Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Valla eşim de daha önce anestezi almıştı çok güzel çok güzel deyip duruyordu. O kadar da güzel değildi ama neyseki anlık birşeydi.

Günaydın kızlar benimde yumurtalarım donduruldu geçen cumartesi adetimi bekliyorum. 2 adetimde transfer olucakmış adet bittikten sonra mı bu transfer işlemi yapılıyor yoksa nasıl oluyor bilgisi olan

Günaydın kızlar benimde yumurtalarım donduruldu geçen cumartesi adetimi bekliyorum. 2 adetimde transfer olucakmış adet bittikten sonra mı bu transfer işlemi yapılıyor yoksa nasıl oluyor bilgisi olan
Adetinin 18-19.gününde gerçekleştiriliyor transfer

Bu genetik testi bu işlemleri yapmadan önce yapılamıyormu

Bu genetik testi bu işlemleri yapmadan önce yapılamıyormu
yok canım normalde devlette yaptırdım ilk tüp bebek denememi ama özelde yaptırsaydım belki sorarlardı ama
Bizde eşimde problem var bende de var mı bakılması gerekiyordu bu tip sorunu olanlarda bakılmasının gerek olduğunu düşünüyorum biz ilk denememizde baktırmadık ama şimdi daha bilinçliyiz herşeye baktıracağız neden tutmadığını öğrenmek için ..

Bence de. Doktorlar hep klinik klavuzlara göre ilerliyorlar. 2 kere başarısızlık olmadıkça kimseden bu testleri istemiyorlar. Kesinlikle baktırın canım. Hatta trombofili paneli de baktırın, pıhtılaşma sorunu var mı diye. Ben ilk kez kendiliğinden hamile kalmıştım. Onda 8. haftada kalbi durdu. Düşük materyalinden kromozom analizi yapıldı, nitekim sorunlu çıktı. Sonra bi daha hamile kalamadım. Bende durmadım, ne kadar test varsa yaptırdım. Bu arada ilk denemede olmayınca eşimden sperm dna hasar oranı istedi dr. O da normal çıktı.
Bu arada benim transfer sonrası 8. günüm. Bu sabah erken idrar testi yaptım, negatif çıktı. Yarın sabah kan vericem. Ama olmadığını hissediyorum. Progestana rağmen göğüslerim yumuşamaya başladı

kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
Test için neden bu kadar acele ettiniz? Biliyorum sabredip beklemesi çok çok zor ancak özellikle uyarıyorlar test gününüze kadar test yapıp moralinizi bozmayın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…