Ocak 2019 Dondurulmuş 5.gun embriyo transferi bekleyenler

Arkadaslar oncelikle herkeze bool şans diliyorum ocak ayinda dondurulmus 5. Embriyosu ile tedaviye baslayan kimler variz buradan inşallah birbirimize faydali fikirler verip mutlulugumuzu paylasmak nasip olur
Merhaba cnm bende ocak ayında dondurulmus embriyo ile deneme yapıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Hosgeldin aramiza :) ne durumdasin ne zaman basladin cnm
Hoşbulduk sağolun :) Kasımda yumurtalarım dondurulmuştu. Rahim dinlendirme için 2 regl geçmesini bekledim. Yakında regl olacağım transfer işlemlerine başlayacağız inş :) transferim şubatı bulmaz umarım ocak bitmeden olur :)

Hadi hayirlisi bakalim ınsallah seninde cook guzel haberlerini aliriz :)

Ne zaman kont. Var doktorda benim cumartesi inşallah cnm
Pazartesi günü tekrar kontrolüm var bakalım ozamana kadar kaç ml olacak bu benim 7.tedavim daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı ne yazıkki bende polikistik overliyim her defasında çok yumurta çıkıyordu ama benim problem ne yumurtalıklarımda nede embriyolarımda sorun tamamen rahimde rahim filmi çektirdim kireçlenme, adenimiyozist, tepesinde eziklik ve hafif şekil bozukluğu çıktı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…