Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende varya bu ay şöyle dusunuyrm Rabbim m nasip ettiyse olacak olmazsa uzulmem olursa çok sevinirim bu ay bi tuafm yani çok heycanli değilim yumurtamsı oluatumi merkezi ediyrm az önce bazayi kaldrdm kasigima bi sanci girdi o KDr canm yandiko acaba çok mu büyüdü diyorum☺

Kaç yumurtan oldu canım hangi ilacı kullandın yumurtaların kaç ml oldu
Hoc bilmiyrm canm adetmn 2.GNU gttm klomen verdi 5.günü başla 5gun kullan 2-3gun içinde gel dedi yani ayin 22 23gni falan dedi ben bugün gdemedm yarn bakalım ne dicek merkezi ediyrm sen ilaclami igneylemi bana yumurta tak. Gel bakalm nr olck dedi ona gore bi yol cizicez drdi

Ayy canim nr güzel bussuru yumurtanın olmuş ben hep güzel rüyalar görüyorum inşallah olumlu sonuclarinn ruyasidr Rabbim sevindrsn hepklimizi
Amin canim insallah hayirlisiyla
5 yumurta super ay insallah biri, ikisi, ucu :)) tutar canim. Sen ne kullandin acaba yumurta buyutmek icin?
İnsallah canim menogon igne kullandim canim 75lik kullandim gecen ay cevap vermedi tedaviye 1 tane oldu yapamadik asilama bu sefer sabah aksam 75 lik vurundum gunluk 150 yani cok sukur 5 tane oldu pazartesi gittigimde cok kucuklerdi dr buyumezler gibi konustu en az ikisinin gelismesi lazim asilama icin dedi cok sukur hepside serpildi insallah catlayacak duruma da gelirler pazartesinden bu yana her gun incir yiyorum insallah onun faydasidir pekmez iciyoruz esimle ona da incir yediriyorum folik asit de kullaniyorumm bu ay azimliyim asilamaya yakin sut buhari da yapicam intihap varsa temizlesin

Sut buhari nedir ben ilk defa duydum

Tanidigim bir sürü kisi var 5 yumurtasi olan ve birinin dördüzleri ikisininde üçüzleri olacak iki kisininde tutmadi .. Ve doktorlar 5 yumurtada tutacak kadar büyüklüge gelince asilamayi iptal edip dogal yolla deneyin diyorlar
Ama maşallah seninkiler iyi buyümüs insallah hayirli sonuclar alirsin..
Ne zaman asilama yapilacak igneye devam mi ?

Asilamadan sonra sakin kaldırma baza filan yat 3 4 gün hep bide kabiz olmamaya dikkat et canim benim wc ye gittiğinde ikinmaman gerek. Ananas ye tutunmayi kolaylaştırıyor. Benim bu ay çok sancım olmadı ama ara ara oluyo işte yavaş buyuyomus bu ay biraz en son 15 ml di dün yani inşallah 18 19 olmustur

Bana klomen yazdı akşam iki sabah iki kullandım yüksek dozda folbiol yani folik asit yazdı bide coraspirin yazdı düsügü engeller dedi canım şimdi ignemi aldık dolaba koyduk ovitrelle. Hayırlısı bakalim

Rica ederim canım benim 3 tane yumurta vardi doktor yapmiyalim isterseniz dedi 3 uz olabilir dedi .bizde olsun dedik ucuzde kabulümüz dedik. .şimdi bekliyorux ..
inşallah gönlünce olur hersey inşallah hamile oluruz.
Sağlıklı gelsinler de inşallah 3 kişi gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…