Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

kızlar merhaba bısey sorucam bugun benı saglık ocagından aradılar 20ncı haftada tetanoz asınızı yapalım dıye sıze bısey söylendımı bunla ılgılı

Mrh anne adaylari...benim de ilk gebelik.3aylik şimdi.nasil beslenmenin gerekiyor..tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır msnz
CANIM BEN BEYAZ EKMEK TÜKETMİYORUM. TAHILLI EKMEK TÜKETİYORUM. AKŞAMLARI SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM. HAFTADA 1-2 KIRMIZI ET YİYORUM. BAILK HER HAFTA TÜKETEMİYORUM. MEYVE YEMEYE ÇALIŞIYORUM.

Benim de dün çok belim agrıdı adet olacakmış gibi tüm gün geçmedi hamile kaldığından beri agrıyor arada sırada. aranızda böyle bel agrısı yaşayan var mı ? Korkuyorum kanama olacak sanıyorum

Benim de bel ağrım oldu 2 gün boyunca. Şu anda yok. Hamilelikten kaynaklıdır muhakkak.Rahat ol.

kızlar merhaba bısey sorucam bugun benı saglık ocagından aradılar 20ncı haftada tetanoz asınızı yapalım dıye sıze bısey söylendımı bunla ılgılı
Bana sağlık ocağı telefonla bilgi vermişti. O zaman dediler ki 20. Hafta tetanoz aşısı yapıyoruz ama doktorunuz yapılmanızı söylerse yapıyoruz aklınızda olsun danışın demişlerdi aşı olacaksam önceden bildirecekmişim aşılar sayılı geliyormuş.

PNRCNG .!.:
CANIM BEN BEYAZ EKMEK TÜKETMİYORUM. TAHILLI EKMEK TÜKETİYORUM. AKŞAMLARI SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM. HAFTADA 1-2 KIRMIZI ET YİYORUM. BAILK HER HAFTA TÜKETEMİYORUM. MEYVE YEMEYE ÇALIŞIYORUM.

Peki tiksinti bulantı olmuyor mu.kac kg hamile kaldnx

Ben dünden berı bel agrısından uyuyumayorum normal dıyor ınternette bebek buyudugu ıcın baskı yapıyomıs bel kemgıne

Aynıkarını banada dedıler doktorumu aradım dun yaptır dedı zaten daha 1 ay var

Ben dünden berı bel agrısından uyuyumayorum normal dıyor ınternette bebek buyudugu ıcın baskı yapıyomıs bel kemgıne
Evet ben de araştırdım her şeyin normal olduğunu gösteriyormuş rahim büyüyor diye sancı yaparmış. Ben adet olacakken de aynı böyle belim agrırdı o yüzden korktum biraz

Evet ben de araştırdım her şeyin normal olduğunu gösteriyormuş rahim büyüyor diye sancı yaparmış. Ben adet olacakken de aynı böyle belim agrırdı o yüzden korktum biraz
Kızlar bende idrarımı yaparken alt tarafım çıkacak gibi oluyor bazı zamanlar. Yapmaya ara beriyorum acıdan. Susuz kaldığım için mi acaba çünkü suyu arttırınca geçiyor o sancı. Geceleri de sağıma soluma yatamıyorum canım yanıyor. Şimdiden böyle sonlara doğru ne yapcam ben diye kara kara düşünüyorum bu gece uykuları yüzünden

canım senin durumun idrar yolu enfeksiyonuna benziyor, çorap giy hava sıcakta olsa ve bol ılık su iç 2-3 litre... enfeksiyon en güzel bol su ile atılıyor...

ama tabi dr ben değilim, bir hekime de danış...

geçmiş olsun, Allah şifa versin inşaallah...

O agri bendede oluyodu doktoruma söyledim magnezyum eksikliginden bu dönemlerde olur dedi tablet verdi kullanıyorum çok şükür gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…