- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Peki bu belirtiler iğneyi olduktan ne kdar sonra başladı sende?
Benimde 9.gün test yaptım bugün ama çoook silik çıktı ikinci çizgi yarın kaybolur sanırım artık yani seninkide iğneden olabilir erken sanırom 12/13 günden öncesiKızlar ipneden sonra 10.gün test hala pozitif benim acaba hamilrmiyim yoksa hala ipneden mi ?
Ben 12 . Günü tekrar yapacagım bakalım hayırlısıBenimde 9.gün test yaptım bugün ama çoook silik çıktı ikinci çizgi yarın kaybolur sanırım artık yani seninkide iğneden olabilir erken sanırom 12/13 günden öncesi
Kasık ağrısı var sadeceGebelik belirtileri varmı peki ?
B Balgozlu55 sen ne durumdasın benden 1 gün öndeydin dimi[/QUOT
Takvim göre yarın bat günüm sabırsızlıkla beklıyorum günüm gelmedeb test yapmak istemedim negatif cıkarsa üzülücem idrat gebelik testi illa sabah ilk idrarla mı yapmak gerekir
Öyle diyorlar ama iimdiye kadar ben hiç bir hamileliğimde sabah yapmadım yani öğlende yapsan eğer varsa gebelik çıkıyor zaten :)Takvim göre yarın bat günüm yarın sabırsızlıkla beklıyorum günüm gelmedeb test yapmak istemedim negatif cıkarsa üzülücem idrar gebelik testi illa sabah ilk idrarla mı yapmak gerekirNazz3416
ben eşimi ikna ettim az sona test almaya gidiorum...dua edinnn banaa : )Cesaret edemedim yapmaya inşallah yarın regl olmazsam yapıcam
Öylemi hafi hayırlısı kaçınxı günü iğnenin?ben eşimi ikna ettim az sona test almaya gidiorum...dua edinnn banaa : )
Belirti varmı peki hamilelikle ilgili?Cesaret edemedim yapmaya inşallah yarın regl olmazsam yapıcam
15 gün bitti..Öylemi hafi hayırlısı kaçınxı günü iğnenin?
Cnm selam varmı bir gelişme?test yaptınmı bugündeAminnnn hepimizin insallah...
2 yumurtam vardi. Biri donmustur umarim :)
arkadaşlar sizde de yoğun duygu değişimleri var mı ? ben 2 gündür ani değişimler yaşıyorum...iğne mi ağır geldi bünyeme anlamadım : (((Cnm selam varmı bir gelişme?test yaptınmı bugünde
Hiçbirşey hissetmiyorum bi göğüs ucunda hassasiyet var bir haftadır bu gebelik belirtisi midir bilemiyorum tabiBelirti varmı peki hamilelikle ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?