Ocak 2019 Dondurulmuş 5.gun embriyo transferi bekleyenler

Ay çok teşekkür ederim yarın bi daha kan testi yapacağım. İnsan emin olamıyor gerçekten . Hiç belirtim yok kendimi sürekli dinliyorum ama öyle hamileyim kesin dediğim hiç bir belirti yok. Biraz bel ağrım var o kadar o da normaldir diye düşünüyorum . Allah herkese nasip etsin tez vakitte inşLlah :))))

Transferden sonra ilk gün hastane yakınında bir otele girdim yattım hep . Ertesi gün yola çıktım çok yavaş yolculuk yaptım. İlk gündem itibaren sürekli kabak çekirdeği yedim su içtim bol bol. Bazıları hemen hareketlendim tuttu diyor ama ben cesaret edemedim 7 gün yattım yemek tuvalet harici kalkmadım pek . İnşallah herkese nasip olsun Allah bizi bununla sınamasın

Benim tüp bebek tedavim geçen yıl hazıran da başladı.
1. transfer malesef negatif ile sonuçlandı..
Eylül de ameliyat oldum hidrosalpenks vardı şuan sadece 1 tüpüm var normal denemeye devam edeceğiz hazırana kadar..
Hazirandan dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyolarım var.. 2. Transfer yapılacak ama ben çok korkuyorum yine negatif olur diye.. hiç bir sorun kalmadı.. infertilite ye sebep olan bütün sorunlar asıldı .. 5 senedir mücadele ediyoruz..
Allahtan hayırlısı...

Valla ben hemen kalkmıştım hiç bir hareketimi de kısıtlamadım. Tutmadı. Bencede dinlenmek önemli

İnşallah tedaviye gerek kalmaz. Tek tüp ye yeter. Tez zamanda inşallah

Valla ben hemen kalkmıştım hiç bir hareketimi de kısıtlamadım. Tutmadı. Bencede dinlenmek önemli
Bende ilk denemede çok dikkat etmedim çok yatmadım . Ama negatif oldu . Bence de tutunması için dinlenmek lazım bizim bebisler çok hassas zaten. Bi kaç gün dikkat etmek lazım

İnşallah kendiliğinden olur Allah nasip eder tez vakitte

Canım kan sonucum 99 pozitiff çoook şüküürrrrr
Yaaaa. Çook sevindim. Çok şükür darısı başıma inşallah. Sen neler yaptın transferden sonra. Bende 5. Gün tek transfer yaptıracağım için senin durumunu özellikle takip ediyorum. İki tane transfer edelim biri tutmazsa biri tutar hesabına cesaretim yok pek. İkisinde tutarsa diye

Bende ilk denemede çok dikkat etmedim çok yatmadım . Ama negatif oldu . Bence de tutunması için dinlenmek lazım bizim bebisler çok hassas zaten. Bi kaç gün dikkat etmek lazım
Çok güzel. Tatlı hayaller kur ne güzel bir an. Seninkiler ikiz sanırım değerin baya yüksek Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Allah kolaylıklar versin. Seni ve eşini çok tebrik ediyorum.

Canım bende çoğul gebelik istemediğim için zaten tutarsa nasipte varsa tek embriyoylada kalırım diye düşündüm çok şükür öylede oldu,transferden sonra ilaçlarımı iğnelerimi düzenli kullandım,transfer akşamı ve ertesi gün ananas yedim başka gün daha ananas yemedim,kabak çekirdeği ceviz badem yedim ara ara,protein ve c vitamini ağırlıklı beslendim havuz suyu portakal suyu içtim hatta çok kötü hasta oldum grip ve deli gibi öksürüğüm vardı dedim bundan bişey çıkmaz ama çoook şükür kısmet oldu inşallah bi aksilik olmaz ve daimi olur senin transferin nezaman canım

Çok güzel. Tatlı hayaller kur ne güzel bir an. Seninkiler ikiz sanırım değerin baya yüksek Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Allah kolaylıklar versin. Seni ve eşini çok tebrik ediyorum.
Çok teşekkürler darısı başına haberini bekliyorum ben ilk deneme de tek konuldu tutmadı zaten çocuk istiyorum iki tane konuldu. Zor günler bizi bekliyor gibi ama alışacağız bakalım inşallah konulan embriyon tutunur kabak çekirdeği ye bol bol kesinlikle tutunmaya yardım ediyor

Benim sanırım Mart’ta olacak. Bakalım bekliyorum. İkinci çocuk için. İlki de tüp bebekti benim şimdi oğlum 3 yaşında. Kardeş için deniyoruz kısmetse olur inşallah

Ben de ilk çocuğumda iki transfer yaptırmıştım. İkisinden biri tutundu. Zor olsada halledilir bi şekilde ikisi de küçük olduğu için. Bu benim ikinci çocuk için denemem o nedenle iki transfere hiç cesaretim yok. Hoş nasipte varsa bir embriyo da bölünüp yine ikiz olabilir. Kısmet. Evlatlarımız olsun da hayırlısıyla. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Allah kolayından nasip etsin inşallah. Çok güzel.

Benim sanırım Mart’ta olacak. Bakalım bekliyorum. İkinci çocuk için. İlki de tüp bebekti benim şimdi oğlum 3 yaşında. Kardeş için deniyoruz kısmetse olur inşallah
Benim nasipse ilk bebeğim olucak inşallah bu kez güzüm güler senelerdim bekliyorum bu anı çok şükür Allahım kucağıma almayıda nasip eder inşallah,seninde hakkında hayırlısı olsun canın bi oğlun varmış birde kızın olur inşallah

Allah bağışlası Allah gönlüne göre versin diyelim

İnşallah hayırlısı çok tebrik ediyorum tekrardan öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…