Catlaması için burdan okuduklarım kadarıyla 22nm ulasması gerekıyor gunde de 1veya2mm buyuyormus yanı catlamaz canım daha varMerhaba ben bugün doktora gittim yumurtam 17mm ulaşmış dr pazar günü iğnemi vurmamı söyledi ama aklıma takıldı ya iğneden önce çatlarsa yumurta mümkünmüdür acaba bu?
Umarım öyledir sanki çatlıyormuş gibi kasığımda ağrı biraz ateş fln hissediyorum psikolojikmi anlamadım:))Catlaması için burdan okuduklarım kadarıyla 22nm ulasması gerekıyor gunde de 1veya2mm buyuyormus yanı catlamaz canım daha var
Selam hanımlar kimseden güzel haber yokmu :) ben iğnemi oldum dün bugün çatladığını hissttim yapışkan akıntıdan sizlerde ne var ne yok?
oh hadi hayirlisi. ben de 7.ci gundeyim. her sabah test yaptim. bugun hayalete dondu. arrik bundan sonra koyulasirsa gebelik olurSelam hanımlar kimseden güzel haber yokmu :) ben iğnemi oldum dün bugün çatladığını hissttim yapışkan akıntıdan sizlerde ne var ne yok?
insallah gelmistir bebegin.Benim bata iki gun var beklemedeyim. Sanki adet olacağım gibi
Canım sen hsg cekilmiş miydinBende geçen ay çatlatma iğnesi vurundum malesef tutmadı canım. Bu ayda klomen kullandım. Kontrolüm vardı bugün hatta. Yumurtalarım oluşmuş belli bi boyuta gelene kadar dr takip edecek bakalım.
Benim de oyle olmuştu dr ayın 15inde yumurtaların büyümüş çatlamış demişti ayın17sinde ovü test pozitif göstermiştiKendi kendine çatlat dedi gerek duymadı çatlar inşallah ovulasyon testi yaptık dr sonra negatif cıkıo teste mi anormallık var acaba
catlatma ignesindeki hcg, ovulasyon testini pozitif yapiyor...Benim de oyle olmuştu dr ayın 15inde yumurtaların büyümüş çatlamış demişti ayın17sinde ovü test pozitif göstermişti
Ama bana çatlatma iğnesi yapılmadıcatlatma ignesindeki hcg, ovulasyon testini pozitif yapiyor...
himmmmm.... o zaman bir yumurta daha catlamis olabilirAma bana çatlatma iğnesi yapılmadı
15inde dr çatlamış demişti test negatifti17sinde test pozitifti. Ama artık bi onemi yok sonuç bhcg negatifhimmmmm.... o zaman bir yumurta daha catlamis olabilir
Canım sen hsg cekilmiş miydin
Kaç ay kullandın klomen ilk miYok canım çekilmedim. Dr klomen ve iğneyle sonuç alamazsak rahim filmi isticem senden dedi.En son ki kontrolde
Yumurta var çatlıyorn
Kaç ay kullandın klomen ilk mi
Test yaptınmı?Benim bata iki gun var beklemedeyim. Sanki adet olacağım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?