Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Aynılarını ben de yaşadım canım ilk kanamam daha erken oldu sonra 3 haftaya yakın lekelenmem oldu tam geçti derken seninki gibi 12 haftalıkken oldu sonra tekrar iğne ve ilaçlar kullandım 2hafta sürdü lekeler umarım bi daha olmaz.senin için de son olsun inş çünkü insanın psikolojisi bozuluyor kanama oldugunda. doktor bana bazı kadınlarda olabilir kesin sebebini bilemeyiz demişti. İstirahat et diyorlar ama ben bir ay yattım gene leke geliyordu sonra normal hayatıma döndüm gene geldi. moralim düzelince geçti. yani yatmak da insanın moralini bozuyor leke geçmiyor bence bi farkı yok çok ağır iş yapmadıkça. Bir şey olmaz inşallah bu durumu yaşayıp saglıklı dogum yapan çok insan duydum çevremde biz de sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize.

hayirli olsun :)
Bende bugun erkek duydum ya hayirlisi degisirmi diye dusunuyorum :)

ulltrason görüntüsünde pipi çok net doktor net bir şekilde görümnüyor dedi foto verdi ben bizimkinin o görüntüyü görünce değişeceğini düşünmüyorum zaten rüyamda 2 erkek bebek görmüştüm çıktı

Foto vermedi bende unuttum tabi heycandan net degildi goruntu insallah hayirlisi :) erkek olursa hem bizim hem esimin ailesinin ilk erkek cocuk olcak hatta gorumcem ben sevmiyorum erkek cocuklari dedi saglikli olsunda ne yalan solim bu laflara erkek olmasi cok sevindirdi beni :)

görümcen neden öyle diyip heves kırdı ki inan anlamadım hayırlısı sağlıklı olsunda en önemlisi

canım çok saol rahatladım. aynen yatsanda. sabah uyanıyorum yataktan yine gelmiş. bence de çok ilgisi yok dediğim gbi ağır iş yapmıyorum hoplayıp zıplamıyorum ama yine az az var. heralde zamanla geçecek bişey. tatile geldik şimdi. hemen denize gr çık yaptım çok kalmam zaten. duştan sonra yine gelmiş. anlamadım inş çabuk geçer. dediğin gbi çok yaşayan var da. kanama ya dönmesin de napalum. Hayırla gelsin bebişlerimiz

Gonlunu ferah tut canim,her sey yolundadir eminimsonucta eski kanamalarinmis ki kahve geliyor,taze kan olmadigi surece korkma ama elinden geldigince dinlenmeye calis. Cok gecmis olsun.
saol canım öyle sürekli yatmıyorum ama eskisi gbi de yorulmuyorum etmeye çalışıyorum işte. öyle diolar ama baya uzun sürdü kahverengi olayı endişe edio insan

Bu arada annenin kan grubu değişmez.. Eğer sizin rh - (negatif) eşiniz rh + (pozitif) ise kan uyuşmazlığı iğneleri var doktor takip eder.. Doğumdan hemen sonra ve hamilelikte yapılıyor
memnun oldum ayşe hanım benim durumum kan grubu konusunda çok karışık evlenmeden önce ehliyet, kızılay ve de evlilik için üç farklı kurum ve zamanlarda kan testi yapıldı hep a rh + idi hatta daha önce ameliyat geçirdim onda da aynısıydı fakat hamillelikte iki farklı kurumda test yaptırdım a rh - çıkıyor çok şaşkınım nette böyle biri olan sadece bir kişi buldum acaba bundan sonrası ne olacak merak ettiğim için sizlerin fikrini almak istedim bakalım bir şeyler geliyor ama nasıl bir şey bilmiyorum :)

kızlar bu yıl erkek yılı diolar. ben 11 haftadan sonra her gttğimde hep erkek dediler. 13. haftada da yüzde doksan erkek dedi doktor.. kanama ve leke lerim oldu sık sık gttm o sebeple. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. sağlıklı olsun yeter ki

Aaaa çok ilginç çok şaşırdım.. İlk kez böyle bir şey duydum.. Çok da merak ettim.. Bi araştırmak istiyorum.. Bişey bulursam size de söylerim..

teşekkür ederim canım bizde çok şaşırdık şu an ankarada çalışıyorum o yüzden bursa-ankara beraber götürüyorum bu ay bursada randevum var bir de bu doktora danışacağım

saol canım öyle sürekli yatmıyorum ama eskisi gbi de yorulmuyorum etmeye çalışıyorum işte. öyle diolar ama baya uzun sürdü kahverengi olayı endişe edio insan
Endise etme canim,hicbir sey olmaz,ayrica surekli yatmak da iyi degilmis,bende kanama varken doktorum yatma normal hayatina devam dedi,hareketsizlik daha kotu demisti,o yuzden surekli yatmanin luzumu yok ama dinlendirmeye kendini yormamaya dikkat et tabi. Gecmis olsun canim

Arkadaslar bu arada size bir sey sormak istiyorum. Bugun ikili test yaptirdim,ama toplamda 1,5 dakika surdu surmedi. Sizce normal mi bu durum? Bir de cinsiyetine de %95 erkek dedi

teşekkür ederim canım bizde çok şaşırdık şu an ankarada çalışıyorum o yüzden bursa-ankara beraber götürüyorum bu ay bursada randevum var bir de bu doktora danışacağım
Birkaç yerde sordym soruşturdum.. Bu durumu yaşayan ilk siz değilsiniz.. 4-5 kişi ben de yaşadım aynı durumu dedi.. Ama yine de farklı birkaç yerde ve doğumdan hemen önce tekrar baktırmanız gerekiyor..

Kan testi de yapti,sonuclar 1 hafta sonra cikacakmis. Ense kalinligi icin de normal dedi, burun kemigine de normal dedi. 0,8 mm imis ense kalinligi. Ama bu ultrason olayi yaklasik 1,5 dk surdu surmedi. Ben daha uzun bi islem diye duymustum ondan yadirgadim. Bir de ultrasonu actigi gibi %95 erkek dedi, ben bi sey goremesem de:) heralde dr anladi ne bileyim

Ense kalınlığı her zaman kolaylıkla ölçülemiyor.. Bebeğin konumunun doğru olması ve hareketli olması lazım.. O yüzden biraz uzun sürüyor.. Benim ilk bebeğimde yarım saat uğraştı olmadı.. Çıktım çikolata falan yedim 1 saat bekledim sonra tekrar girdim.. 2 dk da ölçüm yaptı doktor..

Benimki de masallah yerinde durmuyodu,surekli ayaklarini ittirip ittirip zipliyodu,belki de o yuzden hemen olcum aldi canim benim. Cok hareketli olacak gibi sanki boyle giderse.

Birkaç yerde sordym soruşturdum.. Bu durumu yaşayan ilk siz değilsiniz.. 4-5 kişi ben de yaşadım aynı durumu dedi.. Ama yine de farklı birkaç yerde ve doğumdan hemen önce tekrar baktırmanız gerekiyor..
öyle mi benim gibi başkalarınında olmasını duymak güzel en azından içim rahatladı hayırlısı olsun bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…