Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım özeller sırf para tuzağı. bulunduğum yerin devlet hastanesi çok kücük ve kalabalık. HSG için yer bulmam imkansız gibi o yüzden özele gidip yaptırıcam.
Fazi canım bir de doktaruma sordum bazı aşılama yaptıran arkadaşlarıma jel ve igneli tedavi vermiş dedim doktorları. Siz bana öyle bişey vermediniz dedim. Onların yumurta gelişiminde problem vardır o yuzden vermiştir dedi sende öyle bişey yok o yuzden gerek de yok dedi.

Merhaba ben de 18.Ocak da ilk aşılamamı oldum inşallah tutar. Beni de yazın. Ben istanbul medipol mega hastanesinde oldum aşılama tuturı 1.250 TL doktor muayenesi 80 TL Gülseli Özdemir gittiğim doktor. İyi biri ama çok yoğunlar o yüzden çok uzun ilgilenme fırsatı yok. Bi de tüp bebeğe daha çok yoğunlaşılmış durumda çünkü tüb bebek bölümüne gittim ben direk. Kadın doğum kısmı ayır. İlaçlarda iğne vermişlerdi gonal-f 200 küsür ona verdik ki ilaç raporum da vardı. Sonra çatlatma iğnesi valla toplam harcamalarım 2.500-3.000TL yi geçti desem yalan olmaz. Çünkü kan testleri, hgs falan filan derken sadece hgs 450 di ayrı dışarda bi labaratuarda oldum işlemi o yüzden pahalı ama sıfır ağrı.
Aşılama işlemine gelince idrara sıkışık aldılar hayatta en sevmediğim şey idrara şıkışmak kabusumdur hatta o yüzden çok zor oldu benim için işlem acısız sızısız çok basit ama idrara sıkışık olmak çok feci benim için. Hiç de haberim yoktu.

Ha birde şimdi crinone jel kullanıyorum. Yalnız bu işlemler beni cinsellikten soğutuyor kızlar ya çok kasıyorum kendimi her o doktor sandalyesine oturduğumda her ultrasonda sonra hgs aşılama şimdi bu jel. Allah'ımın gücüne gitmesin dermansız derdimiz olmasın tabii çok şükür halimize inşallah iyi haberler veririz birbirimize. Bu jel iki gün sonra geri geldi hafif kahverengiliklerle. Olabilir yazıyor bazı yerlerde takmıyorum kafama olacağı varsa olacak zaten yoksa da yapcak bişi yok.

Bir dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim. Hep kahverengi akıntılarım oldu hiç sevmiyorum o yüzden kahverengi akıntıyı ama dediğim gibi takmamaya çalışıyorum diyorum ama rüyalarım da bi bebek olduğunu görüyorum bi aşılamama tutmamış görüyorum iç dünyam karman çorman :) Öpüyorum kızlar sizi beni de listeye ekleyin:) 18.Ocak da ilk aşılamamı

Kızlar hsg için hastaneyi aradım bu ay bütün randevu lar dolu bidahaki ay ara dediler ben çok şartlamıstim kendimi buay olacak diye cok canim sıkıldı listeden çıkarabilirsiniz beni napalım sağlık olsun hayırlısı inşallah

Meraba canım bende 18 de asilama oldum ve doktorumuz aynı ..doktorumuz çok iyi ama dediği gibi çok kalabalık..bekleme deyim ama heycan li süreç. Hayırlısı olsun..
Maliyeti yüksek 2000 tl yakın harcadık ilk denememiz.jeli hosuma gitmesede bende kullanıyorum .

Canım bi anda mutlu oldum ben de varım deyince sen, inşallah tutar. Sen de o jeli kullanıyosun sen de oldu mu hiç geri gelmesi benim dün geldi ve dediğim gibi kahverengilik vardı içinde. İkimizde adet olmazsak inşallah 1 şubatta test yapıcaz haber veririz burdan.

Doğrudur v canım. Bnde pko vardı yani yumurta tam gelişemiyordu.

Canım jel aynı banada isteksizlik yaptı. Ayrıca idrarasıkışık olunca rahim aşağıya iniyormuş ve aşılama kolay oluyormuş.bnm ilk aşılamamçok kolay olmuştu ama yirmi dk zor dayandım hemen tuvalete gitmiştim . Bu seferkinde sıkışmıştım dayanamayacak hale gelince mecbur wcye gitmiştim. Onbeş dk sonra falan bnialdılar ama aşılamam zor oldu rahimaşağı fazla inmeyince ospekulum zorladı.ama eve gelesiye kadarwc ye gitmemiştim . :)

Kozlar bsi dicem bu jeli nasıl kullaniyosunux bende soylucem doktora ama nasıl kullaniliyo mrtk ettm

Bende cok mutlu oldum ..Ay inşallah hamileyiz dir canım. Bende kahverengi leke falan yok.sadece beyaz sıvı geliyor sanırım jel den kaynaklı.dün Batma lar im vardı..Aşılama dan 2. Günü göğüslerim çok şiş acı var.jel den mi onu bilemiyorum işte.

Jeli hazneye yerleştirip sıkıyorsun biraz bekledikten sonra bana drum yattığın yerde bisiklet sürme hareketi yap dedi . Sonrada kalktım biraz yürüyüş yaptım.

Meraba kızlar bende pazartesi aşılama yaptircam allah nasip ederse ocakta yaptiripta tutan var mı kaçıncı denemeniz di benim ilk olcak

Meraba kızlar bende pazartesi aşılama yaptircam allah nasip ederse ocakta yaptiripta tutan var mı kaçıncı denemeniz di benim ilk olcak
Mrb canm yumurta tak gttn mi benmde sanirim pazartesi olacak doktorum cumartesi kontrole cagrdi merakla beklyrm

Jeli hazneye yerleştirip sıkıyorsun biraz bekledikten sonra bana drum yattığın yerde bisiklet sürme hareketi yap dedi . Sonrada kalktım biraz yürüyüş yaptım.
Bu JEL tutunsun diye mi canm bakalm benmki nasıl olacak heycanliym inş senin gbi güzel sonclar aliriz hepimiz

Be
Mrb canm yumurta tak gttn mi benmde sanirim pazartesi olacak doktorum cumartesi kontrole cagrdi merakla beklyrm
Ben bugun gittim 3. Kontrolumdu yumurtalarim iki tane cumartesi tekrar gel dedi pazartesi büyük ihtimalle yapıcaz aşılamayi dedi ovitrelle yazdı

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Darısı bizlere olsun inşallah
aşılaman ne zmn olmuştu sonucu ne zmn öğrendin peki
bende nasipse 30 ocakta yapıcam test
inşallah pozitif görürüm ve herkes görür inşallah

merhaba aynı gün aşılamamız yapılmıs benim ilk aşılamam inşallah hepimiz mutlu haberi alırız

amin canım inşallah
ne zmn test yapıcaksın ?
ben 30 ocaga kdr regl olmasam 30unda yapayım diyorum

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. Benimde ilk aşılamam tutmadı. Şimdi HSG istedi doktor. Sen çektirmişmiydin hsg yani rahim agzı röntgeni tüplerin kapalımı açıkmı onu ögrenmek için.

canım ben hsg yi daha önce çektirmiştim ben zaten
anestezili olarak 2011 yılında 400tl ye çektirdim
tek tüp tıkalı çıktı
onun içinde laporoskopi oldum ve tüplerim açık dendi

sonra da tüp bebek yaptırmaya karar verdim aşılamadan daha yüksek şans diye
tüp bebek önceside histeroskopi oldum bide ondada polip çıktı o alındı
tüp bebeğimde tutmadı
sonra aşılama yaptırdım rapor çıkartmak için
çünkü 2.kez özelde tüp bebek deneyebilcek durum pek mümkün değldi
bu süreçte bende boş beklemektense aşılama yaptırayım dedim
ilkini haziranda yaptırdım tutmadı
şimdi bu da ikinci aşılamam
ve asıl mucizem geçen ay gebelik oldu hemde tedavisiz
ama oda düştü malesef
7 senelik evliyim 6 senedir bebek istiyorum
benim hikayem biraz uzun,umarım mutlu sona az kalmıştır
Rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin

canım bende jel kullanmıştım daha önce hem tüp bebek tedavimde hemde ilk aşılamamda
evet jelin bir kısmı geri geliyor ama bende hiç kahverengilik olmadı
fakat bana hemşire jeli sıktıktan 5 dk sonra kalkıp biraz yürü dedi jel dağılsın diye

benimde ilk aşılamam çok zor olmuştuuuuuu
o kdr sıkışıktım ki yürürken sızlıyordu heryerim
10 dk sonra alcaz 5 dk sonra alcaz derken idrarın bi kısmını da atamadım vücuttan
sonra da baya baya sıkışık kaldım
sıkışıklıgın acısından ne spekulum acısını ne başka bişi hissetmedim
işlem bittikten sonra 20 dk durun dediler
ne mümkünnn durmakkk
bitsede kalksam diyeeeee bakıyordummmm sn saydım resmen
20 dk bitince ayaga kalkıp wc ye yürücek halim yoktu oracıkta yapıvercektim
beni okdr zaman sıkışık bekletmek neymiş göreceklerdi
wc gittim ve acayip akıntı oldu
eve geldm idrara sıkışıklıktan mı nedir 2 3 gün sancım oldu karnımda
bu 2.aşılamamdı ve akıllandım öyle aman aman sıkışmadım sonrasında da rahat rahat bekledim
aşılama sonrasıda sancım olmadı çok şükür
inşallah tutmuştur benimde

amma uzun konuştummmm kızlar kusura bakmayın
ne çok şey varmış benimde anlatacagım eeee 6 yıllık bi süreç olunca anlatcak çok şey oluyo

fazi93 canım senin aşılama sonrası herhangi bi belirtin vs oldumu
test yapmadan önce hissettiğin belirtiler varmıydı
bnm bgn aşılamanın oldugu günle beraber 6.günüm

Kızlar bugün aşılmanın 10.günü ve ben akşam dayanamayıp idrar testi yaptım Ama negatif bu aydan hiç umudum da yok hiç Bi belirtim yok ama yine de cok mu erken yaptım

Bu JEL tutunsun diye mi canm bakalm benmki nasıl olacak heycanliym inş senin gbi güzel sonclar aliriz hepimiz
İnşallah canım. Valla tutunmasına yardımcı die biliyorum. Rahimin progestanına yardım ediyo

Al bndende o kadar canım ilk aşılamamda ki o sıkışıklık ni de bu aşılamamdaki spekulumun takılması mahvetti ama şükürler olsun ki emelime ulsştım .rabbim herkese versin. Bn aşılamamı 4 ocakta oldum 15.gun yani 18 ocakta ta test yaptırdım . Pozitif çıktı Allah a şükür. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…