Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen cok kotu usutmussun cnm dikkat et.sicak tut kendini.bu arada sizin neden olmuyor?bizimki sebepsiz infertilite.
bizimkide sebepsiz canım, olmaması gibi bir neden yok, bütün tahliller testler hepsi süper, amh bile 36 yaşındayım 3,63 çıktı, anlamsız bir durumdayız, 7 yıllık evliyim hiç korunmadım ama olmadı olmuyor

Bizde 6 senelik evliyiz hic gebelik olmadi.rahmin sekli biraz kalp seklinde ama o da engel degilmis.anlamadim gitti.sebepsizlik daha da kötü.tup bebek denedin mi?

Bizde 6 senelik evliyiz hic gebelik olmadi.rahmin sekli biraz kalp seklinde ama o da engel degilmis.anlamadim gitti.sebepsizlik daha da kötü.tup bebek denedin mi?
ben normalde daha öncce ankarada oturuyordum ve orda başladım tedaviye, önce sebep olmadığı için 6 kere klomenle tedavi yaptı doktor sonra olmayınca 5 kere klomenle aşılama denedi, ben artık yıprandım ruhsal çöktüm, en son tutmayandan sonra doktor istersen bir kere daha deneyelim sonra artık tüp bebek dedi ve benim kayışlar orda koptu bıraktım artık tedaviyi psikolojim bozulmuştu, sonra ankaradan başka şehre taşındık ve tekrar burda tedaviye başladım ama tüp bebek yaptıracam kararındaydım, doktor iğneli aşılama uygulanmamış hiç sorununuz görünmediğinden denemek istiyorum hem rapo çıkınca tüpde uygun fiyat oluyor dedi ve beni ikna etti, ilaç ile iğne arasında fark varmış, yumurtayı daha iyi uyaran iğne oluyomuş sanırım, neyse bu olmaz ise bi defa daha rapor prosedürüne uygun davrancak aşılama yapcak doktor ondan sonra tüpe geçeceğim eğer olmazsa, şimdi maddi yönden bitik durumda olduğumuzdan Allah a dua ediyorum bu tutsunda masraftan kurtulalım diye, masraf edecek kuruş kalmadı nasıl yaparız bilemem ama hayırlısı artık

Sa
Insallah tutar da gerek kalmaz cnm.sen yolundan vazgecme.ben ilk defa yaptirdim asilamayi.artik arkamdan herkez kısır diyor.allah yuzumuze bakar insallah.

Sa

Insallah tutar da gerek kalmaz cnm.sen yolundan vazgecme.ben ilk defa yaptirdim asilamayi.artik arkamdan herkez kısır diyor.allah yuzumuze bakar insallah.
hiç arkandan söyleyeni yada yüzüne gülüp ay bu kısır diye düşüneni sallama ipleme, bi tarafınla gül geç, bizler çocuk doğuramayınca yada olmayınca yarım insanlar değiliz ve olmaması demek hayatımızın bitmesi demek değildir, önce kendimizi sevecez ve kendimize karşı sevgimiz devam edip hayattan zevk alacaz, bu koşturmacamızda tuzu biberi olsun, inşallah güzel sonuçlar çıkarda yüzümüz güler

Insallah cnm amin.

İnşallah bu kez tutar. Kaç yaşındasınız.

wala kızlar 11. gnde kan verdgmde 1.1 cıkmstı ama hala adet olmadm ve bugun 14. gnm nrmal duzenıme gorede en gec bugun adet olmam gerektı hala tık yok.. haptanmı olamadım acaba
Canım ben 13. Günde 2 çıkmıştı kanama olmadığı sürece yükselme şansı var dediler. 15. Günde yeniden baktır bhcg inşallah boşa üzülmüş olursun da yüksek çıkar :)

Canım ben 13. Günde 2 çıkmıştı kanama olmadığı sürece yükselme şansı var dediler. 15. Günde yeniden baktır bhcg inşallah boşa üzülmüş olursun da yüksek çıkar :)

sabh adet oldm cnm. ama cok fecı bı agryla tuvalete gttm ve kuck parmagm kadr uzunlkta 2 parca dustu.. yarn ontrole gtcem ılk defa oldu bole ck saskınmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…