- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.401
Inan bu kadar fazla olumsuz sonuc gorunce benim de umutlarim azaliyo ama herseyin hayirlisi ne yapalim, asilamadan sonra dinlenebilmis miydin canim sen?daha düne kadar acaba teste çıkmamış mıdır diye bi umut vardı. hele test yaptırdığım günün ertesi bilmem ne hemşire ben diye bi telefon geldi aha dedim acaba testinizi size yanlış bildirmişiz mi dicek (türk filmi senaryosu) meğer aşılama yaptırdığım hastaneden arıyolarmış sonucunuz ne diye ama dedim ya kırmızıları görene kadar umut etmeye devam ediyor bünye veee sonunda kırmızılar da göründü. Artık şubat başlığı açılır ona kayarız napcaz. Herkeslere hayırlar diliyorum arkadaşlar. Tutan arkadaşlara hayrılısı ile sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını nasip etsin rabbim inşallah, benim gibi olmayanlara da vardır bir hayır inşallah bu ay olur. Yüce Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Adet olmazsan tekrarla canim, belki yerlesme kanamasi yeni olmustur.Günaydın kızlar benim 9. Gun bhcg 1.5 cikmisti 12. Gun yine 1.5 cikmisti biraz pembe sari kahverengi ve cok az kan (bi damla bile degil) geldi adetimi bekliyodum diye agir kaldirdim is falan da yaptim evi Komple temizledim bugun 15. Gun ne sari akıntı ne bise hic bise kalmadı sadece seffaf bi akıntı acaba yarin testi tekrarlasam mi yoksa bekliyim mi daha
canım selam nasılsın?@gul_cann @breakfast veumudunu-kaybetme canlarim ayni gun asilama oldukk belirtileriniz varmi napiyosunuz nasil hissediyorsunuzz
@gul_cann @breakfast veumudunu-kaybetme canlarim ayni gun asilama oldukk belirtileriniz varmi napiyosunuz nasil hissediyorsunuzz
walla cnm bnm bıseym yoktuda geceden berı belm agrıyo hıcuyuyamadm . bel bosluguma bıseyler koyuyorum hep
Adet olmazsan tekrarla canim, belki yerlesme kanamasi yeni olmustur.
Adet sancısı da çekmiştim 3 gun kadar oda bitti gogus uclarimdaki agrida gitti bi tek gogusler agriyo bi de egilip kalkinca kasiklarim inşallah olmam adet olmazsam pazartesi tekrarliyim diyorumAdet olmazsan tekrarla canim, belki yerlesme kanamasi yeni olmustur.
Valla bilmiyorum ki ben adete hazirlamistim zaten kendimi is falanda yaptim yani olana kadar pek bisey yapmiyim o zamanama 12. gun varsa cıkmazmydı cnm dusuk degerde olsa. heves etme dıye dıyorum cnm snra sonu kotu oluyo hepmz yasıyorz bu duyguları
Valla bilmiyorum ki ben adete hazirlamistim zaten kendimi is falanda yaptim yani olana kadar pek bisey yapmiyim o zaman
aşılama yaptığım gün evdeydim canım ev içinde arada uzandım dinlendim bi iş yapmadım ama :) ertesi gün işe devam zaten ama ağır bişi yapmamaya dikkat ettim. ama kısmet işte hayırlısı dediğin gibi inşallah iyi sonuçlar alırsın ben tekrar yaptırcam bu ay doktorda yapalım derse bu ay da olmazsa tüp bebek deneyeceğim hayırlısıInan bu kadar fazla olumsuz sonuc gorunce benim de umutlarim azaliyo ama herseyin hayirlisi ne yapalim, asilamadan sonra dinlenebilmis miydin canim sen?
@gul_cann @breakfast veumudunu-kaybetme canlarim ayni gun asilama oldukk belirtileriniz varmi napiyosunuz nasil hissediyorsunuzz
Test yok valla canım dikkat edim pazartesiye kadar olmazsam artık direk doktoruma giderimdıkkat etmekte fayda var cnm. test varsa elnde yap barı kafanda kalmasn o streste kotu oluyo
benimki 48 saat sonrasına geliyor ya inşallah yumurtam yaşar o kadar 36 saatte catlıyor muş 24 saatte catladıktan sonra yaşıyormuş of doktor yaptığı işi bilirdir heralde 2 kez sordum hemen şimdi yaptır iğneyi dedi saat 10 du cuma günü sababh 9 da eşinle birlikte gel dedi
Evet canim biraz daha sabret, kendini olumsuz olma ihtimaline karsi da hazırla. Insallah olmustur yine de.Adet sancısı da çekmiştim 3 gun kadar oda bitti gogus uclarimdaki agrida gitti bi tek gogusler agriyo bi de egilip kalkinca kasiklarim inşallah olmam adet olmazsam pazartesi tekrarliyim diyorum
Bende catlatma ignesinden sonra da hic agri olmadi ama asilama yaparken dr yumurtan catlamaya baslamis demisti. Bende pek agri falan olmuyo zaten.Dun çatlama iğnesi yaptırdım gece boyunca bel kasık ağrısı çektim şimdi hiçbişey kalmadı valla cuma sabahına kadar inşallah kaybolmaz yumurtacıklarım ağrı kalmaması normal mi acaba
İcmeseydin cnm keske ya benim dr hic bi agri kesici alma flan diye tembih etti. Bende hic agri flan yok ignenin etkisi de gecti galiba gogsumun acisi da gecti sali ya adet olmazsam test yaptircam artikBTANE PAROL ICTIM SABAH INSALLAH SAKNCASI OLMAZ
İcmeseydin cnm keske ya benim dr hic bi agri kesici alma flan diye tembih etti. Bende hic agri flan yok ignenin etkisi de gecti galiba gogsumun acisi da gecti sali ya adet olmazsam test yaptirca
dktrlar parolu onerıyor dıye blıyorm gebelere bıle ondan ıctm cok agrıdı belm ma amdı haffledı bıraz. bısey olmz ınsllah ıcmem bıdahada ınsallah gerk kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?