- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 33
- 33
İnşallah kuzum. Elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorumEvt seni mutlu edecek seylerle mesgul ol ve hic olumsuz dusunmeki bebislerin sana simsiki sarilsin
Merhaba cnm bende ocak ayında dondurulmus embriyo ile deneme yapıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olsunArkadaslar oncelikle herkeze bool şans diliyorum ocak ayinda dondurulmus 5. Embriyosu ile tedaviye baslayan kimler variz buradan inşallah birbirimize faydali fikirler verip mutlulugumuzu paylasmak nasip olur
Amin insallah:)Teşe
Teşekkür ederim, Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
Ne durumdasin su anda basladinizmi ilaclaraMerhaba cnm bende ocak ayında dondurulmus embriyo ile deneme yapıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Evet canım yumurta toplandı döllendi donduruldu rahim dinlendirildi şimdi rahim hazırlamaya başladık bakalımNe durumdasin su anda basladinizmi ilaclara
Hadi hayirlisi bakalimEvet canım yumurta toplandı döllendi donduruldu rahim dinlendirildi şimdi rahim hazırlamaya başladık bakalım
Adetimin 4. Günü başladık bugün 12. Günü bakalım tatlım çok heyecanlıyımHadi hayirlisi bakalimkacinci gun baslayali tekrar ilac neler kullaniyorsunuz
Hosgeldin aramiza :) ne durumdasin ne zaman basladin cnmBende varımm :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bebitoma nasilsin ne durumdasin keyifler nasil :)))Ben varım canım. Nasipse yarın transferim var
Valla bol bol yatıyorumBebitoma nasilsin ne durumdasin keyifler nasil :)))
Ohh sefan olsun keyfini cikarValla bol bol yatıyorumyaptıgım başka birşey yok şimdilik canım
Bi kase yedim bileOhh sefan olsun keyfini cikarkabak cekirdegini unutma:))
Hoşbulduk sağolun :) Kasımda yumurtalarım dondurulmuştu. Rahim dinlendirme için 2 regl geçmesini bekledim. Yakında regl olacağım transfer işlemlerine başlayacağız inş :) transferim şubatı bulmaz umarım ocak bitmeden olur :)Hosgeldin aramiza :) ne durumdasin ne zaman basladin cnm
Insallah hadi bakalim arada kendinden haberler var bize ilac ne kullanmaya basladinBi kase yedim bileinşallah şifa olur bakalım
Hadi hayirlisi bakalim ınsallah seninde cook guzel haberlerini aliriz :)Hoşbulduk sağolun :) Kasımda yumurtalarım dondurulmuştu. Rahim dinlendirme için 2 regl geçmesini bekledim. Yakında regl olacağım transfer işlemlerine başlayacağız inş :) transferim şubatı bulmaz umarım ocak bitmeden olur :)
Estrofem günde 4. Crınone jel günde 2, clexane günde 1, coraspin günde bir, progestan ampul gün aşırı 1 ampul ve vitaminler var canımInsallah hadi bakalim arada kendinden haberler var bize ilac ne kullanmaya basladin
dr kont. Ne zaman senin cnm muhtemelen senle ayni anda bi aksilik olmazsa transfer zamanimiz olucakAdetimin 4. Günü başladık bugün 12. Günü bakalım tatlım çok heyecanlıyım
Pazartesi günü tekrar kontrolüm var bakalım ozamana kadar kaç ml olacak bu benim 7.tedavim daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı ne yazıkkiNe zaman kont. Var doktorda benim cumartesi inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?