim de 2.asilamamdi. Bu ayin 5 inde yapıldı.Femara kullanmıştım 5 gün. Çatlatma iğnesi yapılmadı bi tane çatlamış. 3 tane de çatlamak üzere olan yumurta vardı. Ama ben femara kullanırken bal tarçın çörek otu yedim ve kuru incir yedim.Ayrıca ovulasyon testi kullandım ve Preseed jel kullandım 4 defa.Hiç dinlenmedim bu defa hatta şimdi yoldayım memlekete gelmiştim İstanbula dönüyorum.Bi de bu ay çok rahattım..Asilamadan sonra hiç ağrım olmadı bu ay.Geçen ay çok agrim olmuştu.Aşılama sürecine başladığımda geçen ay hep diyordum iki defa yaptiracam ikinci de olacak diye..Kısmet tabi bu aya oldu.

İki gün önce sabah öylesine test yaptım daha erken çıkmaz deyip ama çok silik bi çizgi çıktı eşim görmüyorum falan dediyse de erken gebelik testi aldım onda net çıktı.Sonra kan testi verdim 10.97 çıktı.adetime 7 gün vardı daha .dün sabah yine normal test yaptım belirgin cikti.Bugün kan testini tekrarladim.45.77 cikti. Adetime 5 gün var daha .Rabbim hepinize nasip etsin en kısa zaman da inşallah. ..

Ben diğer asilammda normal hayatima dönmüştm hatta o gün yatmadim bile bu seferkinde bende dinlemeyi dusunuyrm ama bana diğer asilamada hic bi ilaç vermedi 12 gün sonra test yap hamileysen 1hafta snra gel değilsen asilama için gel dedi tabi biz ara vrdk bizimde değerlerimiz çok güzel bakalm cumartesi yumurta tak gtcem umarm herşey güzel olr

Cnm bnm adetlerim hep düzensiz. Aşılamanın 15.gunu dr gel dedi. Sat 17 aralıktı testi de 18 ocak ta yaptım . Pazartesi günü 140.6 bugünde 326.2 çıktı. Drum gayet güzel. Dedi. Haftaya perşembe kontrole gel dedi :)

Umarım canım. Hakkında hayırlısı olsun. Anneannemin bi sozu var Allah ekmeğini yağlı eylesin .pürlü budaklı olasın die . İnşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrularınıza

Kızlar merhaba..ben 19 ocak salı yani dün 2.aşılamamı oldum.ilkini ekim 2014 te olmuştum tutmadı. Çok heyecanlıyım 5 buçuk yıldır bekliyorum lütfen dua edin.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..bana da versin ama 2 Şubat test tarihim..

Umarım canım. Hakkında hayırlısı olsun. Anneannemin bi sozu var Allah ekmeğini yağlı eylesin .pürlü budaklı olasın die . İnşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrularınıza
Ay ne guzel bi söz canim amin inşallah güzel haberler aliriz bu ay

Merhaba canlar. Umarım herkez iyidir. Aşılamalari tutanlar için çok sevindim. Siz bizim umidimizsiniz. İnşallah darısı bize. Benim Dr bugün randevum vardı. Biz yaklaşık 1 senedir çocuk düşünüyoruz. Eşim ve benim bütün değerlerin iyi. Adetim hep düzenli. Hiç sorun yok diyor Dr ama olmuyor iste. 1 asilama tutmadı. Dr bana bu ay hsg yani rahim filmi çekelim dedi. Tüplerine bakalım kapalı mi açık mi diye. Bende istemedim. 2.aşilamami yapın olmazsa sonra onu yaptiririm dedim. Tamam dedi. İçimde tuplerimin tıkalı olmadığı hissi var. Ne bileyim belki buna inanmak istiyorum. Bana adetim in 5 günü başlamam için serophene 50 mg ilacı ilk 3 gün sabah akşam son 2 gün 1 tane iç dedi. İlaç bitince ilişki sonraki gün kontrolüm olcak. Yumurta takibi yapıcak. Size sormak istediğim şu hepiniz aşılamadan önce hsg cektirdiniz mi acaba? Napıyım bu ay aşılama yaptirmayip hsg mi cektirsem. Kafam karışık??? Birde şu çörekotu bal tarçın tarifini nasıl yapıp kullanmam gerek. Beni bu konuda aydinlatirsaniz çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Herkese iyi akşamlar...

çok stresli bi sureç 14 gün gecmek bilmez olumlu sonuç olsunda beklerim
cnm hsg çektir ya kapalıysa emeklerin boşa gitmesin hsg korkulacak bi işlemde degil bence ilk hsg cektir

Merhaba.ben yaklaşık 2 bucuk yıl önce çektirdim tüplerim açık çıktı iyi ki çektirmişim çünkü gittiğim tüm Doktorlar onu soruyor.benim tüplerim açık eşimde Problem yok ben de yok ama 5 buçuk yıldır olmuyo bebisimiz.bu ikinci aşılamam.bence çektir canım kafan rahat eder en azından.

Merhaba canım. İşte bu Drlara bazen kızıyorum. Önceden isteseydi keşke her testi istedi bizden bunu niye istemediniz dedim Dr bana zamanı vardı o yüzden dedi. İlk deneme lazım olmazsa istiyoruz diyor. Bende size sormak istedim burdaki herkez cektirdimi diye. Ona göre yarın öbür gün haber vericem doktora.

çok stresli bi sureç 14 gün gecmek bilmez olumlu sonuç olsunda beklerim

cnm hsg çektir ya kapalıysa emeklerin boşa gitmesin hsg korkulacak bi işlemde degil bence ilk hsg cektir
Off kararsizim canım bilmiyorum. Sizde haklısınız. Düşünucem dedim doktora

İyi akşamlar canım.bn 3 ay klomen tedvisinde. Sonra hsg çektirdim iki ay dur dedi bana dr. Daha sonra yine adetim grlmeyince tarlusal verdi ve ilk aşılamamı olmuştum. Bnm hsg teMiz çıkmıştı. Ama bnce de hsg çok önemli eğer şerde yapışıklık falan varsa işlem sırasında açılıyo. Bal tarçına gelince bn tarlısal kullanırken yani adetim gelmeden başladım hergun taze yaptım iki kaşık bala birer çay kaşığı tarçın ve çörek otuyla karıştırdım bazen çoRek otu yağıda doktum içine. Bnm adetin ikinci günü tahlilim çok güzel çıktı. Ondan önceki ay felaketti ve hiç yumurtam olmamıştı. Bu ay Allah a şukur iki tane sağlıklı yumurtam oldu küçükleri de vardı. Ayrıca her zaman eşime de yediriyordum bi kaşık aşılama günü yapılan sperm tahlili artmıştı . Normaldi zaten eşimin değeri ama sperm sayısını ve ileri sperm sayısını. Arttırmıştı.

Canim onun günleri var bu arada adetin bitiminden hemen sonra yani gebelik ihtimali yokken çekiliyor.onu da sor doktora

Teşekkür Fazı cim. Haklısınız yaptiriyim kafamdan gitsin bu düşünce. Bu karışım 2 yemek kaşığı Bala 1 çay kaşığı tarçın cve 1 ck çörekotu kâtip karistiricam aç karnina mi yigcem.. birde anlamadım adetin kaçıncı günü basliyim

Canim onun günleri var bu arada adetin bitiminden hemen sonra yani gebelik ihtimali yokken çekiliyor.onu da sor doktora
Evet canım. Doktorum söyledi adetin in 8 veya 9 günü çekiliyor dedi. Ona göre karar vermem lazım. Özelde yaptiricamda anestezili olucak yaklaşık 800 veya 900 TL bulur.

Canım Canım ölçüyü tam bilmiyorum ama bn öyle yapıyorum . Bn sabah kalkınca birde gece yatarken yiyordum. . Tariflerde adetin ikinci günü başlayıp on ya da onbeş gün yiyin yazıyordu. Ama bn adet gelmeden on gün önce yemeye başladım adetliyken ve yum. Takibindede ara ara yedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…