- 19 Ocak 2016
- 109
- 117
- 103
- 40
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.641
İnşallah rahmimiz bebeği korumaya alıyodurda bu yüzden oluyordur o beyaz akıntımız canım.İyi düşünelim iyi olsun. Sen kullanıyormusum jel falan?Canim benmde var oyle akintim bugün 10.günüm ve az önce adet oldum kesin diye gttn baya beyaz akinti lop diye düştü sanki korkuyorum tuvalete gtmeye
Yk canim babada doktor hc bsey kullanma dedi sadece folik asit kyllaniyrm o kdr başka ne gbi belirtilerin var benim dünden beri çok Basm agriyoİnşallah rahmimiz bebeği korumaya alıyodurda bu yüzden oluyordur o beyaz akıntımız canım.İyi düşünelim iyi olsun. Sen kullanıyormusum jel falan?
Banada vermedi doktor herhangibir ilaç. 4 yumurtam büyümüştü aşılama yapıldıgında yinede kabul ettim. İnşallah biri yada birkaçı tutunur Benim bu kez bel ağrım var, göğüslerim acıyor, aradabir de karnıma ağrı saplanıyor. Bunun dısındada akıntım var işte.bende sadece folikasit kullanıyorum.Yk canim babada doktor hc bsey kullanma dedi sadece folik asit kyllaniyrm o kdr başka ne gbi belirtilerin var benim dünden beri çok Basm agriyo
Ayni belirtiler var canm goguslermn uclari felaket aciyi kasiklarma arda agri griyo kesin olcam diyorm bde basm agriyo dünden beri ayyy cumartesi kan testi istedi doktor nasil gecicek cumartesiye kdr blmiyrm aslında 12.günde belli oluyms ama cumartesi gifeblicez bde hep güzel rüyalar goruyrm gecen asilamada olmucak demiştim bastan çok zor bi donem stres yapmamya calisiyrm ama heyecan dan kalbim agzimdan cikcakBanada vermedi doktor herhangibir ilaç. 4 yumurtam büyümüştü aşılama yapıldıgında yinede kabul ettim. İnşallah biri yada birkaçı tutunur Benim bu kez bel ağrım var, göğüslerim acıyor, aradabir de karnıma ağrı saplanıyor. Bunun dısındada akıntım var işte.bende sadece folikasit kullanıyorum.
İnsallah vardir canim bebis dualarim sizinle su hamis sayisi artsinda bizede umut olsunnÇok üzüldüm hayırlısı buysa hakkınızda. Umut etmeye devam sıkmamaya çalış canını. Bende hala bir şey yok. Kasık ve göğüs ağrım var dünden beri. 3 gün daha sabredicem sonuç için sanırım
İnsallah yukselir canim varsa bile daha cok yenidir bekle iki gun sonra tekrar baktirdun 12 gun kan verdm 1.1 malsef. hayrlısı buymus demekkı..
O zaman inşallah beklediğin haberin akıntısıdır. :)Yok canım bu kez rahim zarı 9.6 mm oldugu için hiçbir ilaç vermedi. Gerek yok dedi ilaca doktor.
Senin ilk aşılaman mı? İnşallah tutar canım. Bende 15 şubatta test yapacagum. Bu kez umutluyum sanki Allah büyük inşallah yüzümüz gülerAyni belirtiler var canm goguslermn uclari felaket aciyi kasiklarma arda agri griyo kesin olcam diyorm bde basm agriyo dünden beri ayyy cumartesi kan testi istedi doktor nasil gecicek cumartesiye kdr blmiyrm aslında 12.günde belli oluyms ama cumartesi gifeblicez bde hep güzel rüyalar goruyrm gecen asilamada olmucak demiştim bastan çok zor bi donem stres yapmamya calisiyrm ama heyecan dan kalbim agzimdan cikcak
Ay inşallah canım ya beklemiyordum bu akıntıyı hiç ama bana bi umut verdi işte:) herseyden umutlanıyoruz zaten.O zaman inşallah beklediğin haberin akıntısıdır. :)
İnşallah bu kez olucak ve tüp bebek için uğraşmamızada gerek kalmicak benimde ikinci aşılamam canım .Kizlar bu gun yeniden gittim dr tedaviye yeniden basliyoruz yarin ilaclarim gelicek puregon igne yazdi gunluk 100 vuruncam cuma kontrole cagirdi ikinci ve son asilamam olacak allah yardimcimiz olsun
Canim hayirlisi olsun, tez zamanda bebegine kavusursun Insallahdun 12 gun kan verdm 1.1 malsef. hayrlısı buymus demekkı..
Canim bugun benim de 7. gunum, 2subatta mi yaptirmistim?Arkadaşlar 2.aşılamam oldugunu söylemiştim daha önce ve şuan 7.günüm. 3 gündür beyaz bir akıntım var.ilk aşılamamda yoktu öyle. Koyu kıvamlı,kokusuz krem gibi bir akıntı acaba tutunuyormudur yumurtalarım
Hadi hayirlisi canim insallah hamilelik belirtisidirCanim benmde var oyle akintim bugün 10.günüm ve az önce adet oldum kesin diye gttn baya beyaz akinti lop diye düştü sanki korkuyorum tuvalete gtmeye
Ben 3 şubatta yaptırdım ama çatlatma iğnesini 1 şubat gece 12 de vurdum. Tam 36 saat sonra da aşılama oldu. Aşılama yapılan günüde saydım ben. Sen ne zaman test yapıcaksın?Canim bugun benim de 7. gunum, 2subatta mi yaptirmistim?
Hadi insallah bu sefer tutar canim, hayirli olsun asilaman.Kizlar bu gun yeniden gittim dr tedaviye yeniden basliyoruz yarin ilaclarim gelicek puregon igne yazdi gunluk 100 vuruncam cuma kontrole cagirdi ikinci ve son asilamam olacak allah yardimcimiz olsun
Ben de sayiyorum canim asilama yapilan gunden itibaren, 2 subatta yaptirdim ve bugun 7. gunum. Senin 6. gunun olmuyo mu?Ben 3 şubatta yaptırdım ama çatlatma iğnesini 1 şubat gece 12 de vurdum. Tam 36 saat sonra da aşılama oldu. Aşılama yapılan günüde saydım ben. Sen ne zaman test yapıcaksın?
Canim beni test icin 9. gunumde cagirdi, sanki cok erken, benim dr benden sabirsiz :)Senin ilk aşılaman mı? İnşallah tutar canım. Bende 15 şubatta test yapacagum. Bu kez umutluyum sanki Allah büyük inşallah yüzümüz güler
Gercekten cok erken çağırmış ama demekki kanda çıkıyor erkende olsaCanim beni test icin 9. gunumde cagirdi, sanki cok erken, benim dr benden sabirsiz :)
Evet 6 oluyormus dikkatli sayınca Sabırsızlığıma ver günler hemen geçsin istiyorsam demekkiBen de sayiyorum canim asilama yapilan gunden itibaren, 2 subatta yaptirdim ve bugun 7. gunum. Senin 6. gunun olmuyo mu?
Ozel bi hastane canimGercekten cok erken çağırmış ama demekki kanda çıkıyor erkende olsaHangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?