- 8 Temmuz 2016
- 16
- 17
- 3
- 34
Canım geçmiş olsun tel nasıl takılır neye sebep olur hiç araştırmasında risk olsa doktor teli takmaz diye dusnmuyorum..bence doktorundan bilgi al kulak dolma şeylere takılma..Doğru söylüyorsun canım. Hem erken doğuma sebeb oluyor tel felan da takılırsa genelde hem erken hemde sezeryan olma olasiligi daha yüksek malesef
Canım be. Tüp bebekle hamisim transfer olamadan önce doktotorla konuştum üroloji hata taşım alınamadı çok böbrek icindeymis büyük bir ihtimalle dusmez dedi hamilelikte de..bakalım inş Allahinda izniyle sorun çıkarmaz doğuma kadar..Sizi korkutmak istemem ama arkadaşım yeni doğum yaptı herşey yolundayken birden böbrekte taş oluşmuş oda erken doğuma sebep olmuş 36. Haftada doğum oldu sağlık sorunları yok annenin de bebeğinde şükür ama tedbir amaçlı küvezde bebek.
Valla benimde hapsuruk gecmis olsun yazin ortasi zor yaöksürükle boğuşmakla geçiyorkorkuyorum bişey olacak diye
çok geçmiş olsunValla benimde hapsuruk gecmis olsun yazin ortasi zor ya
benimde temiz çıktı canım başka tetkike gerek yok dedi doktorumkızlar sıze bısey sorucam ıkılı testımız yapıldı temız cok sukur doktor 3 l teste gerek olmadını zaten temız oldunu söledı böle bı durumla karsılasan varmı
Benimde ikili testimde sorun yok uclu teste gerek olmadigini soyledi.kızlar sıze bısey sorucam ıkılı testımız yapıldı temız cok sukur doktor 3 l teste gerek olmadını zaten temız oldunu söledı böle bı durumla karsılasan varmı
benimde temiz çıktı canım başka tetkike gerek yok dedi doktorum
iyi ya cok rahatladım yanlız degılmısım.belı dörtluyu ısterlerBenimde ikili testimde sorun yok uclu teste gerek olmadigini soyledi.
benımde sancı gıbı degılde sol tarafımda ıcımden bısey ceklıyor gıbı oluyor ben buunu sormustum doktora rahmın genıslıyor bebek kendıene yer acıyor demıstıKizlar bu haftalarda sanciniz oluyormu icten bisey ceker gibi bazen sidddetli bazen hafif uykudan kaldiriyor bazende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?