Tadavi sekli cok farkli kullanilan ilaclarda onceden gobek banti veriyorlardi simdi onun yerine crinone veriyorlar sanirimEstrofem günde 4. Crınone jel günde 2, clexane günde 1, coraspin günde bir, progestan ampul gün aşırı 1 ampul ve vitaminler var canım
Valla bana diğer tedavimde de crınone vermişti. Doktordan doktora da fark olabilir canımTadavi sekli cok farkli kullanilan ilaclarda onceden gobek banti veriyorlardi simdi onun yerine crinone veriyorlar sanirim
Bende pkoluyum ama muhtemele oncekilerde bunu bilmiyordun simdi biliyorsun ve isin daha kolay olucaktir en azindan simdi ona gore ilaclar yada koruma tavsiyesi verecektir dr Allah buyuk Rabbim bizim ve isteyen herkezin kucagini doldursunPazartesi günü tekrar kontrolüm var bakalım ozamana kadar kaç ml olacak bu benim 7.tedavim daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı ne yazıkkibende polikistik overliyim her defasında çok yumurta çıkıyordu ama benim problem ne yumurtalıklarımda nede embriyolarımda sorun tamamen rahimde rahim filmi çektirdim kireçlenme, adenimiyozist, tepesinde eziklik ve hafif şekil bozukluğu çıktı cnm
Amiiinnn cnm inşallah aslında en başından bu yana biliyordum pkolu olduğumu doktorlar onu çok sorun olarak görmüyorlar hatta pkolu olanlarda çok yumurta çıktığı için pkoyu seviyorlar bile ama benim daha önce hiç blastokist embriyom oluşmamıştı şimdi çok şükür birinci kalite blastokistlerimiz var onlarla deneyecegim için daha fazla umutluyum inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBende pkoluyum ama muhtemele oncekilerde bunu bilmiyordun simdi biliyorsun ve isin daha kolay olucaktir en azindan simdi ona gore ilaclar yada koruma tavsiyesi verecektir dr Allah buyuk Rabbim bizim ve isteyen herkezin kucagini doldursun
Insallah senin icin en iyisi nasip olur karsina cikar cnm Rabbim islerimizi kolaylastirsinAmiiinnn cnm inşallah aslında en başından bu yana biliyordum pkolu olduğumu doktorlar onu çok sorun olarak görmüyorlar hatta pkolu olanlarda çok yumurta çıktığı için pkoyu seviyorlar bile ama benim daha önce hiç blastokist embriyom oluşmamıştı şimdi çok şükür birinci kalite blastokistlerimiz var onlarla deneyecegim için daha fazla umutluyum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Amiiinnn cnm benim güzel dileklerimiz cümlemiz için inşallahInsallah senin icin en iyisi nasip olur karsina cikar cnm Rabbim islerimizi kolaylastirsin
Hayırlı olsun canım. Bende ikizden korkuyorum bazen ama teke göre yüzde yirmi şans artıyo diye duymuştum. Doktorum da çift deyince itiraz etmedim. Zaten rabbim ikiz verecekse tek embriyo da bölünüyor duyuyoruz burda. O yüzden bence çift daha iyi diye düşünüyorumYeni
Merhaba kizlar bugun kont vardi dondurlmus embriyo transferi olucak cumartesi gunu korkuyorum ve kararsizim sizce cift embriyomu tekmi denemiliyim 5. Gun embriyosu ikizdende korkuyorum ama tek tutmazsa diyede korkuyorum cok ararsizim
Bir taze bir dondurulmuş negatifim var. İkinci tedavide de direk dondurduk . Dondurulmuş 2 blast transferi oldum. Yani 3.transferim buSenin kacinci gun embriyosu canim ilk denemenmi
Hayirli olsun cnm Rabbim yarim etsin:)10 ocakda da kısmetse benim transferim olacak.
Insallah bunda sana simsiki tutunurlar cnmBir taze bir dondurulmuş negatifim var. İkinci tedavide de direk dondurduk . Dondurulmuş 2 blast transferi oldum. Yani 3.transferim bu
Selam arkadaşlar
Lütfen tedavilerinizde morelinizi yüksek tutun. Doktorun her kontrole gittiğimde bana bunu söyledi hep. Onun dışında rahim kalınlaşma sürecinde bana nar suyu cok iyi gelmişti. Transferden sonrada günde 3 lt su, portakal suyu, ilk 4-5 gün 1er dilim ananas, kabak çekirdeği. Umarım hepinizin bir bir pozitif haberlerini alırız.
Amin canim cok sagol gecmi bilmiyirum ama cumartesi gunu transferim var nar suyuna simdi baslasam nasil olir birde hazirmi ictinizSelam arkadaşlar
Lütfen tedavilerinizde morelinizi yüksek tutun. Doktorun her kontrole gittiğimde bana bunu söyledi hep. Onun dışında rahim kalınlaşma sürecinde bana nar suyu cok iyi gelmişti. Transferden sonrada günde 3 lt su, portakal suyu, ilk 4-5 gün 1er dilim ananas, kabak çekirdeği. Umarım hepinizin bir bir pozitif haberlerini alırız.
Iyi dusunmemiz lazim ki iyi olsun insallahBenimde Allah nasip ederse 10 Ocakta transfer bir aksilik olmaz ise, ama ben şimdiden olumsuzum ya niye böyleyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?