İnşallah canım. Yarın netleşecek embriyo çözündükten sonraki durumuna göre. Ama muhtemelen 2 olur diye düşünüyorum. Bir taze bir dondurulmuş transfer olmustum daha önce. Bu üçüncü transferim olacakHadi hayirlisi inşallah guzel haberini aliriz
Insallah yarin hersey istedigin gibi olur guzel haberlerini bekliyorum ama bence uyumalisin dinlenmis bi sekilde orada olursan senin icin daha iyi olucaktir bool şans diliyorumİnşallah canım. Yarın netleşecek embriyo çözündükten sonraki durumuna göre. Ama muhtemelen 2 olur diye düşünüyorum. Bir taze bir dondurulmuş transfer olmustum daha önce. Bu üçüncü transferim olacak
Bebitoma nasilsin senden guzel haberlerini bekliyorumInsallah yarin hersey istedigin gibi olur guzel haberlerini bekliyorum ama bence uyumalisin dinlenmis bi sekilde orada olursan senin icin daha iyi olucaktir bool şans diliyorum
Canim hakkinda hayirlisi olur insallah ama biraz gec olsunda guc olmasin senin dondurulmus embriyo degil sanirim yenimi basladin tedaviyeTüp bebek tedavisine 1,5 ay önce başladım. Bugüne kadar sadece günde 3 defa biosteron ve vitamin b12 iğne d3 damla kullandım. Amh 0.84 çıktı. Doktorum bu ayı geçelim çok verimli görünmüyor bizim için en uygun ayda yapmamız daha doğru dedi. Ultrasonda 4 yumurtan görünüyor dedi.sizce bu tedavi süreci ne kadar uzar ben çok heyecanlıyım ve bir an önce transfer olsun istiyorum
Benim ilk tedavim oldugunda pko hastasiyim Ve oldukca cok yumurtam vardi bunlardan olgunlasan ve dollenenlerle yolumuza devam ettik suan ben dondurulmuslarla devam ediyorum fakat herkezin tedavisi vucut yapisi ve tedaviye cevap vermesi farkli oldugu icin bisey soylemek pek mumkun degil iyi bir dr. Var demekki oyle yada boyle oldugu kadar deyip baslamamis yavas gitsin ama saglam adimlarla gitsin insallahBu süreçlerden geçen arkadaşlar, deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen
Canım aldım kabak çekirdeği ve ananası. Posalı beslen dediler. Bakalım dikkat edeceğim. Rabbim nasip eder inşallah. 2 tane 5. Gün transferi oldu. Hayırlısıyla rabbim sağlıkla nasip eder inşallah. Hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın RabbimBebitoma nasilsin senden guzel haberlerini bekliyorum
Hadi maşallah rabbim evlatlarini sana sımsıkı tutundursun ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinCanım aldım kabak çekirdeği ve ananası. Posalı beslen dediler. Bakalım dikkat edeceğim. Rabbim nasip eder inşallah. 2 tane 5. Gün transferi oldu. Hayırlısıyla rabbim sağlıkla nasip eder inşallah. Hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim
Ayy amin inşallah canım ya çok heyecanlıHadi maşallah rabbim evlatlarini sana sımsıkı tutundursun ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Evet 1,5 aydır sadece biosteron b12 vitamin ve normal vitamin alıyorum sadece bunlarda yumurtaları geliştiriyormuş.Doktorum da sonunun hüsran olmaması için biraz sabırlı olmamız lazım dedi önümüzdeki ay belki başlar yumurta toplamaya.her ay umutla bekliyorumdaha önce normal yolla hamile kaldım fakat 7 haftalıkken düştü üzerinden 7 ay geçti fakat tekrar hamile kalamadım yaşımda 38 tabi bundan dolayı yumurtlamam çok azalmış Allah isteyen herkese nasip etsin
Canim sansin cok bence kendiligindende olduysa insaalh hersey istedigin gibi olur biraz sabir ve duaEvet 1,5 aydır sadece biosteron b12 vitamin ve normal vitamin alıyorum sadece bunlarda yumurtaları geliştiriyormuş.Doktorum da sonunun hüsran olmaması için biraz sabırlı olmamız lazım dedi önümüzdeki ay belki başlar yumurta toplamaya.her ay umutla bekliyorumdaha önce normal yolla hamile kaldım fakat 7 haftalıkken düştü üzerinden 7 ay geçti fakat tekrar hamile kalamadım yaşımda 38 tabi bundan dolayı yumurtlamam çok azalmış Allah isteyen herkese nasip etsin
Evt seni mutlu edecek seylerle mesgul ol ve hic olumsuz dusunmeki bebislerin sana simsiki sarilsinAyy amin inşallah canım ya çok heyecanlı
Teşekkür ederim, Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsinCanim sansin cok bence kendiligindende olduysa insaalh hersey istedigin gibi olur biraz sabir ve dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?