- 9 Ocak 2016
- 56
- 18
- 8
- 38
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.621
Bende bi an oyle düşündüm ama sivilceleri ve kabarmalari gorunce umidim kalmadi.cunku sivilce adet belirtisi diye biliyorum.insallah sizinki tutar.Canım seni umutlandrmak istemm ama adetle hamilelik belirtisi aynıymıl
Cok saol insllah dedigin gibidir.Fazla kafana takma belirtileri psikolojik ve yanıltıcı
Insallah cnm sayende bu gece rahat uyurum artk.cuma gunu test yapacagim.sonucu yazarim.hep birlikte kaliriz insallah.Canım hamilelikle sivilce cıkıyor muş hemde cok adette sadece bi sivilce cıkar ki bnm hiç sivilcem cıkmaz bnm daha aşılmm olmadı ama inş tutar ilk denemede hamiş olursan yaz olur mu başkasına umut olursun
Canim aslinda carsamba gidecektim ama bugun ise basladim, ya carsamba ya cuma giderim.@aybirgen canım cuma günü mü kan verecen
Haziranda 3yillk evli olcm canm 2senedr olmuyo 2.asilamam cumartesi kan testi istedi doktorumuz umarm hamileymdr rabbm nasip ederse olacak insH
aaa öylemi canım eee iyi miş o zmn ne bilim iki senedr olmadı tek umudum aşılama tabii hersey allahtan ama bunlar vesile şansımı dryim dedim bklm inş tutar bnmki heralde ya yumurtlama gününü tuttramıyorz yada yumurtlama olmuyor bklm peki srn hamile m isn kac yıllık evlisin
Aynen canım. Bnde anlamıyorum yaa. Çocuğu Allah verir biz sadece sebebini işleriz. Bnde adet olunca üzülürdüm eşim de üzülme Olacak haa olmazsa da sen bana yetersin derdi. Ama hamile olduğumu öğrenince de sevinçten ağlamıştl. . Ayrıca öyle yapanlarda sorun olsaydı acaba öyle bişey diyebilirlermiydi acaba. Yabi kendileri rahat bi günah keçisi lazımBenim eşim de suratımı asık görünce olmazsa olmaz dünyanın sonu değil diyip bana kızıp kavga ediyor üzülmemi istemediği için. Hiç anlamıyorum bunun için karısına surat asan erkekleri... Sonuçta bir yumurta var geliştiriliyor çatlatılıyor artık allaha kalmış bir şey ordan sonrası. Yumurta da sperm de uygun olduktan sonrası kısmet kimsenin hatası veya suçu değil ki bu...
Canım yumurta çatladıktan 14gun sonra adet olunuyorYine saçma sorularımla karşınızdayım. Bu regl olayı konusunda her ne kadar olacağına dair aydınlatılmış olsam da gün konusu hiç belli olmuyor sanırıım di mi? Aşılamam 27 ocakta yapıldı. Başlarda çok düşünmüyordum ama birkaç gündür kafama takılmaya başladı. Doktorum 15. Günde kanda baktırmamı istedi bu da perşembe gününe denk geliyor. Sormak istediğim bir şey de 15. Gündeki sonucun kesinlik oranı nedir? Tabii ki kalp atışı duyulana kadar kesinleşmez ama sormak istediğim tekrar tekrar bakılması gerekir mi ve 15. Günde değerin tahminen kaç çıkması gerekir. Tecrübeli arkadaşlar var diye düşünüyorum. Yani kaç çıkarsa umudu keselim kaç çıkarsa ihtimal yüksektir?
hayirli sonuc alirsin cnm insallah
iğnenin etkisi geçmiş oluyo dimi 11. gün gerçi öyleki doktorum aşılamanın 10. günü kan vermeye gel dedi ....hayırısı olsun canım
Yok cnm eşine değil bnm tepkim . Bn çok gördüm her hastaneye gidişimde bi kız acınırdı eşim böyle yaptı kayınvalidem böyle dedi die . Bnde iki gün somurturdum eşimde bnim moralimi yapmak için uğraşırdı. :)Yani eşimde suçlar şekilde davranmadi Allah var. ama yüzü dúştü hani neşesi kaçti yani. Ben de öyle moralsizdim. somurtuk oturduk :)
Her hangi bir ilaç yada jel kullanıyomusun canım. Eğer kullanıyorsan onun çıkması olabilirArkadaşlar 2.aşılamam oldugunu söylemiştim daha önce ve şuan 7.günüm. 3 gündür beyaz bir akıntım var.ilk aşılamamda yoktu öyle. Koyu kıvamlı,kokusuz krem gibi bir akıntı acaba tutunuyormudur yumurtalarım
Yok canım bu kez rahim zarı 9.6 mm oldugu için hiçbir ilaç vermedi. Gerek yok dedi ilaca doktor.Her
Her hangi bir ilaç yada jel kullanıyomusun canım. Eğer kullanıyorsan onun çıkması olabilir
Canim benmde var oyle akintim bugün 10.günüm ve az önce adet oldum kesin diye gttn baya beyaz akinti lop diye düştü sanki korkuyorum tuvalete gtmeyeArkadaşlar 2.aşılamam oldugunu söylemiştim daha önce ve şuan 7.günüm. 3 gündür beyaz bir akıntım var.ilk aşılamamda yoktu öyle. Koyu kıvamlı,kokusuz krem gibi bir akıntı acaba tutunuyormudur yumurtalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?