- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.421
halam aşılma yaptırırken ondan fotoğraf evlilik cuzdanının fotokopisini falan istemişlerdi benden henüz böyle bir şey isteyen olmadı sizden istediler miBende catlatma ignesinden sonra da hic agri olmadi ama asilama yaparken dr yumurtan catlamaya baslamis demisti. Bende pek agri falan olmuyo zaten.
benimkide 9-10 gibi olacak canım hayırlısıyla tutar inşallahBen de dün gece 12 de çatlatma iğnemi yaptım.benim de bel ve kasık ağrım vardı.ağrılarım bügüne geçti.yarın öğlen 12 aşılama saatim.hakkımızda hayırlısı olsun.
aşılama anında canınız yanıyor mu bide yanımızda mutlaka almamız gereken bişi var mı kanama felan oluyor muBende catlatma ignesinden sonra da hic agri olmadi ama asilama yaparken dr yumurtan catlamaya baslamis demisti. Bende pek agri falan olmuyo zaten.
Hic biseyee gerek yok canm agri sizi hc bsey olmuyor anlamiyosun bile kanamanda olmuyor kendini sikma sakin 5dk ilk bi işlem yatirmazlarsa 1saat yatmak istediğini şöyleaşılama anında canınız yanıyor mu bide yanımızda mutlaka almamız gereken bişi var mı kanama felan oluyor mu
hımmm rahim filminde anestezi almıştım korkudan da bunda almama gerek yok sanırım sağol canım yatırmazlarsa söylerim biraz yatim yavrular rahat etsin sonra kalkarım :)Hic biseyee gerek yok canm agri sizi hc bsey olmuyor anlamiyosun bile kanamanda olmuyor kendini sikma sakin 5dk ilk bi işlem yatirmazlarsa 1saat yatmak istediğini şöyle
Yok canm onunla alakasi yok beni dgernde 10dk yatrdilar bunda 1saat yattm ama ckmadi sanki bsi en azından içim rahathımmm rahim filminde anestezi almıştım korkudan da bunda almama gerek yok sanırım sağol canım yatırmazlarsa söylerim biraz yatim yavrular rahat etsin sonra kalkarım :)
halam aşılma yaptırırken ondan fotoğraf evlilik cuzdanının fotokopisini falan istemişlerdi benden henüz böyle bir şey isteyen olmadı sizden istediler mi
Canim ben ozelde yaptirdim, asilama icin ekstra hic bisey istemediler. Asilama aninda canin yanmiyor, cok hafif bi agri, bana dr yarim saat yatsin dedi, 35 dk falan yattim, kanama falan olmadi, arabaya gidip arabada bile yattim ben hemen.aşılama anında canınız yanıyor mu bide yanımızda mutlaka almamız gereken bişi var mı kanama felan oluyor mu
Canim senin kacinci gunduCanim ben ozelde yaptirdim, asilama icin ekstra hic bisey istemediler. Asilama aninda canin yanmiyor, cok hafif bi agri, bana dr yarim saat yatsin dedi, 35 dk falan yattim, kanama falan olmadi, arabaya gidip arabada bile yattim ben hemen.Sonra eve geldim genelde hep yatiyorum ama bi yandan da korkuyorum burda bicok kisi olumsuz sonuc aldi ve tutma ihtimali dusuk diye hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
halamda özelde yaptırmıştım bende özelde yaptırıyorum ama istemediler gerçi halamınki tüp bebek merkeziydi ilk önce iğneli aşılma yaptılar bi tane ondan dır heralde ...hımm iyi ya ağrıdan korkuyodum ya bide hastaneyle evin arası yakın yürümeyi düşünüyordum ama 5 dk yol zararı olur mu acaba ...allahım nasip etsin ya insanlar korunurken hamile kalıyo bişi olmaz heralde olacağı varsaCanim ben ozelde yaptirdim, asilama icin ekstra hic bisey istemediler. Asilama aninda canin yanmiyor, cok hafif bi agri, bana dr yarim saat yatsin dedi, 35 dk falan yattim, kanama falan olmadi, arabaya gidip arabada bile yattim ben hemen.Sonra eve geldim genelde hep yatiyorum ama bi yandan da korkuyorum burda bicok kisi olumsuz sonuc aldi ve tutma ihtimali dusuk diye hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
liste cok karışık aslında aşılaması tutmayanlar yazmasa daha moral olur diye düşünüyorum tutanlar yazsın umut olur bizede aşılama günü belli olanlar ayrı aşılama olanlar ayrı olsa daha mı iyi olur bide daha sık liste paylaşımı olsa herseferinde kaçıncı gün diye sormak yerine ordan baksakCanim senin kacinci gundu
Aynen canm listeyi bulamadigma sordum bende evet aslında devamli gergin paylasilsa bekleyenler içinde çok iyi olrliste cok karışık aslında aşılaması tutmayanlar yazmasa daha moral olur diye düşünüyorum tutanlar yazsın umut olur bizede aşılama günü belli olanlar ayrı aşılama olanlar ayrı olsa daha mı iyi olur bide daha sık liste paylaşımı olsa herseferinde kaçıncı gün diye sormak yerine ordan baksak
Ben de dün gece 12 de çatlatma iğnemi yaptım.benim de bel ve kasık ağrım vardı.ağrılarım bügüne geçti.yarın öğlen 12 aşılama saatim.hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım bnde tup bebek merkezinde aşılama oldum ama öyle bişeyler istememişlerdi. Yürüme bnce hastanede yat ve varsa arabanızla don. Zaten eşinle gideceksin aşılama yaptırmaya.halamda özelde yaptırmıştım bende özelde yaptırıyorum ama istemediler gerçi halamınki tüp bebek merkeziydi ilk önce iğneli aşılma yaptılar bi tane ondan dır heralde ...hımm iyi ya ağrıdan korkuyodum ya bide hastaneyle evin arası yakın yürümeyi düşünüyordum ama 5 dk yol zararı olur mu acaba ...allahım nasip etsin ya insanlar korunurken hamile kalıyo bişi olmaz heralde olacağı varsa
temkinli olmakta fayda var cnm
araba varda abimde o da şehir dışında ya taksiye bşnsem taksici bile güler insana binsemmi acabaCanım bnde tup bebek merkezinde aşılama oldum ama öyle bişeyler istememişlerdi. Yürüme bnce hastanede yat ve varsa arabanızla don. Zaten eşinle gideceksin aşılama yaptırmaya.
üzülme hemen canım belki yerleşiyordur bebeğin kötüyü çağırma adete kaç gün var normaldeKızlar aşılama 9.gunu benden leke geldi karnında tuhaf bi ağrı var gidiklaniyor mu ağrıyormu aanlayamadım belinde hafif bi ağrı var erken mi adet olan yoksa yaa moralim yerlerde
4 gun var cnm pazartesi olmam lazimdiiüzülme hemen canım belki yerleşiyordur bebeğin kötüyü çağırma adete kaç gün var normalde
daha varmış adetine ...ne yapıyoruz kırmızıları görmeden moral bozmuyoruz...4 gun var cnm pazartesi olmam lazimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?