Testlere guvenmeyin moralinizi bizarsiniz en guzeli kan gec dollenme olabiliyoAynı şeyi bende yaşadım 12. Gün test pozitif çıktı 13. Gün kan verdim 0.200 çıktı evdeki teste çok umut bağlamayın hafta başlarında tekrar verin kan o zamana netleşir inşallah
Cok şükür 3 ay kullandım klomeni bişey olmadı . Stres yapma canım boşuna sıkma canını aksine daha neşeli ol bir umut bak bu ay daha bitmedi senin için umarım kalbindeki sonuç yansır test kağıdınaBak yeniden deniyceksin sende uzme kendini inşallah tutar bu seferki benim adetlerim cok duzenlidir hic sasmaz sadece senede 1 yada 2 defa olur buda sanirim stresten oldu boyle cok fazla taktim inşallah guzel haber alirim sanmiyorum ama kismet hayirlisi diyelimigneyle dene o daha guzel ve kaliteli yumurta sagliyo klomen kist yapabiliyo kullanma bi daha sakin oyle bi ilac kullanan varsada famara diye kullananlar var igne olarakta 3 cesit var ben fostimon 75tlik kullanmistim mesela
Öyle olcagini bilsem vallah bende yapmazdım ama sağlik olsunTestlere guvenmeyin moralinizi bizarsiniz en guzeli kan gec dollenme olabiliyo
Inşallah bi tanesi Rabbim hepimizin dualarini kabul etsinCok şükür 3 ay kullandım klomeni bişey olmadı . Stres yapma canım boşuna sıkma canını aksine daha neşeli ol bir umut bak bu ay daha bitmedi senin için umarım kalbindeki sonuç yansır test kağıdına
Amin canım aminInşallah bi tanesi Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin
Devlet hastanesi infertilite bölümü ne gidiyorsun orası zaten senin tahlillerini yaptırdıktan sonra sonuçlarına göre aşılamaya ya da tüp bebeğe yönlendiriyor. Bugün zaten kan vermiştim ya ben bir de 2. günümdü hemen ultrasona soktu daha sonrasında reçetemi yazdı benim hapla aşılama hakkım bitti şimdi 2 kere de iğneli aşılama hakkım var bugun gonol f yazdı aldım salı günü tekrar yumurta kontrolüne gideceğim. Devletin şu yönü güzel hastane parası ya da doktor parası vermiyorsun sadece yazdıkları reçete ücreti oluyor
Küçük şehirlerde aynı gerçekten. Ben de Amasya’dayım bir tane hastane var. Olanakları kısıtlı. Her test için özel yerlere yönlendiriyor. Ben de muayeye giderken arabamı park edecek yer bulamayıp oturup ağlamıştım. İnsan zaten stresli oluyor. Acaba Ankara’ya mı gitsek demiştik demek ki Ankara’da öyle. Yine de aşılama için devleti deneyeceğiz çünkü tüp bebek fiyatları çok yüksek en aznından bütçemizi bölmemiş oluruz diye düşündük.Ya devlet iyi ücretsiz ama büyük şehirlerde öyle kalabalikki ben ankaradayim şehir Hastanesi'ne gittim randevu alıp orda yaptırırım aşılama demiştim. İlk randevuda Dr un yüzünü bile görmüyorsun asistan mi hemşire mi eline evrak listesi veriyor git onu surdan yaptır bunu burdan öbür ay gel dedi zaten hastane labirent gibi ve aşırı kalabalık yahu otoparkta bile arabamı bulamadım ağladım sinirden lanet olsun diyip çıktım ozele gittim mecburbelki küçük şehirlerde daha kolaydır veya ben çalıştığım için zamanim çok yok uğraşmak istemedim devletle.
zübeyde hanım hastanenin adı mı acaba yoksa doktorun adı mıZ zan o zaman bence Zübeyde hanıma git H Hatice0674 gibi çünkü anlattigina göre orda işlemler daha hızlı gerceklesiyor. Şehir hastanesini hiçc sevmedim ben
Hastanenin adı kadın doğum hastanesizübeyde hanım hastanenin adı mı acaba yoksa doktorun adı mıDr bana klomen muadili letu vermişti pcos sendromu var bende yalnızca 10 mm olmuş tüplerim açık eşimde sıkıntı yok sadece büyümeyen yumurta Gerçekten stres oldum neden büyümüyoe diye. Bu şekilde aşılamada tutmaz zaten
Bendede Zübeyde hanım öyle değil belki konum olarak ters olabilir ama küçük hastane ben memlunum sadece devlet özel gibi karşısına oturtup bilgi vermiyo yumurta boyutlarını doktor dosyaya yazmasi için hemşireye söylerken anlarsaniz ordan anlıyorsunuz yoksa devlet hastanesi bilgilendirme yapmıyor ve hormonu çok vermiyo 5 gün kullanıp ilacı biraktiyor yumurta buyumezse takviye yapalım büyüsün bu ay çöp olmasın demiyo o ay büyümezse çöp oluyoKüçük şehirlerde aynı gerçekten. Ben de Amasya’dayım bir tane hastane var. Olanakları kısıtlı. Her test için özel yerlere yönlendiriyor. Ben de muayeye giderken arabamı park edecek yer bulamayıp oturup ağlamıştım. İnsan zaten stresli oluyor. Acaba Ankara’ya mı gitsek demiştik demek ki Ankara’da öyle. Yine de aşılama için devleti deneyeceğiz çünkü tüp bebek fiyatları çok yüksek en aznından bütçemizi bölmemiş oluruz diye düşündük.
Bana klomen verdi ilk ay günde bitane işe yaramadı hiç büyüme olmadı diğer ay günde iki tane dedi gene büyümedi hiç üçüncü ay üç tane günlük dedi ve 1 tane büyudu ve aşılama yapıldı devlet ilacın ortasında büyüme olmazsa müdahale etmiyo özel gibi hemen araya iki günde şunu kullan demiyo o yüzden o ay çöp oluyo malesef bende balda işe yaramadı pcos da değilim ama yumurta buyumuyo canı istemiyo galibaHastanenin adı kadın doğum hastanesi
Klomen yetersiz geldiyse iğne verir gonal f onlar büyütür iğne daha etkili diye biliyorum ama daha pahalı.
Ayrıca tavsiyem arı sütü bal polen propolis karısımi tüket her gün 1 tatlı kaşığı
Ben oraya bı kere gittim coviddim hamileydim bı kaç haftalık ve düşük yapıyordum tek şehir hastanesi kabul etti baktı. Zübeyde hanıma gidiyorum aşılamayla şansımı orda deniyorum özele 3 aşılama parasi 10 bin verene kadar üstünü tamamlar son şans tüp bebeğe veririm o parayı diye düşündüm hep 5 kere aşılama yapiyo devlet 3 aşılamayı klomen ve benzeri hap ile deniyo tutmazsa gonal f tarzı iğneyle de iki kere deniyo olmazsa aşılama hakkın bitiyor ve tüp bebeğe yonlendiriyo MAddiyati sarsmiyoZ zan o zaman bence Zübeyde hanıma git H Hatice0674 gibi çünkü anlattigina göre orda işlemler daha hızlı gerceklesiyor. Şehir hastanesini hiçc sevmedim ben
Hayırlısı olsun inşallah güzel geçsin bekleme sürenizBende şimdi yaptırdım aşılamamı kızlar beklemeye geçtim 14 şubatta belli olur yA batacağız ya çıkacağız
Alayım hemen teşekkür ederim. İnşallah verir. İğne de alırız sorun değil. Zaten yola çıkınca elindeki para bir anda buhar oluyorHastanenin adı kadın doğum hastanesi
Klomen yetersiz geldiyse iğne verir gonal f onlar büyütür iğne daha etkili diye biliyorum ama daha pahalı.
Ayrıca tavsiyem arı sütü bal polen propolis karısımi tüket her gün 1 tatlı kaşığı
Aynen öyle. Aslında yaptıkları işlem aynı sadece özel detaylı anlatıyor, yolunu gösteriyor. Aslında bu da çok iyi bir şey ben bu konulara çok uzaktım devlete gittim tedaviye başladık dedi. “Peki nasıl olacak?” dedim. “Benim kafamda şekillendi” dedi. Ee yani ben bilemeyecek miyimBendede Zübeyde hanım öyle değil belki konum olarak ters olabilir ama küçük hastane ben memlunum sadece devlet özel gibi karşısına oturtup bilgi vermiyo yumurta boyutlarını doktor dosyaya yazmasi için hemşireye söylerken anlarsaniz ordan anlıyorsunuz yoksa devlet hastanesi bilgilendirme yapmıyor ve hormonu çok vermiyo 5 gün kullanıp ilacı biraktiyor yumurta buyumezse takviye yapalım büyüsün bu ay çöp olmasın demiyo o ay büyümezse çöp oluyo
Merhaba. Sizde 24 ünde aşılama olmuştunuz sanırım belirti var mı acaba ?Arkadaşlar ben de bulunduğum şehirde üniversite hastanesine gidiyorum. Küçük bir şehir ama yine de işler güzel ilerliyor. Üniversite hastanesinin tüp bebek merkezine gittiğinizde isterseniz hoca seçerek sadece ilave hoca parası ödersiniz isterseniz seçmez o şekilde devam edersiniz. Ben merkeze gittiğimde hoca seçtim daha önce tedavi olduğum doktorumdu çünkü. Her gidişte muayene öncesinde kanlarimi verdim. Sonrasında da hoca muayene etti. Muayene ederken bir şey sorarsan cevap veriyor da yumurta durumuna göre ilaca müdahale de ediyor. Ben de dozaj değişimi yapıldı çünkü. Ama bu durumun sebebi benim bir hoca da devam etmem olabilir. Tedavi planını da o belirliyor ama tabi eğitim hemşiresi anlatıyor. Sadece orada bir kopukluk oluyor. Gebel olarak memnunum. Özele hiç düsünmedim bu tarz bir şey için.
Stres hep var özel devlet fark etmiyo çünkü zihnimiz aşırı yorgun sürekli hastaneye git gel heray Beklentimiz var o yüzden o stres bitmiyo insanı çok yipratiyoAynen öyle. Aslında yaptıkları işlem aynı sadece özel detaylı anlatıyor, yolunu gösteriyor. Aslında bu da çok iyi bir şey ben bu konulara çok uzaktım devlete gittim tedaviye başladık dedi. “Peki nasıl olacak?” dedim. “Benim kafamda şekillendi” dedi. Ee yani ben bilemeyecek miyimBen de sağdan soldan duyduklarımla kafamda oturtmaya çalışıyorum öyle olunca da stres oluyorum tabii
Şanslısın o zaman güzel bı doktora denk geldin maşallah rabbim güzel haberi duymayi nasip etsin hepimizeArkadaşlar ben de bulunduğum şehirde üniversite hastanesine gidiyorum. Küçük bir şehir ama yine de işler güzel ilerliyor. Üniversite hastanesinin tüp bebek merkezine gittiğinizde isterseniz hoca seçerek sadece ilave hoca parası ödersiniz isterseniz seçmez o şekilde devam edersiniz. Ben merkeze gittiğimde hoca seçtim daha önce tedavi olduğum doktorumdu çünkü. Her gidişte muayene öncesinde kanlarimi verdim. Sonrasında da hoca muayene etti. Muayene ederken bir şey sorarsan cevap veriyor da yumurta durumuna göre ilaca müdahale de ediyor. Ben de dozaj değişimi yapıldı çünkü. Ama bu durumun sebebi benim bir hoca da devam etmem olabilir. Tedavi planını da o belirliyor ama tabi eğitim hemşiresi anlatıyor. Sadece orada bir kopukluk oluyor. Gebel olarak memnunum. Özele hiç düsünmedim bu tarz bir şey için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?