Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Doğru söylüyorsun canım. Hem erken doğuma sebeb oluyor tel felan da takılırsa genelde hem erken hemde sezeryan olma olasiligi daha yüksek malesef
Canım geçmiş olsun tel nasıl takılır neye sebep olur hiç araştırmasında risk olsa doktor teli takmaz diye dusnmuyorum..bence doktorundan bilgi al kulak dolma şeylere takılma..

Canım be. Tüp bebekle hamisim transfer olamadan önce doktotorla konuştum üroloji hata taşım alınamadı çok böbrek icindeymis büyük bir ihtimalle dusmez dedi hamilelikte de..bakalım inş Allahinda izniyle sorun çıkarmaz doğuma kadar..

İnşallah sıkıntı olmaz canım. Telide böbrek büyümesini engellemek için takılıyor. Yani çok araştırdım .taşı kırabiliyorlar ablam da yaşadık sıkıntısız bir şekilde aldılar. Tel olayı da biraz sıkıntılı rabbim kimseye yaşatmasin . Sağlıkla bebeğimizi kucağımiza alırız inşallah.

Yani sizinki de çok erken başlamis. Allah yardimcin olsun bebeğini sana bagislasin inşallah. Ama bol bol su iç canım. Çok da rahatsız ederse iyi bir doktor kıra bilir taşı .ablam çok atlattı hamile iken ama bebege zarar vermeden kıranlar var. O yüzden sıkma canını .yalnız taşı erken mi geç mi aldırmak daha iz olur onu bilemem.

Doktor bana da kız gibi ama lesin söylemek için erken .. 3 hafta sonra netleşir dedi.. Bi oğlum var.. Kızım olsa çok sevinirim.. Ama tabii ki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat tek dileğimiz..

Şuan taştan bir sıkıntımız yok çok sukur inş ilerdede olmaz..Allah sağlıklı kucagimiza almayida nasıp etsin..

İlk gebeliğimde de eşimle söz vermiştik, cinsiyetini öğrendiğimizde bir adet o, bir adet ben kıyafet alacaktık. Öyle de yaptık. Toplu alışverişi ve ihtiyaçları 2 hafta kalınca aldık...
Bu gebeliğimde de öyle yapacağız Allah nasip ederse.
Kız gibi dedi Dr ama net değil. 2-3 haftaya net olur dedi...

kızlar sıze bısey sorucam ıkılı testımız yapıldı temız cok sukur doktor 3 l teste gerek olmadını zaten temız oldunu söledı böle bı durumla karsılasan varmı

kızlar sıze bısey sorucam ıkılı testımız yapıldı temız cok sukur doktor 3 l teste gerek olmadını zaten temız oldunu söledı böle bı durumla karsılasan varmı
benimde temiz çıktı canım başka tetkike gerek yok dedi doktorum

Benimde ikili testimde sorun yok uclu teste gerek olmadigini soyledi.

Kizlar bu haftalarda sanciniz oluyormu icten bisey ceker gibi bazen sidddetli bazen hafif uykudan kaldiriyor bazende

Gece korkudan 2 saatlik yolda doktor aradik bebek iyi uyuyor dedi detayli muayne icin sabah gel dedi cok korktum bi an Allah kimseye yasatmasin doktor sikintisi var bulundugum yerde sinirlerim bozuldu bise olsa is isten gececek yazik o kadar gebe napiyor ki burda sastim

Kizlar bu haftalarda sanciniz oluyormu icten bisey ceker gibi bazen sidddetli bazen hafif uykudan kaldiriyor bazende
benımde sancı gıbı degılde sol tarafımda ıcımden bısey ceklıyor gıbı oluyor ben buunu sormustum doktora rahmın genıslıyor bebek kendıene yer acıyor demıstı

kızlar doktor bana vitamin olarak efa balık yağı
solgar dvit ve vinalac adı altında 3 tane ilaç verdi vitamin yani ama ne özel sigortam ne sgk karşılıyor efa tablet balık yağı aldık ama bunlar gerekli mi ben decavit içmiştim oğlumda tek

hani magnezyum içmek gerekmiyormu bu haftalarda siz ne ilaçlar içiyorsunuz

Bn decavit ve ferrum Fort içiyor um ağustos başında aşı ve tahlil yapılacak sanırım aile hekimi gün verdi eksiğe göre verilir heralde başka kullanilcaksa

Mrh anne adaylari...benim de ilk gebelik.3aylik şimdi.nasil beslenmenin gerekiyor..tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır msnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…