Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Merhaba arkadaşlar,bende dün histereskopi oldum opu dan bir tık daha zor bir işlem ama hiçbir şey hissetmiyosunuz uyuyup uyanıyosunuz ve sadece biraz adet sancısı o kadar. Ona da zaten ilaç veriyorlar hemen hiç korkmayın. Bana doktorum transferden önce 21 gün doğum kontrol hapı başladı transfer öncesi kullanan var mı neden veriliyo acaba ?

Çokgeçmiş olsun canım bende dün histeroskopi oldum ve 1 tane polip alındı çok şükür ağrım sızım hiçbişi olmadı hafif lekelenme okadar..sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum ve adetin 2.günü tekrar gidicem

Teşekkürler sanada geçmiş olsun canım bana da 2. gün kontrol dedi ve 19. gün transfer

Saol canım inş kolay geçer ama Bide ben bir kere daha denemiştim Tüp bebek ve zaten bir yumurta vardı o da opu günü baktık ki erken çatlamış. Yine öyle olursa diye bir korku da var Zaten az yumurtam var onlarda erken çatlarsa diye çok korkuyorum. Herkesinkini 36 saat sonra mı topluyorlar acaba?

En geç 36 saatte almaları lazım yumurtaları. Kaç yumurta oldu? Bak bu işlerde stres çok önemli, güzel olacağını düşün.

35 saat oluyor ozmn. Çok stresli ya. Elimde değil boynum tutuldu hatta bugün heyecan ve korkudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…