- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.761
Cok sagol canim, sen bu zor sureci tam 6 defa yasadin, masallah sana hala saglam bi psikoloji icindesin ne guzel. Benim asilamayla ilgili merak ettigim su: normal iliskide bile yuzde 25 sans varken asilamada neden en cok yuzde 18-20 olur diyolar acabaarkadaşlar okuyorum yazılarınızı ve bazen yazıyorum, sizin topiğe yeni geldim ama size demek istediğim kimimiz 1. aşşılamada yada 2 den fazlada, aşılama şansı çok az olan ve çokta ümit bağlanmaması gereken birşey, spermi en yakın yere enjekte etme ve çatladı ise yumurta ile birleşmesi, bu olay %10-15 lik bir şans, benim 5 tane ilaçlı aşılamam olmuştu hiçbiri tutmamıştı, ankarada olmuştum ve şu an başka şehirde başka hastanede başladım tüp bebekle başlamak isterken doktor iğneli aşılama denemeyi ısrar etti ve ikna oldum, şu an ilk iğneli aşılama oldu beklemedeyim ama olmasada yıkım değil, lütfen ümitsizleşmeyelim, arkadaşlar daha güçlü devam etcez, olmayınca sil baştan süreçler bekliyor farkındayız ama daha güçlü olmak zorundayız, hepimiz için hayırlısı
Daha fazla uyarıyor olabilir yumurta gelişimini . Benim iğneyle 4 tane büyük yumurtam oldu. Ve yinede kabul ettim ben aşılama olmayı. Çünkü 4üz olma ihtimali bile oluyormuş. Şansı artırıyor demekki iğne.. Ama 4 üde tutunmayabilir tabi bilemeyizCanim ya iğneyle asilamanin ilacli olandan farki ne acaba sadece yumurta gelişi acisindan mi farki var yani ilaçla 1tane 2tane oluşurken iğneyle 2den fazlami gelişiyor acaba neye gore ilaçla iğneyle deniliyor bendemi acaba iğneyle olanini teklif etsem doktora ne dersiniz kizlar
canım bende tam çözmüş değilim sadece daha yumurtaların büyümesi deniyor, gene olay aşılama zamanı sansına kalıyorCanim ya iğneyle asilamanin ilacli olandan farki ne acaba sadece yumurta gelişi acisindan mi farki var yani ilaçla 1tane 2tane oluşurken iğneyle 2den fazlami gelişiyor acaba neye gore ilaçla iğneyle deniliyor bendemi acaba iğneyle olanini teklif etsem doktora ne dersiniz kizlar
canım benim kaç yıldır hastanelere gideri m bi anlamış değilim neye göre neyin şansını veriyorlar, bu 6. inşallah bu tutar diyom kendime haaaaaa tutmadı mı yaşam devam ediyor tekrar mücadeleye devam ne yapalımCok sagol canim, sen bu zor sureci tam 6 defa yasadin, masallah sana hala saglam bi psikoloji icindesin ne guzel. Benim asilamayla ilgili merak ettigim su: normal iliskide bile yuzde 25 sans varken asilamada neden en cok yuzde 18-20 olur diyolar acaba
aynenCanım belki moralin bozuk diye konuşmak istemiyor mesela bn adet oldum zaman esimle 2 gün konuşmm hiç kimseyle knuşmm dışarı bile cıkmm iki gün boyunca hep üzülürüm snra kendime gelince gidip hiç bişey olmamış gibi konuşurum
Insallah hamilesindir de olmazsin canim.
İgneyle oldu cnm yine igneyle olucakHepiniz sagolum kizlar senin ignelemiydi ilaclamiydi canim asilaman
Bende iğneyle olsun isticem canm bde iğneyle olan son asilamamİgneyle oldu cnm yine igneyle olucak
Gunaydin cnm.benimde bugun 13 gunum.ilk gunden beri iciyorum hem de bi paketKizlar gunaydin, nasilsiniz
Bisiy sorcam, bu surecte ve oncecinde sigara kullanan yada devam eden kullanmaya varmi
Asilama yapildigi gun biraktim ama aksamlari 1 tane iciyorumay birakamadim tam ya
nasıl durumların peki canım, 14. gün test yapılcak dimi sana, ben akşamları 1 taneye düşürdüm, eşim gelince anca bi tane içiyorum, vicdanen rahat değilim ama genede hiç bırakamadım 1 tane diye içimi rahatlatıyorumGunaydin cnm.benimde bugun 13 gunum.ilk gunden beri iciyorum hem de bi paket
Yarin test gunum ama hic icimden gelmiyor test yapmak.4 gundur kasiklarim agriyor biraz.yuzumde sivilce doldu.hayirlisi.kararsizim.nasıl durumların peki canım, 14. gün test yapılcak dimi sana, ben akşamları 1 taneye düşürdüm, eşim gelince anca bi tane içiyorum, vicdanen rahat değilim ama genede hiç bırakamadım 1 tane diye içimi rahatlatıyorum
Yerlesme kanamasi olabilir.dikkat et cnmBugün 11. Gun erken ama sanki adet olacakmış gibi agrim var ve birkaç damla kan gedi bakalım hayırlısı
canım ölede bölede o sonucu öğrenceksin, hayırlısı olsun öğren sonucunu duruma göre hareket etme kararın daha iyi olur en azından, inşallah güzel sonuçlar olurYarin test gunum ama hic icimden gelmiyor test yapmak.4 gundur kasiklarim agriyor biraz.yuzumde sivilce doldu.hayirlisi.kararsizim.
Insallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte.yarin sabah giderim sonuc icin.canım ölede bölede o sonucu öğrenceksin, hayırlısı olsun öğren sonucunu duruma göre hareket etme kararın daha iyi olur en azından, inşallah güzel sonuçlar olur
inşallah canım, benim daha sonuca 10 günüm var, ilk aşılama yapıldığı gün ve ertesi gün şişlikten ölcem sandım, oda hava dolmuştur sanırım, sancım vardı ilk 2 gün , şu aralar rahatım bir belirti bişiy farkedemedim valla, bazıları yazıyor göğüsde şişme batma şu bu ama bende hiç bişiy yokInsallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte.yarin sabah giderim sonuc icin.
Benimde ilk 2 gun sislik ve batma vardi.sonra gecti.biraz goguslerim hassaslasti okadar.ama su son 3 gundur kasiklarimda sanci var.suratimi goren ne olmus sana diyor.sigarasizda duramiyorum.ne olacak bu halimizinşallah canım, benim daha sonuca 10 günüm var, ilk aşılama yapıldığı gün ve ertesi gün şişlikten ölcem sandım, oda hava dolmuştur sanırım, sancım vardı ilk 2 gün , şu aralar rahatım bir belirti bişiy farkedemedim valla, bazıları yazıyor göğüsde şişme batma şu bu ama bende hiç bişiy yok
bilemedim canım yaaaBenimde ilk 2 gun sislik ve batma vardi.sonra gecti.biraz goguslerim hassaslasti okadar.ama su son 3 gundur kasiklarimda sanci var.suratimi goren ne olmus sana diyor.sigarasizda duramiyorum.ne olacak bu halimiz
Sen cok kotu usutmussun cnm dikkat et.sicak tut kendini.bu arada sizin neden olmuyor?bizimki sebepsiz infertilite.bilemedim canım yaaabende bu belirtiler değil boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı belirtileri oluştu ayy şaka bi yana bugün boğazım faranjit ağrısına sebep ve burnum hafiften tıkandı, bide öksürüğüm oluştu, Allahtan sigara içmesem oluyo şu ara aramıyorum pek, anca akşam eşim gelince 1 tane felan içiyorum, şimdilik durabiliyorumda bakalım hayırlısı nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?