- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
Aynen hayırlısı elden bişey gelmiyo gündüz gözümden yaş akmadi kendimi çok sıktım eşimde yoktu yanımda o işten gelince biraz ağladım rahatladim ağlamak bile rahatlatiyohayırlısı olsun üzülme 2ci de Allah nasip eder inşallah umudunu yitirme..
Rabbim demekki bekletiyo sonu hayra varsın inşallah elden bişey gelmezKızlar sizden hayırlı haberleri duyarız inşallah Allahın izniyle olmasada umudunuzu yitirmeyelim Allahım hepimizin kucağını bebişlerle doldursun isteyen herkese nasip etsin Dualarım sizinle...
Sıkıntı yapmana gerek yok bisey olmaz bi kere unutmaylaKızlar bugün 6.günüm ama progestanı mı sabah içmeyi unuttum işteyim sorun olur mu acaba yaa sıkıntı yaptım
Nasilsin hatice benim canim cok sikkin dryi aradim kan testini yap oyle fitili birak dedi adet olamadim hala balikesir devlet hastanesine baktim inferilite bolumu yok hepsi ozel adet olacak gibiyim ama gelen giden yok kafam karman curmanİnsanın içi içine sigmiyo duramiyo ki ama bence kendini strese sokma rahat rahat bekle inşallah güzel haber verirsin bize erken test bile olsa demekki guvenilmiyormus
Ya devlet iyi ücretsiz ama büyük şehirlerde öyle kalabalikki ben ankaradayim şehir Hastanesi'ne gittim randevu alıp orda yaptırırım aşılama demiştim. İlk randevuda Dr un yüzünü bile görmüyorsun asistan mi hemşire mi eline evrak listesi veriyor git onu surdan yaptır bunu burdan öbür ay gel dedi zaten hastane labirent gibi ve aşırı kalabalık yahu otoparkta bile arabamı bulamadım ağladım sinirden lanet olsun diyip çıktım ozele gittim mecburDevlet hastanesi infertilite bölümü ne gidiyorsun orası zaten senin tahlillerini yaptırdıktan sonra sonuçlarına göre aşılamaya ya da tüp bebeğe yönlendiriyor. Bugün zaten kan vermiştim ya ben bir de 2. günümdü hemen ultrasona soktu daha sonrasında reçetemi yazdı benim hapla aşılama hakkım bitti şimdi 2 kere de iğneli aşılama hakkım var bugun gonol f yazdı aldım salı günü tekrar yumurta kontrolüne gideceğim. Devletin şu yönü güzel hastane parası ya da doktor parası vermiyorsun sadece yazdıkları reçete ücreti oluyor
Bugün kaçıncı günün?Nasilsin hatice benim canim cok sikkin dryi aradim kan testini yap oyle fitili birak dedi adet olamadim hala balikesir devlet hastanesine baktim inferilite bolumu yok hepsi ozel adet olacak gibiyim ama gelen giden yok kafam karman curman
2 hafta once bugun asilama olmustumBugün kaçıncı günün?
Olmasi lazim kani istiyolar illede idrarda gec dollenme olursa cikmayabiliyo diye negatif diye neredeyse eminimArzu2628 bugün belli olur aslında testte degil mi
Canım ben fitil kullandığım için akıntım hiç bitmiyor neyden kaynaklı o yüzden bilmiyorumM MaviMervis2690 P pinguuu aynı gün arkadaşlarım nasılsınız var mı Bi değişiklik neler hissediyorsunuz aşılama gününü sayarsan 6. Günümüzbenim adet olacakmış gibi belim ve bacaklarım ağrıyor birde dünden beri katı kıvamlı beyaz akıntım oluyor
Biliyorsunuz bana fitil verilmedi o sebeple akıntı başta varken şuan yok. Ara ara hafif sancı gibi küçük hissediyorum ama şuan normal gibi. Benim test günüm aynı zamanda adet günüm de. Ya adet olucam ya da kan vericem. Çok ortası yok. Hayırlısı bakalim. Bana kalırsa bir şey yok gibi ama kader kadeeeerM MaviMervis2690 P pinguuu aynı gün arkadaşlarım nasılsınız var mı Bi değişiklik neler hissediyorsunuz aşılama gününü sayarsan 6. Günümüzbenim adet olacakmış gibi belim ve bacaklarım ağrıyor birde dünden beri katı kıvamlı beyaz akıntım oluyor
Doktor ile konuştun mu bir şey dedi mi belki kana daha geçmemiştir diye yorumladım inş gebelik vardirHanimlar herkese meraba. Bende 4. Asilamaminyaotim 18 ocak ta. Daha once 2013 yaotim olmadı. 2017 yaptimn19 ocakta tuttu bir kizim oldu
21 haziran 2021 de yaptim olmadi. Simdedd 18 ocakta yaptik bekliyoruz. Bugun 12. Gun. Evde 10. gun idrar yaptim hem normal hemde erken cikarandan ikisinde pozitif cıktı. Ayni gun kan verdim 1.20 cıktı. Bugun yine idrar yaptım pozitif kan verdim 1.20 cikti.bugun 12. Gun. Size danışıyorum hanimlar ben ne düşüneyim ne yapayim. Tutmayan asilamalarda hiz testlerim poziitf çıkmazdı degerde 0.01 çıkardı şaşırdım
Günün geldiğinde kan verirsin netleşir. Belki de pozitif.Hanimlar herkese meraba. Bende 4. Asilamaminyaotim 18 ocak ta. Daha once 2013 yaotim olmadı. 2017 yaptimn19 ocakta tuttu bir kizim oldu
21 haziran 2021 de yaptim olmadi. Simdedd 18 ocakta yaptik bekliyoruz. Bugun 12. Gun. Evde 10. gun idrar yaptim hem normal hemde erken cikarandan ikisinde pozitif cıktı. Ayni gun kan verdim 1.20 cıktı. Bugun yine idrar yaptım pozitif kan verdim 1.20 cikti.bugun 12. Gun. Size danışıyorum hanimlar ben ne düşüneyim ne yapayim. Tutmayan asilamalarda hiz testlerim poziitf çıkmazdı degerde 0.01 çıkardı şaşırdım
Sukur akşam ağladım ve geçti gitti herşey tekrar yeni süreç daha önce klomen kullanmıştım şimdi iğneyle deneyelim dediler salıya kadar iğne kullanıp salı kontrole gidicem inşallah. Sıkma canını evde test yap tekrar normalde adetlerin düzenli miydi ben çatlatma ignesinin 13. Günü lekelenme oldu ertesi gün normal adet oldum adetin duzenliyse demekki güzel haber alıcaksınNasilsin hatice benim canim cok sikkin dryi aradim kan testini yap oyle fitili birak dedi adet olamadim hala balikesir devlet hastanesine baktim inferilite bolumu yok hepsi ozel adet olacak gibiyim ama gelen giden yok kafam karman curman
Evet şehir hastanesi öyle büyük olduğu için çok vakit kaybı tabi çalışan için devlet hastanesi zor oluyo ben Zübeyde hanıma gidiyorum bide evdeyim sabah 8.30 da gidiyorum yumurta kontrolüne 9 bucugu bulmadan cikiyorum hastaneden çalışan için özel daha kolay oluyoYa devlet iyi ücretsiz ama büyük şehirlerde öyle kalabalikki ben ankaradayim şehir Hastanesi'ne gittim randevu alıp orda yaptırırım aşılama demiştim. İlk randevuda Dr un yüzünü bile görmüyorsun asistan mi hemşire mi eline evrak listesi veriyor git onu surdan yaptır bunu burdan öbür ay gel dedi zaten hastane labirent gibi ve aşırı kalabalık yahu otoparkta bile arabamı bulamadım ağladım sinirden lanet olsun diyip çıktım ozele gittim mecburbelki küçük şehirlerde daha kolaydır veya ben çalıştığım için zamanim çok yok uğraşmak istemedim devletle.
Aynı şeyi bende yaşadım 12. Gün test pozitif çıktı 13. Gün kan verdim 0.200 çıktı evdeki teste çok umut bağlamayın hafta başlarında tekrar verin kan o zamana netleşir inşallahHanimlar herkese meraba. Bende 4. Asilamaminyaotim 18 ocak ta. Daha once 2013 yaotim olmadı. 2017 yaptimn19 ocakta tuttu bir kizim oldu
Bak yeniden deniyceksin sende uzme kendini inşallah tutar bu seferki benim adetlerim cok duzenlidir hic sasmaz sadece senede 1 yada 2 defa olur buda sanirim stresten oldu boyle cok fazla taktim inşallah guzel haber alirim sanmiyorum ama kismet hayirlisi diyelimigneyle dene o daha guzel ve kaliteli yumurta sagliyo klomen kist yapabiliyo kullanma bi daha sakin oyle bi ilac kullanan varsada famara diye kullananlar var igne olarakta 3 cesit var ben fostimon 75tlik kullanmistim meselaSukur akşam ağladım ve geçti gitti herşey tekrar yeni süreç daha önce klomen kullanmıştım şimdi iğneyle deneyelim dediler salıya kadar iğne kullanıp salı kontrole gidicem inşallah. Sıkma canını evde test yap tekrar normalde adetlerin düzenli miydi ben çatlatma ignesinin 13. Günü lekelenme oldu ertesi gün normal adet oldum adetin duzenliyse demekki güzel haber alıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?