Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Kızlar ipneden sonra 10.gün test hala pozitif benim acaba hamilrmiyim yoksa hala ipneden mi ?

Eklentiler

• B8C42A75-4152-4C5D-8CFA-73CDF5C4EC2A.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar ipneden sonra 10.gün test hala pozitif benim acaba hamilrmiyim yoksa hala ipneden mi ?
Benimde 9.gün test yaptım bugün ama çoook silik çıktı ikinci çizgi yarın kaybolur sanırım artık yani seninkide iğneden olabilir erken sanırom 12/13 günden öncesi

Catlatma iğnesi 15 gün sonra tesiri kaybolur vücuttan kızlar. Erken test yapıp üzülmenizi istemem. 3 kere klomen kullanmış biri olarak tecrübe oldu desem yeridir

Takvim göre yarın bat günüm yarın sabırsızlıkla beklıyorum günüm gelmedeb test yapmak istemedim negatif cıkarsa üzülücem idrar gebelik testi illa sabah ilk idrarla mı yapmak gerekir Nazz3416

Takvim göre yarın bat günüm yarın sabırsızlıkla beklıyorum günüm gelmedeb test yapmak istemedim negatif cıkarsa üzülücem idrar gebelik testi illa sabah ilk idrarla mı yapmak gerekir Nazz3416
Öyle diyorlar ama iimdiye kadar ben hiç bir hamileliğimde sabah yapmadım yani öğlende yapsan eğer varsa gebelik çıkıyor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…