Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim yumurta catlayip rahim kalinlasmaya başlamış dye cagrmistr diğer asilada benide cagrmisti bakar bakmaz aslında anlamisti tutmadigni ama bsi demedi adetni bekle dedi
Kan testi istemiyor mu peki?

Dusu bugun mu alsam yarin sabaha mi biraksam bilemedim ben

brakma cnm nıe bırakıyon yatıyomussun zatn kac saattr.. dusunu al cık 5 dkda cok kaynr olmasn su. dktr ertesı gun ılşkı onerdgne goe... banyonn sakıncası olsa solerdı dımı ama...

Canim benim esimin sperm sayisi cok dusuk ve hic hareketli sperm yoktu, igneler ilaclar kurler vs derken bizi cok sasirtacak derecede duzeldi degerler, bende de pko var ama esimden dolayi girdik asilama yoluna, benim son aylarda yumurtlamam oluyodu zaten. Degerler duzelmesine ragmen asilama yapalim dedik, tekrar dusebiliyo cunku. Hatta asilama oncesi esim de ben de hastaydik, esimin sperm sayisi 1 haftada nerdeyse yariya dustu, yine de yikama sonrasi degerlerimiz gayet iyiydi. Yumurtalarin da oldukca kaliteli oldugunu soyledi dr. Bundan sonrasi da nasip artik. Allahim hepimize yasatsin o sevinci.

Benim doktorum asilamanin 9. ya da 10. gunu kontrole cagirdi sizce ne icin cagirdi, acaba kan tahlili mi yapilacak, biraz erken degil mi?
Bi anda buyuyebiliyorlar canim ii yapmis doktorun benimki oyle oldu ya ondan diyorum ornekim size

brakma cnm nıe bırakıyon yatıyomussun zatn kac saattr.. dusunu al cık 5 dkda cok kaynr olmasn su. dktr ertesı gun ılşkı onerdgne goe... banyonn sakıncası olsa solerdı dımı ama...
Dogru diyosun canim 5 dk alayim dusumu, namazimi da kilar yatarim ohhh:)

ilaç dediğin hap mı? ben daha önce 4 ay klomen kullanıp yumurta takibi yaptırmıştım o zaman senin dediğin gibi yapıyordu ama ilacın bittiği gün takibe başlıyordu gün aşırı ultrasonda bakıyordu. yani 10. günü çağırıyordu adetin. aşılama olduğum doktor adetin 3. veya 4. günü gelmen lazım dedi. 4. günü randevu ayarladılaro gün iğneye başlayarak 6 gün merional iğne oldum bana adetin 10. gününe randevu verdiler. doktor ultrasonda baktığında hiç yumurta görünmedi kanda estradiola baktılar uygun çıkınca dozu artırmadan 5 gün daha iğne olup gelmemi istediler. 15. güne yine randevu verildi o gün gittiğimde yumurta gelişmişti yeteri kadar o gece 24.00 a çatlatma iğnesi yapmamı (pzt idi) çarşamba sabh da 8.30 da gelmemizi istediler. sperm alındıktan sonra yıkama işlemi yapıorlar bu da iki saat sürüyor 10.30 da aşılamam yapıldı. ovulasyon dönemi ilaç kullansan dahi insandan insna göre değişiyor hatta her insanda aydan aya da değişiyor. en önemli tavsiyem doktora güvenmiyorsan değiştir. bir de önce bi böyle deneyelim diip küçük kliniklere gitmeyin. keşke şu an gittiğim profa iki yıl önce gitseymişim diyorum 2 yıl geçince tutuştuk anca /: hem zaman hem maliyet olark 2 yıl uzman doktora ödediğim paraların daha azını öderdim geç cevap vermemişimdir umarım sevgiler

daha düne kadar acaba teste çıkmamış mıdır diye bi umut vardı. hele test yaptırdığım günün ertesi bilmem ne hemşire ben diye bi telefon geldi aha dedim acaba testinizi size yanlış bildirmişiz mi dicek (türk filmi senaryosu) meğer aşılama yaptırdığım hastaneden arıyolarmış sonucunuz ne diye ama dedim ya kırmızıları görene kadar umut etmeye devam ediyor bünye veee sonunda kırmızılar da göründü. Artık şubat başlığı açılır ona kayarız napcaz. Herkeslere hayırlar diliyorum arkadaşlar. Tutan arkadaşlara hayrılısı ile sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını nasip etsin rabbim inşallah, benim gibi olmayanlara da vardır bir hayır inşallah bu ay olur. Yüce Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın kızlar benim 9. Gun bhcg 1.5 cikmisti 12. Gun yine 1.5 cikmisti biraz pembe sari kahverengi ve cok az kan (bi damla bile degil) geldi adetimi bekliyodum diye agir kaldirdim is falan da yaptim evi Komple temizledim bugun 15. Gun ne sari akıntı ne bise hic bise kalmadı sadece seffaf bi akıntı acaba yarin testi tekrarlasam mi yoksa bekliyim mi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…