Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Son adet tarihim 15 ocak . Bu ay sabah aksam klomen kullandım bende 12.gün kontrole çağırdı inş yeteri kadar büyüme olmustur . Ve kaliteli büyür yumurtalarım inşallah. Bu ay gebelik gelişir bakalım sat 13 şubat.

Arkadaslar. İgneden sonraki gunler gogus ucu acisi yasayaniniz var mi?

Merhaba ben bugün doktora gittim yumurtam 17mm ulaşmış dr pazar günü iğnemi vurmamı söyledi ama aklıma takıldı ya iğneden önce çatlarsa yumurta mümkünmüdür acaba bu?

Merhaba ben bugün doktora gittim yumurtam 17mm ulaşmış dr pazar günü iğnemi vurmamı söyledi ama aklıma takıldı ya iğneden önce çatlarsa yumurta mümkünmüdür acaba bu?
Catlaması için burdan okuduklarım kadarıyla 22nm ulasması gerekıyor gunde de 1veya2mm buyuyormus yanı catlamaz canım daha var

Kızlar bende klomen kullandım ama bende kist oluşmuştu iğne de yapılmamıştı şimdi klomene devam mı edeyim hsg mi yaptırayım sizce

Selam hanımlar kimseden güzel haber yokmu :) ben iğnemi oldum dün bugün çatladığını hissttim yapışkan akıntıdan sizlerde ne var ne yok?

Selam hanımlar kimseden güzel haber yokmu :) ben iğnemi oldum dün bugün çatladığını hissttim yapışkan akıntıdan sizlerde ne var ne yok?
oh hadi hayirlisi. ben de 7.ci gundeyim. her sabah test yaptim. bugun hayalete dondu. arrik bundan sonra koyulasirsa gebelik olur kan testine de 9 gun kaldi.

Kendi kendine çatlat dedi gerek duymadı çatlar inşallah ovulasyon testi yaptık dr sonra negatif cıkıo teste mi anormallık var acaba
Benim de oyle olmuştu dr ayın 15inde yumurtaların büyümüş çatlamış demişti ayın17sinde ovü test pozitif göstermişti

Benim de oyle olmuştu dr ayın 15inde yumurtaların büyümüş çatlamış demişti ayın17sinde ovü test pozitif göstermişti
catlatma ignesindeki hcg, ovulasyon testini pozitif yapiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…