- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
-
- #1.161
Cok tesekkur ederimm canimmÇok sevindim canım hadi hayırlısı
Çokgeçmiş olsun canım bende dün histeroskopi oldum ve 1 tane polip alındı çok şükür ağrım sızım hiçbişi olmadı hafif lekelenme okadar..sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum ve adetin 2.günü tekrar gidicemMerhaba arkadaşlar,bende dün histereskopi oldum opu dan bir tık daha zor bir işlem ama hiçbir şey hissetmiyosunuz uyuyup uyanıyosunuz ve sadece biraz adet sancısı o kadar. Ona da zaten ilaç veriyorlar hemen hiç korkmayın. Bana doktorum transferden önce 21 gün doğum kontrol hapı başladı transfer öncesi kullanan var mı neden veriliyo acaba ?
Teşekkürler sanada geçmiş olsun canım bana da 2. gün kontrol dedi ve 19. gün transferÇokgeçmiş olsun canım bende dün histeroskopi oldum ve 1 tane polip alındı çok şükür ağrım sızım hiçbişi olmadı hafif lekelenme okadar..sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum ve adetin 2.günü tekrar gidicem
Saol canım inş kolay geçer ama Bide ben bir kere daha denemiştim Tüp bebek ve zaten bir yumurta vardı o da opu günü baktık ki erken çatlamış. Yine öyle olursa diye bir korku da varMerhaba arkadaşlar,bende dün histereskopi oldum opu dan bir tık daha zor bir işlem ama hiçbir şey hissetmiyosunuz uyuyup uyanıyosunuz ve sadece biraz adet sancısı o kadar. Ona da zaten ilaç veriyorlar hemen hiç korkmayın. Bana doktorum transferden önce 21 gün doğum kontrol hapı başladı transfer öncesi kullanan var mı neden veriliyo acaba ?
Benim biliyorsun olumsuz oldu takiliyorum şimdilik öyle bakalım ne olacak gidip genetik testi yaptircaz sonrasında özelde fiyat araştıracağımCok tesekkur ederimm canimmsen ne yaptin ne durumdadin
En geç 36 saatte almaları lazım yumurtaları. Kaç yumurta oldu? Bak bu işlerde stres çok önemli, güzel olacağını düşün.Saol canım inş kolay geçer ama Bide ben bir kere daha denemiştim Tüp bebek ve zaten bir yumurta vardı o da opu günü baktık ki erken çatlamış. Yine öyle olursa diye bir korku da varZaten az yumurtam var onlarda erken çatlarsa diye çok korkuyorum. Herkesinkini 36 saat sonra mı topluyorlar acaba?
Hayirlisi olsun hakkinda ozeller hepsi genel fiyat maksimum 15 i buluyorBenim biliyorsun olumsuz oldu takiliyorum şimdilik öyle bakalım ne olacak gidip genetik testi yaptircaz sonrasında özelde fiyat araştıracağım
Ya birkaç tane var dün gece 22:30 da iğne oldum yarın 9:30 da işlem yapılacak. Stresten çabuk mu çatlar peki?En geç 36 saatte almaları lazım yumurtaları. Kaç yumurta oldu? Bak bu işlerde stres çok önemli, güzel olacağını düşün.
Stresin çatlamaya etkisi var mı bilmiyorum. Ben genel anlamda sakin olmaya çalış demek istemiştimYa birkaç tane var dün gece 22:30 da iğne oldum yarın 9:30 da işlem yapılacak. Stresten çabuk mu çatlar peki?
Bence etkiler sonucta stres olunca da vücut bi hormon salgilar etkileyebilir .Stresin çatlamaya etkisi var mı bilmiyorum. Ben genel anlamda sakin olmaya çalış demek istemiştim
Ben bence diyecek kadar fikirBence etkiler sonucta stres olunca da vücut bi hormon salgilar etkileyebilir .
Evet biraz sordum şimdi önemli olan testlerimi ve ilaçlarımı raporla almak başka indirim alamam mecburenHayirlisi olsun hakkinda ozeller hepsi genel fiyat maksimum 15 i buluyor
Genelde 36 saatte topluyorlarEn geç 36 saatte almaları lazım yumurtaları. Kaç yumurta oldu? Bak bu işlerde stres çok önemli, güzel olacağını düşün.
İnşallah canım, dualarım seninle. Çok geçmiş olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar opu oldum bu sabah.
Kaç yumurta ve döllenip döllenmediğini yarın arayıp öğreneceğim.
İnşallah döllenir
Ben de oldum opu. Hayırlısı bakalım. İnşallah döllenir yumurtalarımız. Sana ne ilaç verdi dr yumurta toplama sonrası?Kızlar opu oldum bu sabah.
Kaç yumurta ve döllenip döllenmediğini yarın arayıp öğreneceğim.
İnşallah döllenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?