- Konu Sahibi huzurolsun
-
Inşallah canım 1.olsun ikiz olsun .ucuz olsum ama sağlık sıhhatli olsun .olsun da allah nasip ederse anneligi tada lim inşallah. .Sağlıklı gelsinler de inşallah 3 kişi gelsinler
rahmi temizliyormus canim 1 litre sute 1 bag maydonoz koyup kaynatiyosun yanmicak seki,de ayarlayip kovaya koycam ben kabi buharina oturuyosun belina battaniye sariyosun buhar disari cikmasin etkili olsun diye yarim saat duruyosun bikac gun akinti geliyomus icini temizliyomus tupler icinde faydaliymis bunu deneyerek hamile kalan cok kisi var cnmSut buhari nedir ben ilk defa duydum
amin canim insallah asilama belli degil canim pazartesi tekrar kontrole gidicem 18i gecsinler ovitrelle igne verip asilama gununu solicek su an ignelerim bitti baskada vermedi yum olusmasaydi dozunu artirmamiz gerekecekti onun icinde hastaneye yatmam gerwkirmis yumurtaliklara zarar verwbilirmis ko trol altinda olman gerekir demisti cok sukur ona gerek kalmicak insallahTanidigim bir sürü kisi var 5 yumurtasi olan ve birinin dördüzleri ikisininde üçüzleri olacak iki kisininde tutmadi .. Ve doktorlar 5 yumurtada tutacak kadar büyüklüge gelince asilamayi iptal edip dogal yolla deneyin diyorlar
Ama maşallah seninkiler iyi buyümüs insallah hayirli sonuclar alirsin..
Ne zaman asilama yapilacak igneye devam mi ?
Aynen kuzum insallaahhhhInşallah canım 1.olsun ikiz olsun .ucuz olsum ama sağlık sıhhatli olsun .olsun da allah nasip ederse anneligi tada lim inşallah. .
Canim ben folik kullaniyo rum ama inofolik sadece folik asit.. coraspirin kullan mi yorum .Kizlar aşılamasi olanlar ne ilac kullanıyorsunuz ben sadece inofolik ve coraspirin kullan kullanıyorum
Himm anladım canim her doktorun tedavisi farklı herhalde neyse sonları güzel olsun da :))Canim ben folik kullaniyo rum ama inofolik sadece folik asit.. coraspirin kullan mi yorum .
Puresedurunu oku bi derim.internete gir bir araştır aklına takılır sa.hersey gönlünce olsun canimHimm anladım canim her doktorun tedavisi farklı herhalde neyse sonları güzel olsun da :))
Hayirlisi olsun canim, Allahim tez zamanda kavustursun bebegine.Canim ne yazik ki negatif. Bugun kan verdim simdi gordum test sonucunu kandaki hcg 0.1
Sevindim canim, bak ne guzel gelismis yumurtalarin :)Kuzular bende bu gun yine kontrole gittim 5 tane yum varmis solda 13 mm 14 mm sagda 14 mm 14 mm 15 mm pazartesi tekrar gidicem insallah hafta sonuna kadar asilamam da olur
Sagol canimm darisi sana insallah seninkilerde geliscekSevindim canim, bak ne guzel gelismis yumurtalarin :)
Aynen canm esimede dedm bu ananasi küçük yerde yasiyrz yarn hastaneye gdnce marketten aliym bari 3-5tane ☺gecende hic dnlenmedm bu sefer hatip dnlenmeyi duaunuyrm bakalım napcaz canmAsilamadan sonra sakin kaldırma baza filan yat 3 4 gün hep bide kabiz olmamaya dikkat et canim benim wc ye gittiğinde ikinmaman gerek. Ananas ye tutunmayi kolaylaştırıyor. Benim bu ay çok sancım olmadı ama ara ara oluyo işte yavaş buyuyomus bu ay biraz en son 15 ml di dün yani inşallah 18 19 olmustur
Hayirlisi canim aynen, tez zamanda hepimizi isteyen herkesi bebegine kavustursun insallah.Hayirlisi olsun canim, Allahim tez zamanda kavustursun bebegine.
As anlıyorum canım. Stres yapma .kafandan atmaya çalış.Biliyorum çok zor ama dene. Çünkü stres belli başlı bi sebep.düşük. Nie oldu senin canım.
mybaby24 merhaba cnm sende benim gibi olmuşsun bende 5 yıldır evliyim çok seyler geçirdim normal yolla hamile kaldım sadece beş gün tatdım beşinci gün kahverengi lekeler geldi ardından kanamam oldu düşük yaptım 5 ay oldu düşük yapalı normal yolla kalamadım daha 18 ocakta ilk aşılama oldum inşallah tutar demek istedigim sana hiç hoca ya gittin mi düşük yapınca bana gec dediler bu tür erken düşüklerin sebebi ümmüsüpyenlik olunca erken düşükler olurmuş yazdırmazsan düşükler yaşarsın bizler bilmiyoz ama büyüklerimiz biliyor ben yazdırdım bu ay takmaya başladım ve cocugun oldugu zamanda cocugun beşiginde takılı kalacak ona da geçmesin diye cnm benim yengem de erken düşük yapmıştı ondada vardı o ay hamile kaldı ve daha düşük yapmadı ve bu tür seyler anneden geciyormuş ailende birilerine sor cnm uzun oldu ama ben gec ogrendım bu seyi inşaalah sana faydam olur bunu aksatma ve araştır cnm
Kızlar bugün ilk asilamami oldum evde dinleniyorum heyecanlı bekleyiş başlasın bakalımBu Arada doktorum progestan verdi
Listeye beni de eklermisiniz
Selamm kızlar Nasılsıniz dün asilamami oldum kananam geldi azcik sabah durdu simdi arada kasık ağrım oluyo sizler ne yaptınızo arada inşallah güzel sonuc olsun
Bu iğneden 36 saat sonra asilama yapılıyorlar
Kizlar aşılamasi olanlar ne ilac kullanıyorsunuz ben sadece inofolik ve coraspirin kullan kullanıyorum
Kızlar bir şey danisacaktim size. Biliyorsunuz ocakta ilk asilamayi yaptık olmadi.
Biz aşılama yaptiracagimiz zaman esimde problem oldugunu öğrendik. Sperm sayısı toplan 68 milyon, Toplam hareket oranı % 32 ileri hareket % 5.
Hemen 2.asilamayi yaptirmayip eşimin durumunu düzeltmek için uğraşmak istiyorum.
Bir uroloji uzmanina gittik ama tahliller falan süreç işliyor şuan. Ben boşa zaman gecirmemek adına eşime evicap, çinko vitaminleri veriyorum. Keciboynuzunu kurune başladım. Katı meyve sikacagi aldım havuç suyu da icirecegim. Bir de arastirirken ginseng diye bir şey buldum. Benim gibi esimde problem olup bu tur şeyleri yapan var mi :) çocuk yapcaz derken adamı gıda zehirlenmesine maruz bırakmak istemiyorum.
Mrb canm yumurta tak gttn mi benmde sanirim pazartesi olacak doktorum cumartesi kontrole cagrdi merakla beklyrm
MRBMrb canm yumurta tak gttn mi benmde sanirim pazartesi olacak doktorum cumartesi kontrole cagrdi merakla beklyrm
cnm ben idrarda yatım negatif çıktı kanda yaptım 2859 çıktı ultrasonda bile görüldü idrarda erken çıkan da var ama çıkmayandakızlarrrr bana bısey soyleyın lutfen dün aşılamamın 10.günüydu ve ben idrar testi yaptım ama negatif cıktı cok erken yaptım acabacok kotuyummmmmmmmmmmm
evet canım elde değl bgnden itibaren akıma düştü artık
tuttumu tutmadımı diye düşünür oldum
düşüğün sebebini bilmiyoruz canım ilk gebeliğim ilk düşüğüm dr olabilir dedi
inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz sağlıkla nasip olur[/QUOTE
İnşallah canım ya. Rabbim bi daha f
İnşallah canım rabbim bi daha göstermesin duşuğu hayırlı haberlerle kucağına alırsın inşallah.evet canım elde değl bgnden itibaren akıma düştü artık
tuttumu tutmadımı diye düşünür oldum
düşüğün sebebini bilmiyoruz canım ilk gebeliğim ilk düşüğüm dr olabilir dedi
inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz sağlıkla nasip olur
MrB canm BN bugün gttm sağda 2yumurtam var biri 12bri 7 soldada var ama 5dedi küçük sagdakiler olacak olursa dedi sali GNU tekrar gel bakalm buyucejlermi ona göre karar vercez yumurta yi iyi beslicek şeyler te dedi pekmez bal muz ceviz falan dedi aali tekrar gtcemMRBbril benide yarın son kontrole çağırdı pazartesi yaparız büyük ihtimalle dedi bakalım yarın belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?