Bende 2yi yaptirmadim da 3luyu bugun yaptirdim bi tup kan alindi sadece sizde demi oyle oldu bizim doktor cins resim bile vermedi net degil diye ya3'lü yaptırdım haftasonu alıcam sonucu 2'yi kaçırdım çünkü
benımde ondan kesın ayagıma kramp falan gırıyor cunku ara ara desteklemem lazım bana vermemıstı hıc bıse bu gıttıfımde ıstıcemO agri bendede oluyodu doktoruma söyledim magnezyum eksikliginden bu dönemlerde olur dedi tablet verdi kullanıyorum çok şükür gecti
Malesef hiç yok doktor başka ya bakalim sabır keşke taşinmasaydım buraya iş işten geçtigidebileceğin baska doktor yokmu?
gebelikte doktor çok önemli diye düşünüyorum.İlgisiz doktor insanı çok huzursuz ediyor
Evet silik ama çizgi olduğu belliarkadaşlar sizce gebelik varmı 1 ay önce kürtaj oldum yoksa bende ocak annesi olcaktım nasip değilmiş şimdi sanırım bebişim geliyo
Evet silik ama çizgi olduğu bellihayırlı olsun Can'ım şimdiden
saolun arkadaşlar ya şimdi kafama takıldı kürtaj sonrası hormallar normale dönmemiş ondan böyle çıkmış olabilirmi kihayırlı olsun allah gönlüne göre versin
Bence bebis vararkadaşlar sizce gebelik varmı 1 ay önce kürtaj oldum yoksa bende ocak annesi olcaktım nasip değilmiş şimdi sanırım bebişim geliyo
Bence bebis var
akşam acile gidip kan vercem varsa çıkar zaten nasip bakalım hayrlısıkan testi yaptır canım için rahat olsn
arkadaşlar sizce gebelik varmı 1 ay önce kürtaj oldum yoksa bende ocak annesi olcaktım nasip değilmiş şimdi sanırım bebişim geliyo
ben 43 gün önce kürtaj oldum ve hiç adet olmadım ondanmı kaynaklı acaba ama kasık ve bel ağrım müthiş derecede ve akıntım var bilemedim şuanHayatım, ikinci çizgi silik de olsa yalnızca beta hcg yani gebelik hormonundan etkilenerek belirir.
Kan testinde hemen çıkacaktır...
kan testini 2 günde 1 yapıp, değerlerin yaklaşık 2 ye katlandığı görülürse sağlıklı bir gebelik denir, ve dr kontrolüyle de...
Ancak gebelik hormonu gebelik sona erdikten bir kaç ay sonra da sıfırlanabilir. hemen sıfırlanmaz... Ondan da etkilenmiş olabilir...
Ben tecrübelerime bakarak konuşuyorum...
En iyisi kan testi ve 2 günde bir tekrar.
ve sonra hemen bir doktora gidilmeli...
Tabi her şeyi yine Allah bilir...
Canim galiba hamilesin kac haftalikken kurtaj oldun kürtajdan ne kadar sonra iliski gerceklesti bende ayni durumu yasadim cunku var gibi tum kanallar kapanmadan olduysan ayni yere yerlesmistirarkadaşlar sizce gebelik varmı 1 ay önce kürtaj oldum yoksa bende ocak annesi olcaktım nasip değilmiş şimdi sanırım bebişim geliyo
14 haziranda kürtaj oldum 1 hafta korundum sonra korunmadım canm 43 gün oldu kürtaj olalı adette görmedim hiç senin nasıl oldu canm?Canim galiba hamilesin kac haftalikken kurtaj oldun kürtajdan ne kadar sonra iliski gerceklesti bende ayni durumu yasadim cunku var gibi tum kanallar kapanmadan olduysan ayni yere yerlesmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?