Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cuma günü gidicem canim, goguslerde hafif hassasiyet devam ediyo, onun disinda herhangi bi belirtim yok benim
Aynı benim de öyle hafif göğüs sızıntısı var ama hep olur du zaten ...kafamdan çıkaramıyorum ki sürekli aklımda acaba acaba ...cumartesi ehliyet sınavına gireceğim az ders çalışım diyorum ama kafam hep orda ...hakkımızda hayırlısı . Cuma günü doktor muayenesi var mı yoksa sadece kan mı vereceksin bana da 10 gün sonra gel bakalım dedi de tahlil yaptırıp sonuç kağıdını getiririm artık doktora bide giriş yaptırıp muayene parası ödemeyeyim yapacağı bişi yok çünkü

Kizlar benim sonuç progesteron 3.93. B.hcg 1.24 malesef negatif hersey allahtan inşallah sizlerin olur

Benim de ayni durum canim bu ay da yapcam asilama sonra temmuzu beklicem tup bebek icin
Aynen canim bende büyük ihtimalle temmuzu beklerm İstanbul da yasamiyrz çünkü biraz kendimizi toplamamz lazm çok zormus korkuyrm ya tüp bebekte tutmazsa naparm beraber yol aliyrz canm inşallah bu ay kaliriz hamile

Cümlemize amin canım. İnşallah hala bekleyenlerden güzel haber alırız. Herkesin olumsz haberinde ayrı ayrı yüzüm düştü üzüldüm.
Valla aynen ben de. Ve asilamaya olan guvenim iyice azaldi. Benim asilamam da tutmadi gibi geliyo ama hayirlisi artik.

arkadaşlar okuyorum yazılarınızı ve bazen yazıyorum, sizin topiğe yeni geldim ama size demek istediğim kimimiz 1. aşşılamada yada 2 den fazlada, aşılama şansı çok az olan ve çokta ümit bağlanmaması gereken birşey, spermi en yakın yere enjekte etme ve çatladı ise yumurta ile birleşmesi, bu olay %10-15 lik bir şans, benim 5 tane ilaçlı aşılamam olmuştu hiçbiri tutmamıştı, ankarada olmuştum ve şu an başka şehirde başka hastanede başladım tüp bebekle başlamak isterken doktor iğneli aşılama denemeyi ısrar etti ve ikna oldum, şu an ilk iğneli aşılama oldu beklemedeyim ama olmasada yıkım değil, lütfen ümitsizleşmeyelim, arkadaşlar daha güçlü devam etcez, olmayınca sil baştan süreçler bekliyor farkındayız ama daha güçlü olmak zorundayız, hepimiz için hayırlısı

Aynen canim bende büyük ihtimalle temmuzu beklerm İstanbul da yasamiyrz çünkü biraz kendimizi toplamamz lazm çok zormus korkuyrm ya tüp bebekte tutmazsa naparm beraber yol aliyrz canm inşallah bu ay kaliriz hamile
İnsallah cnm sende hemen basla tedavine umudumuz hic eksilmicek allahin izniyle de olucak

Canim ya iğneyle asilamanin ilacli olandan farki ne acaba sadece yumurta gelişi acisindan mi farki var yani ilaçla 1tane 2tane oluşurken iğneyle 2den fazlami gelişiyor acaba neye gore ilaçla iğneyle deniliyor bendemi acaba iğneyle olanini teklif etsem doktora ne dersiniz kizlar

wala kızlar 11. gnde kan verdgmde 1.1 cıkmstı ama hala adet olmadm ve bugun 14. gnm nrmal duzenıme gorede en gec bugun adet olmam gerektı hala tık yok.. haptanmı olamadım acaba

wala kızlar 11. gnde kan verdgmde 1.1 cıkmstı ama hala adet olmadm ve bugun 14. gnm nrmal duzenıme gorede en gec bugun adet olmam gerektı hala tık yok.. haptanmı olamadım acaba
Insallah hamilesindir de olmazsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…