- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.781
bizimkide sebepsiz canım, olmaması gibi bir neden yok, bütün tahliller testler hepsi süper, amh bile 36 yaşındayım 3,63 çıktı, anlamsız bir durumdayız, 7 yıllık evliyim hiç korunmadım ama olmadı olmuyorSen cok kotu usutmussun cnm dikkat et.sicak tut kendini.bu arada sizin neden olmuyor?bizimki sebepsiz infertilite.
Bizde 6 senelik evliyiz hic gebelik olmadi.rahmin sekli biraz kalp seklinde ama o da engel degilmis.anlamadim gitti.sebepsizlik daha da kötü.tup bebek denedin mi?bizimkide sebepsiz canım, olmaması gibi bir neden yok, bütün tahliller testler hepsi süper, amh bile 36 yaşındayım 3,63 çıktı, anlamsız bir durumdayız, 7 yıllık evliyim hiç korunmadım ama olmadı olmuyor
ben normalde daha öncce ankarada oturuyordum ve orda başladım tedaviye, önce sebep olmadığı için 6 kere klomenle tedavi yaptı doktor sonra olmayınca 5 kere klomenle aşılama denedi, ben artık yıprandım ruhsal çöktüm, en son tutmayandan sonra doktor istersen bir kere daha deneyelim sonra artık tüp bebek dedi ve benim kayışlar orda koptu bıraktım artık tedaviyi psikolojim bozulmuştu, sonra ankaradan başka şehre taşındık ve tekrar burda tedaviye başladım ama tüp bebek yaptıracam kararındaydım, doktor iğneli aşılama uygulanmamış hiç sorununuz görünmediğinden denemek istiyorum hem rapo çıkınca tüpde uygun fiyat oluyor dedi ve beni ikna etti, ilaç ile iğne arasında fark varmış, yumurtayı daha iyi uyaran iğne oluyomuş sanırım, neyse bu olmaz ise bi defa daha rapor prosedürüne uygun davrancak aşılama yapcak doktor ondan sonra tüpe geçeceğim eğer olmazsa, şimdi maddi yönden bitik durumda olduğumuzdan Allah a dua ediyorum bu tutsunda masraftan kurtulalım diye, masraf edecek kuruş kalmadı nasıl yaparız bilemem ama hayırlısı artıkBizde 6 senelik evliyiz hic gebelik olmadi.rahmin sekli biraz kalp seklinde ama o da engel degilmis.anlamadim gitti.sebepsizlik daha da kötü.tup bebek denedin mi?
Insallah tutar da gerek kalmaz cnm.sen yolundan vazgecme.ben ilk defa yaptirdim asilamayi.artik arkamdan herkez kısır diyor.allah yuzumuze bakar insallah.ben normalde daha öncce ankarada oturuyordum ve orda başladım tedaviye, önce sebep olmadığı için 6 kere klomenle tedavi yaptı doktor sonra olmayınca 5 kere klomenle aşılama denedi, ben artık yıprandım ruhsal çöktüm, en son tutmayandan sonra doktor istersen bir kere daha deneyelim sonra artık tüp bebek dedi ve benim kayışlar orda koptu bıraktım artık tedaviyi psikolojim bozulmuştu, sonra ankaradan başka şehre taşındık ve tekrar burda tedaviye başladım ama tüp bebek yaptıracam kararındaydım, doktor iğneli aşılama uygulanmamış hiç sorununuz görünmediğinden denemek istiyorum hem rapo çıkınca tüpde uygun fiyat oluyor dedi ve beni ikna etti, ilaç ile iğne arasında fark varmış, yumurtayı daha iyi uyaran iğne oluyomuş sanırım, neyse bu olmaz ise bi defa daha rapor prosedürüne uygun davrancak aşılama yapcak doktor ondan sonra tüpe geçeceğim eğer olmazsa, şimdi maddi yönden bitik durumda olduğumuzdan Allah a dua ediyorum bu tutsunda masraftan kurtulalım diye, masraf edecek kuruş kalmadı nasıl yaparız bilemem ama hayırlısı artık
hiç arkandan söyleyeni yada yüzüne gülüp ay bu kısır diye düşüneni sallama ipleme, bi tarafınla gül geç, bizler çocuk doğuramayınca yada olmayınca yarım insanlar değiliz ve olmaması demek hayatımızın bitmesi demek değildir, önce kendimizi sevecez ve kendimize karşı sevgimiz devam edip hayattan zevk alacaz, bu koşturmacamızda tuzu biberi olsun, inşallah güzel sonuçlar çıkarda yüzümüz gülerSa
Insallah tutar da gerek kalmaz cnm.sen yolundan vazgecme.ben ilk defa yaptirdim asilamayi.artik arkamdan herkez kısır diyor.allah yuzumuze bakar insallah.
Insallah cnm amin.hiç arkandan söyleyeni yada yüzüne gülüp ay bu kısır diye düşüneni sallama ipleme, bi tarafınla gül geç, bizler çocuk doğuramayınca yada olmayınca yarım insanlar değiliz ve olmaması demek hayatımızın bitmesi demek değildir, önce kendimizi sevecez ve kendimize karşı sevgimiz devam edip hayattan zevk alacaz, bu koşturmacamızda tuzu biberi olsun, inşallah güzel sonuçlar çıkarda yüzümüz güler
sayılmıyo diye biliyorum ama eminde değilim. sen tahlil yaptırdın mı29 ocakta asilama oldum.asilama oldugumuz gunude sayiyormuyuz.
Yok uaptirmadim daha.yarin yaptiririm.sayılmıyo diye biliyorum ama eminde değilim. sen tahlil yaptırdın mı
ben normalde daha öncce ankarada oturuyordum ve orda başladım tedaviye, önce sebep olmadığı için 6 kere klomenle tedavi yaptı doktor sonra olmayınca 5 kere klomenle aşılama denedi, ben artık yıprandım ruhsal çöktüm, en son tutmayandan sonra doktor istersen bir kere daha deneyelim sonra artık tüp bebek dedi ve benim kayışlar orda koptu bıraktım artık tedaviyi psikolojim bozulmuştu, sonra ankaradan başka şehre taşındık ve tekrar burda tedaviye başladım ama tüp bebek yaptıracam kararındaydım, doktor iğneli aşılama uygulanmamış hiç sorununuz görünmediğinden denemek istiyorum hem rapo çıkınca tüpde uygun fiyat oluyor dedi ve beni ikna etti, ilaç ile iğne arasında fark varmış, yumurtayı daha iyi uyaran iğne oluyomuş sanırım, neyse bu olmaz ise bi defa daha rapor prosedürüne uygun davrancak aşılama yapcak doktor ondan sonra tüpe geçeceğim eğer olmazsa, şimdi maddi yönden bitik durumda olduğumuzdan Allah a dua ediyorum bu tutsunda masraftan kurtulalım diye, masraf edecek kuruş kalmadı nasıl yaparız bilemem ama hayırlısı artık
İnşallah bu kez tutar. Kaç yaşındasınız.ben normalde daha öncce ankarada oturuyordum ve orda başladım tedaviye, önce sebep olmadığı için 6 kere klomenle tedavi yaptı doktor sonra olmayınca 5 kere klomenle aşılama denedi, ben artık yıprandım ruhsal çöktüm, en son tutmayandan sonra doktor istersen bir kere daha deneyelim sonra artık tüp bebek dedi ve benim kayışlar orda koptu bıraktım artık tedaviyi psikolojim bozulmuştu, sonra ankaradan başka şehre taşındık ve tekrar burda tedaviye başladım ama tüp bebek yaptıracam kararındaydım, doktor iğneli aşılama uygulanmamış hiç sorununuz görünmediğinden denemek istiyorum hem rapo çıkınca tüpde uygun fiyat oluyor dedi ve beni ikna etti, ilaç ile iğne arasında fark varmış, yumurtayı daha iyi uyaran iğne oluyomuş sanırım, neyse bu olmaz ise bi defa daha rapor prosedürüne uygun davrancak aşılama yapcak doktor ondan sonra tüpe geçeceğim eğer olmazsa, şimdi maddi yönden bitik durumda olduğumuzdan Allah a dua ediyorum bu tutsunda masraftan kurtulalım diye, masraf edecek kuruş kalmadı nasıl yaparız bilemem ama hayırlısı artık
Hayırlı olsun cnm.dikkat et kendine.Kızlar nihayet dün ilk aşılamamızı yaptık.Şu an hiç bir şey hissetmiyorum bakalım 14 gün nasıl geçecek.
Hosgeldin cnm.senin de az kalmis.umarim guzel haberler aliriz.Merhaba aranıza yeni katıldım. 10 gün oldu aşılama yapıldığı. Herkese hayırlısı olsun.
İnşallah hepimizin pozitif olur.Hosgeldin cnm.senin de az kalmis.umarim guzel haberler aliriz.
şu an 36 yım canım ama subat 25 de 37 ye girecem ve rabbime dua ediyorum bana doğumgünü hediyesi olur bebişim inşallahİnşallah bu kez tutar. Kaç yaşındasınız.
İnşallah canım.şu an 36 yım canım ama subat 25 de 37 ye girecem ve rabbime dua ediyorum bana doğumgünü hediyesi olur bebişim inşallah
Canım ben 13. Günde 2 çıkmıştı kanama olmadığı sürece yükselme şansı var dediler. 15. Günde yeniden baktır bhcg inşallah boşa üzülmüş olursun da yüksek çıkar :)wala kızlar 11. gnde kan verdgmde 1.1 cıkmstı ama hala adet olmadm ve bugun 14. gnm nrmal duzenıme gorede en gec bugun adet olmam gerektı hala tık yok.. haptanmı olamadım acaba
Canım ben 13. Günde 2 çıkmıştı kanama olmadığı sürece yükselme şansı var dediler. 15. Günde yeniden baktır bhcg inşallah boşa üzülmüş olursun da yüksek çıkar :)
Endometrium kalınlaşıyoe ya o atılıyor. Progestan da kullanmış mıydın aşılama sonrasındasabh adet oldm cnm. ama cok fecı bı agryla tuvalete gttm ve kuck parmagm kadr uzunlkta 2 parca dustu.. yarn ontrole gtcem ılk defa oldu bole ck saskınmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?