- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
cnm ben idrarda yatım negatif çıktı kanda yaptım 2859 çıktı ultrasonda bile görüldü idrarda erken çıkan da var ama çıkmayanda
İnşallah canım rabbim bi daha göstermesin duşuğu hayırlı haberlerle kucağına alırsın inşallah.
Gecmiş olsun Can'ım soguk algınlığı olmaya başlamışın sanki bol bol c vitamini alKızlar 18 ocakta aşılama oldum. Simdi de boğazım şişti biraz. Halsizim ve kırgınlık var; başım kemiklerim ağrıyor. Ne yapmalıyım?
İyi akşamlar kızlar 6. Gün adet olucak misim gibi Ağrı'm var sag tarafım da Batmalar var ansızın Batiyor sizin durum lar Nasıl
Naptin canım kontrolün nasıl geçti ne dedi doktor benimkini yarın yapicakmis çok heyecanliyim ignemi vurdu bugunAynen canm bu ananasi esimrde dedm
Aynen canm esimede dedm bu ananasi küçük yerde yasiyrz yarn hastaneye gdnce marketten aliym bari 3-5tane ☺gecende hic dnlenmedm bu sefer hatip dnlenmeyi duaunuyrm bakalım napcaz canm
Ay canm bende sana yazicaktm baktm sağ tarafta 2yUmurtm var bir 7bri 12 ml solda da var ama işimize yaramaz büyük ihtimalle sagdakilet olacak gbi dedi Şali tekrar gel bakalım ne kadar buyucklrt dedi sanirim benim salidan sonra olacak canm olan mu igneni ama 36saat geçmesi gerekmiyomu anca catliyo diye bliyrmNaptin canım kontrolün nasıl geçti ne dedi doktor benimkini yarın yapicakmis çok heyecanliyim ignemi vurdu bugun
Tam 29 saat oluyo benimki doktorum öyle dedi bnde onu dusunuyodum şimdi ama bi bildiği olmasa yapmaz herhalde çok düşünüp stres yapmakta istemiyorumAy canm bende sana yazicaktm baktm sağ tarafta 2yUmurtm var bir 7bri 12 ml solda da var ama işimize yaramaz büyük ihtimalle sagdakilet olacak gbi dedi Şali tekrar gel bakalım ne kadar buyucklrt dedi sanirim benim salidan sonra olacak canm olan mu igneni ama 36saat geçmesi gerekmiyomu anca catliyo diye bliyrm
Aaa 29saatte yapildigni duymustm canm stres yapma sakin hersey çok güzel olacak sonuçlar güzel olacak rahatlar kndiniTam 29 saat oluyo benimki doktorum öyle dedi bnde onu dusunuyodum şimdi ama bi bildiği olmasa yapmaz herhalde çok düşünüp stres yapmakta istemiyorum
İnsallahhhh bu arada çatlatma ignesi nden çok korkuyodum ama hiç hissetmedim bile Rabbim emeklerimizi Bosa çıkarmasin hayırlı saglikli sihhatli evlatlarla mujdelesin bizi insallahAaa 29saatte yapildigni duymustm canm stres yapma sakin hersey çok güzel olacak sonuçlar güzel olacak rahatlar kndini
Aynen canm hic hissetmuyosn ben Şali günü için heycanliym yarn kacta gdiceksn bol bol dinlen olrmu ananas al teİnsallahhhh bu arada çatlatma ignesi nden çok korkuyodum ama hiç hissetmedim bile Rabbim emeklerimizi Bosa çıkarmasin hayırlı saglikli sihhatli evlatlarla mujdelesin bizi insallah
Yarın saat tam 6 da orda olucaz canım hayırlısı bakalım :) ananasi yarın aldır cam esime 4 gun hiç kalkmadan yaticam sonrada belli olana kadar hiç is yapmam sağolsun kayinvalidem yapar herseyi allah razı olsunAynen canm hic hissetmuyosn ben Şali günü için heycanliym yarn kacta gdiceksn bol bol dinlen olrmu ananas al te
canimm ac karnina bol bol incir ye cok sevindim gelisimin olmasinaAy canm bende sana yazicaktm baktm sağ tarafta 2yUmurtm var bir 7bri 12 ml solda da var ama işimize yaramaz büyük ihtimalle sagdakilet olacak gbi dedi Şali tekrar gel bakalım ne kadar buyucklrt dedi sanirim benim salidan sonra olacak canm olan mu igneni ama 36saat geçmesi gerekmiyomu anca catliyo diye bliyrm
Canim bekliyrm güzel haberlerini herşey güzel olsn rabbm önce gobegni sonra kucavni doldursunYarın saat tam 6 da orda olucaz canım hayırlısı bakalım :) ananasi yarın aldır cam esime 4 gun hiç kalkmadan yaticam sonrada belli olana kadar hiç is yapmam sağolsun kayinvalidem yapar herseyi allah razı olsun
cnm bnmde bgn 8.günüm
sol tarafımda hafif sancı oldu ama batma şeklinde değil
bel ağrımda vardı gün içerisinde ara ara ağrı hissettim
ve afedersin çok gaz oluşuyor
şimdi iyiyim. özellikle yemek yaparken biraz ayakta fazla kaldım ve daha çok
Canim insalkah bebisin habercisidir.Benim birde göğüslerim şiş ve acı var.ilacın etkisi mi ki
İnşallah dediğin gibidir canım hayırlısı olsun ne diyelimİnsallah guzel haberler verirsin canim ruyalar gormen normal bebekle yatip bebekle kalkiyoruz bende cok ruya goruyorum
Canm ne yaptn naslsnYarın saat tam 6 da orda olucaz canım hayırlısı bakalım :) ananasi yarın aldır cam esime 4 gun hiç kalkmadan yaticam sonrada belli olana kadar hiç is yapmam sağolsun kayinvalidem yapar herseyi allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?