CANIM BEN BEYAZ EKMEK TÜKETMİYORUM. TAHILLI EKMEK TÜKETİYORUM. AKŞAMLARI SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM. HAFTADA 1-2 KIRMIZI ET YİYORUM. BAILK HER HAFTA TÜKETEMİYORUM. MEYVE YEMEYE ÇALIŞIYORUM.Mrh anne adaylari...benim de ilk gebelik.3aylik şimdi.nasil beslenmenin gerekiyor..tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır msnz
BANA SÖYLENMEDİ CNAIM AMA ARKADAŞIM OLDU TETANOZ AŞISIkızlar merhaba bısey sorucam bugun benı saglık ocagından aradılar 20ncı haftada tetanoz asınızı yapalım dıye sıze bısey söylendımı bunla ılgılı
haftası kaçtı acabaBANA SÖYLENMEDİ CNAIM AMA ARKADAŞIM OLDU TETANOZ AŞISI
20-21 HAFTA ARASIYMIŞ CANIM DOĞRUhaftası kaçtı acaba
a ıyı sevındım canım saol. doktorumda sordum sımdı oda onayladı20-21 HAFTA ARASIYMIŞ CANIM DOĞRU
Bana sağlık ocağı telefonla bilgi vermişti. O zaman dediler ki 20. Hafta tetanoz aşısı yapıyoruz ama doktorunuz yapılmanızı söylerse yapıyoruz aklınızda olsun danışın demişlerdi aşı olacaksam önceden bildirecekmişim aşılar sayılı geliyormuş.kızlar merhaba bısey sorucam bugun benı saglık ocagından aradılar 20ncı haftada tetanoz asınızı yapalım dıye sıze bısey söylendımı bunla ılgılı
PNRCNG .!.:CANIM BEN BEYAZ EKMEK TÜKETMİYORUM. TAHILLI EKMEK TÜKETİYORUM. AKŞAMLARI SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM. HAFTADA 1-2 KIRMIZI ET YİYORUM. BAILK HER HAFTA TÜKETEMİYORUM. MEYVE YEMEYE ÇALIŞIYORUM.
Ben dünden berı bel agrısından uyuyumayorum normal dıyor ınternette bebek buyudugu ıcın baskı yapıyomıs bel kemgıneBenim de dün çok belim agrıdı adet olacakmış gibi tüm gün geçmedi hamile kaldığından beri agrıyor arada sırada. aranızda böyle bel agrısı yaşayan var mı ? Korkuyorum kanama olacak sanıyorum
Aynıkarını banada dedıler doktorumu aradım dun yaptır dedı zaten daha 1 ay varBana sağlık ocağı telefonla bilgi vermişti. O zaman dediler ki 20. Hafta tetanoz aşısı yapıyoruz ama doktorunuz yapılmanızı söylerse yapıyoruz aklınızda olsun danışın demişlerdi aşı olacaksam önceden bildirecekmişim aşılar sayılı geliyormuş.
Evet ben de araştırdım her şeyin normal olduğunu gösteriyormuş rahim büyüyor diye sancı yaparmış. Ben adet olacakken de aynı böyle belim agrırdı o yüzden korktum birazBen dünden berı bel agrısından uyuyumayorum normal dıyor ınternette bebek buyudugu ıcın baskı yapıyomıs bel kemgıne
Doktorum 3lüye gerek görmedi ben yaptırmadım o yüzden3lü tarama testi yaptiran varmi kızlar
Kızlar bende idrarımı yaparken alt tarafım çıkacak gibi oluyor bazı zamanlar. Yapmaya ara beriyorum acıdan. Susuz kaldığım için mi acaba çünkü suyu arttırınca geçiyor o sancı. Geceleri de sağıma soluma yatamıyorum canım yanıyor. Şimdiden böyle sonlara doğru ne yapcam ben diye kara kara düşünüyorum bu gece uykuları yüzündenEvet ben de araştırdım her şeyin normal olduğunu gösteriyormuş rahim büyüyor diye sancı yaparmış. Ben adet olacakken de aynı böyle belim agrırdı o yüzden korktum biraz
Kızlar bende idrarımı yaparken alt tarafım çıkacak gibi oluyor bazı zamanlar. Yapmaya ara beriyorum acıdan. Susuz kaldığım için mi acaba çünkü suyu arttırınca geçiyor o sancı. Geceleri de sağıma soluma yatamıyorum canım yanıyor. Şimdiden böyle sonlara doğru ne yapcam ben diye kara kara düşünüyorum bu gece uykuları yüzünden
O agri bendede oluyodu doktoruma söyledim magnezyum eksikliginden bu dönemlerde olur dedi tablet verdi kullanıyorum çok şükür gectiBen dünden berı bel agrısından uyuyumayorum normal dıyor ınternette bebek buyudugu ıcın baskı yapıyomıs bel kemgıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?