Ocak 2019 Dondurulmuş 5.gun embriyo transferi bekleyenler

Bende pkoluyum ama muhtemele oncekilerde bunu bilmiyordun simdi biliyorsun ve isin daha kolay olucaktir en azindan simdi ona gore ilaclar yada koruma tavsiyesi verecektir dr Allah buyuk Rabbim bizim ve isteyen herkezin kucagini doldursun

Bende pkoluyum ama muhtemele oncekilerde bunu bilmiyordun simdi biliyorsun ve isin daha kolay olucaktir en azindan simdi ona gore ilaclar yada koruma tavsiyesi verecektir dr Allah buyuk Rabbim bizim ve isteyen herkezin kucagini doldursun
Amiiinnn cnm inşallah aslında en başından bu yana biliyordum pkolu olduğumu doktorlar onu çok sorun olarak görmüyorlar hatta pkolu olanlarda çok yumurta çıktığı için pkoyu seviyorlar bile ama benim daha önce hiç blastokist embriyom oluşmamıştı şimdi çok şükür birinci kalite blastokistlerimiz var onlarla deneyecegim için daha fazla umutluyum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Arkadaslar sakin kendinizde belirti aramayin bu kisiden kisiye farklilik gosteren bir durum ben ilk denememde kizima hamileyken hic birsey hissetmedim oyle birsey yok buralardan okudugumda benďe 2. Denememde cok belirti aradim hatta karnimda batma oldu sanki goguslerimde hafif sislik falan ama malesef 2. Denemem negatif oldu benim ozaman hissettiklerim tamamen istedigim icin vucudumun bana sundugu biseymis kan sonucum cikinca bunu anladim evt bazi Arkadaslar diger tpiklerde bunun oldugunu soyluyor belki onlarin basina gelmis olabilir ama bu bizdede oyle olucak anlamina gelmiyor biz ne kadar sakin mutlu bisekilde kendimizi yormadan yipratmadan gecirirsek kendi sagligimiz acisindanda daha iyi olucaktir nasipde varsa bizi bulur yoksada baziseyler bahane olur unutmamaliyiz cocuklarimizin saglikli annelere ihtiyaci var

Insallah senin icin en iyisi nasip olur karsina cikar cnm Rabbim islerimizi kolaylastirsin

Yeni
Merhaba kizlar bugun kont vardi dondurlmus embriyo transferi olucak cumartesi gunu korkuyorum ve kararsizim sizce cift embriyomu tekmi denemiliyim 5. Gun embriyosu ikizdende korkuyorum ama tek tutmazsa diyede korkuyorum cok ararsizim

Yeni
Merhaba kizlar bugun kont vardi dondurlmus embriyo transferi olucak cumartesi gunu korkuyorum ve kararsizim sizce cift embriyomu tekmi denemiliyim 5. Gun embriyosu ikizdende korkuyorum ama tek tutmazsa diyede korkuyorum cok ararsizim
Hayırlı olsun canım. Bende ikizden korkuyorum bazen ama teke göre yüzde yirmi şans artıyo diye duymuştum. Doktorum da çift deyince itiraz etmedim. Zaten rabbim ikiz verecekse tek embriyo da bölünüyor duyuyoruz burda. O yüzden bence çift daha iyi diye düşünüyorum

Benimde Allah nasip ederse 10 Ocakta transfer bir aksilik olmaz ise, ama ben şimdiden olumsuzum ya niye böyleyim bilmiyorum

Selam arkadaşlar
Lütfen tedavilerinizde morelinizi yüksek tutun. Doktorun her kontrole gittiğimde bana bunu söyledi hep. Onun dışında rahim kalınlaşma sürecinde bana nar suyu cok iyi gelmişti. Transferden sonrada günde 3 lt su, portakal suyu, ilk 4-5 gün 1er dilim ananas, kabak çekirdeği. Umarım hepinizin bir bir pozitif haberlerini alırız.

Çok sağolun.. Allah razı olsun İnşAllah hepimiz güzel haberler duyarızzz.

Amin canim cok sagol gecmi bilmiyirum ama cumartesi gunu transferim var nar suyuna simdi baslasam nasil olir birde hazirmi ictiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…