- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.601
Canim bende asilamayla normal ilişki ayni diyorum ama doktor bana şöyle dedi ilişkide spermler rahime gidene KDE yarisindan çoğu oluyor geri kalani rahimde oluyor ve gebelik olusmuyo yumurtalara varamadigi için ama asilamada direk rahime spermler yerleşiyor o yüzden normal yoldan daha yuksek tutmasi dedi %35 tutma olasiligi varmis %2lere falan inanma dedi neden sen olmayasn dediSlm kızlar bnde aşılama yaptırcam bu ay inş kısmetse adetliyim 3günü doktora gidecem ama aşılama ile doğal yolla hamilelik aynı diyolar ne bilim farkı varmı aşılama yapıp tutanlar siz ne diyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Hayirlisi olsun canim, insallah tez zamanda kavusursun bebegine.27 ocakta 2.aşılamam yapıldı bu gün adet oldum
Her gun bitince seviniyorum oh bi gun daha gecti diye :)Evet özellikle de gün saymak berbat vakit geçmek bilmiyor
Benim doktorum aşılamada %15 ihtimal var dedi,hatta buna ilişkin bi kağıt imzalatti . Hani sonrasında tutmazsa kapısına dayanmayim diye.Canim bende asilamayla normal ilişki ayni diyorum ama doktor bana şöyle dedi ilişkide spermler rahime gidene KDE yarisindan çoğu oluyor geri kalani rahimde oluyor ve gebelik olusmuyo yumurtalara varamadigi için ama asilamada direk rahime spermler yerleşiyor o yüzden normal yoldan daha yuksek tutmasi dedi %35 tutma olasiligi varmis %2lere falan inanma dedi neden sen olmayasn dedi
aaa öylemi canım eee iyi miş o zmn ne bilim iki senedr olmadı tek umudum aşılama tabii hersey allahtan ama bunlar vesile şansımı dryim dedim bklm inş tutar bnmki heralde ya yumurtlama gününü tuttramıyorz yada yumurtlama olmuyor bklm peki srn hamile m isn kac yıllık evlisinCanim bende asilamayla normal ilişki ayni diyorum ama doktor bana şöyle dedi ilişkide spermler rahime gidene KDE yarisindan çoğu oluyor geri kalani rahimde oluyor ve gebelik olusmuyo yumurtalara varamadigi için ama asilamada direk rahime spermler yerleşiyor o yüzden normal yoldan daha yuksek tutmasi dedi %35 tutma olasiligi varmis %2lere falan inanma dedi neden sen olmayasn dedi
Çok üzüldüm hayırlısı buysa hakkınızda. Umut etmeye devam sıkmamaya çalış canını. Bende hala bir şey yok. Kasık ve göğüs ağrım var dünden beri. 3 gün daha sabredicem sonuç için sanırımGunaydin kizlar gece sanciyla uyandim kirmizilar geldi malesef tutmadibeni listeden cikartabilirsiniz
Canim bende asilamayla normal ilişki ayni diyorum ama doktor bana şöyle dedi ilişkide spermler rahime gidene KDE yarisindan çoğu oluyor geri kalani rahimde oluyor ve gebelik olusmuyo yumurtalara varamadigi için ama asilamada direk rahime spermler yerleşiyor o yüzden normal yoldan daha yuksek tutmasi dedi %35 tutma olasiligi varmis %2lere falan inanma dedi neden sen olmayasn dedi
Cnm bn cok ilgilşyim bu konuda nerdeyse doktor olcam 5 üzeri cıkarsa hamilesin tabiikii iki günde ktlnması lazım ama 5 altı cıkarsa hamile degilsin oluyor mesela 5,3olsa hamilelik sınırında oluyor 1,02 0,1 örnek hamile degilsin demkkYine saçma sorularımla karşınızdayım. Bu regl olayı konusunda her ne kadar olacağına dair aydınlatılmış olsam da gün konusu hiç belli olmuyor sanırıım di mi? Aşılamam 27 ocakta yapıldı. Başlarda çok düşünmüyordum ama birkaç gündür kafama takılmaya başladı. Doktorum 15. Günde kanda baktırmamı istedi bu da perşembe gününe denk geliyor. Sormak istediğim bir şey de 15. Gündeki sonucun kesinlik oranı nedir? Tabii ki kalp atışı duyulana kadar kesinleşmez ama sormak istediğim tekrar tekrar bakılması gerekir mi ve 15. Günde değerin tahminen kaç çıkması gerekir. Tecrübeli arkadaşlar var diye düşünüyorum. Yani kaç çıkarsa umudu keselim kaç çıkarsa ihtimal yüksektir?
çok teşekkür ederim perşembeye kadar kafamda deli sorular :dCnm bn cok ilgilşyim bu konuda nerdeyse doktor olcam 5 üzeri cıkarsa hamilesin tabiikii iki günde ktlnması lazım ama 5 altı cıkarsa hamile degilsin oluyor mesela 5,3olsa hamilelik sınırında oluyor 1,02 0,1 örnek hamile degilsin demkk
eşimin sperm sorunu olmadığı halde eczacı tanıdığı l arginin diye bir toz vermişti kötü kokulu bişi ama o da baya artırıormuş. bir de bazı durumlarda erkeklere de klomen içiriolar bu durumlarda mı acabaCnm benim eşimin zaten sperm kalitesi düşük cıktı ondan aşılama yplm dedik inş olur
Canım seni umutlandrmak istemm ama adetle hamilelik belirtisi aynıymılKizlar bugun 10.gunum ama kasiklarimda adet olacakmış gibi agri var ama cok degil.suratimda sivilce doldu.kabardi sanki cenem.adet olmaktan korkuyorum.offff bu kadar erken mi olacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?