Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Kızlar ya ben bugün tüm gün ayaktaydım :( Arada yattım, uzandım, dinlendim ama tüm gün Evi topladım vb. Şeyler yaptım. Sanırım hata yaptım :(

şöyle ki beş yıl önce miyom ameliyatı olmuştum. Ameliyat yerinde hasar kaldı. Hamileliğim boyunca ameliyat yerinin solu ağrıdı ve doktor bana heyet raporu verdi. Hamilelik boyunca işe gitmedim.

ikinci hamileliğimde de aynı ağrı başladı. 6.hafta bitti,bir öğlen ağrı kesildi. Akşama kanamam başladı ve düşük yaptım.

üç gündür yine ağrım vardı. Bebeğim tutunuyor diye seviniyordum ama bu akşam ağrı kesildi :(

Kızlar merhaba. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık ilaç kullanıyordum ve adetimi bekliyordum ilaca göre ocak 15 inde olmam gerekiyordu olmadım. Ve hamile olduğumu öğrendim beta 1264 çıktı bugünde keseyi gördük çok şükür 🤲 Rabbim hepinize nasip etsin inşallah 3 yıldır bekliyorduk şok geçirdik 😍😁

Kızlar merhaba. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık ilaç kullanıyordum ve adetimi bekliyordum ilaca göre ocak 15 inde olmam gerekiyordu olmadım. Ve hamile olduğumu öğrendim beta 1264 çıktı bugünde keseyi gördük çok şükür 🤲 Rabbim hepinize nasip etsin inşallah 3 yıldır bekliyorduk şok geçirdik 😍😁
Çok çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.

Merhaba canım çok sevindim sorununu neydi bu ayda herhangi bir şey yaptın mı hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin

Ayy ne güzel uğraşmadan olmuş. Sağlıkla doğsun inşallah :) doğum kontrol hapı mı kullanıyordun?

Merhaba canım çok sevindim sorununu neydi bu ayda herhangi bir şey yaptın mı hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
Canım çok teşekkür ederim Allah sana da en kısa sürede hayırlısıylaeliayağı düzgün nasip etsin inşallah 🤲
Ben bir yol önce histereskopi laparoskopi oldum tüp tıkanıklığı ve Rahim şekil bozukluğundan ötürü. sonrasında takibe gittik en son fsh yüksek çıktı doktor direkt tüpe yönlendirmişti Aralık 20 sinden beri hiç aklıma takmadım tüp olacak nasılsa diye. birde kist vardı yasmin kullanıyordum. Onun haricinde folattro, prowomen, d vitamini ilaçları kullandım ve harnup pekmezi, incir ve havuç tükettim günde 1-2 tane ama.
Sanırım stres çok etkiledi ve şaşırttı bizi. İki gün sonra 1200 den 1300 e çıkmış değerim doktor kontrole çağırdı tekrar istediğimiz kadar yükselmemiş diyerek ikinci şoku yaşıyoruz şu an 😣

Ayy ne güzel uğraşmadan olmuş. Sağlıkla doğsun inşallah :) doğum kontrol hapı mı kullanıyordun?
Çok teşekkür ederim rabbim sana da nasip etsin canım🤲 evet ya uğraşmadık ama bugün ikinci kez tahlil yaptı değerim 1200 den 1300 e yükselmiş ve gerektiği kadar yükselmemiş kontrole gideceğim şok üstüne şok yaşıyoruz maalesef ☹️

Çok teşekkür ederim rabbim sana da nasip etsin canım🤲 evet ya uğraşmadık ama bugün ikinci kez tahlil yaptı değerim 1200 den 1300 e yükselmiş ve gerektiği kadar yükselmemiş kontrole gideceğim şok üstüne şok yaşıyoruz maalesef ☹
İnşallah iyi haber alırsınız

Çok teşekkür ederim rabbim sana da nasip etsin canım🤲 evet ya uğraşmadık ama bugün ikinci kez tahlil yaptı değerim 1200 den 1300 e yükselmiş ve gerektiği kadar yükselmemiş kontrole gideceğim şok üstüne şok yaşıyoruz maalesef ☹️
Bizi de haberdar et.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin sağlıklı ve seninledir.

Benim Çarşamba kontrolüm vardı(tedavinin beşinci günü) o gün çatlatma önleyici iğneyi aldırdılar ama sonra telefonla aradılar başlamıyorsun daha diye. Yarın tekrar gideceğim
Canım bende kullandım tedavinin 6.7.8.ve 9.iğne olarak kullandım dün tedavim bitti va yarın yumurta toplama işlemine gideceğim
Y yasemin773

Arkadaslar mrb bende yeniyim buralarda. 2 denemem var gatada olumsuz smdi bahceci berfu hanmda basladim mini ivf uyguluyor, yapan varmi daha once ? Sorunum rezerv azligi yumurtam kalitesiz transfere dahi gidemedim.

Canım çok teşekkür ederim Allah sana da en kısa sürede hayırlısıylaeliayağı düzgün nasip etsin inşallah 🤲
Ben bir yol önce histereskopi laparoskopi oldum tüp tıkanıklığı ve Rahim şekil bozukluğundan ötürü. sonrasında takibe gittik en son fsh yüksek çıktı doktor direkt tüpe yönlendirmişti Aralık 20 sinden beri hiç aklıma takmadım tüp olacak nasılsa diye. birde kist vardı yasmin kullanıyordum. Onun haricinde folattro, prowomen, d vitamini ilaçları kullandım ve harnup pekmezi, incir ve havuç tükettim günde 1-2 tane ama.
Sanırım stres çok etkiledi ve şaşırttı bizi. İki gün sonra 1200 den 1300 e çıkmış değerim doktor kontrole çağırdı tekrar istediğimiz kadar yükselmemiş diyerek ikinci şoku yaşıyoruz şu an 😣
Kan testi 2 gunde bir yapılır korkma yükselir değerlerin bir de şunu düşün artık hamile kalabiliyorsun bu doğal yolla olduğu için çok şanslısın sakin üzülme inşallah iyi olacak hersey

Back
X