Aşılama Ocak 2022 asi yaptiranlar nerelerde bekliyoruz birbirimize yardimci olalim 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı şeyi bende yaşadım 12. Gün test pozitif çıktı 13. Gün kan verdim 0.200 çıktı evdeki teste çok umut bağlamayın hafta başlarında tekrar verin kan o zamana netleşir inşallah
Testlere guvenmeyin moralinizi bizarsiniz en guzeli kan gec dollenme olabiliyo

Cok şükür 3 ay kullandım klomeni bişey olmadı . Stres yapma canım boşuna sıkma canını aksine daha neşeli ol bir umut bak bu ay daha bitmedi senin için umarım kalbindeki sonuç yansır test kağıdına

Inşallah bi tanesi Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

Küçük şehirlerde aynı gerçekten. Ben de Amasya’dayım bir tane hastane var. Olanakları kısıtlı. Her test için özel yerlere yönlendiriyor. Ben de muayeye giderken arabamı park edecek yer bulamayıp oturup ağlamıştım. İnsan zaten stresli oluyor. Acaba Ankara’ya mı gitsek demiştik demek ki Ankara’da öyle. Yine de aşılama için devleti deneyeceğiz çünkü tüp bebek fiyatları çok yüksek en aznından bütçemizi bölmemiş oluruz diye düşündük.

Z zan o zaman bence Zübeyde hanıma git H Hatice0674 gibi çünkü anlattigina göre orda işlemler daha hızlı gerceklesiyor. Şehir hastanesini hiçc sevmedim ben

Reactions: zan
Z zan o zaman bence Zübeyde hanıma git H Hatice0674 gibi çünkü anlattigina göre orda işlemler daha hızlı gerceklesiyor. Şehir hastanesini hiçc sevmedim ben
zübeyde hanım hastanenin adı mı acaba yoksa doktorun adı mı Dr bana klomen muadili letu vermişti pcos sendromu var bende yalnızca 10 mm olmuş tüplerim açık eşimde sıkıntı yok sadece büyümeyen yumurta Gerçekten stres oldum neden büyümüyoe diye. Bu şekilde aşılamada tutmaz zaten

Hastanenin adı kadın doğum hastanesi
Klomen yetersiz geldiyse iğne verir gonal f onlar büyütür iğne daha etkili diye biliyorum ama daha pahalı.
Ayrıca tavsiyem arı sütü bal polen propolis karısımi tüket her gün 1 tatlı kaşığı

Bendede Zübeyde hanım öyle değil belki konum olarak ters olabilir ama küçük hastane ben memlunum sadece devlet özel gibi karşısına oturtup bilgi vermiyo yumurta boyutlarını doktor dosyaya yazmasi için hemşireye söylerken anlarsaniz ordan anlıyorsunuz yoksa devlet hastanesi bilgilendirme yapmıyor ve hormonu çok vermiyo 5 gün kullanıp ilacı biraktiyor yumurta buyumezse takviye yapalım büyüsün bu ay çöp olmasın demiyo o ay büyümezse çöp oluyo

Bana klomen verdi ilk ay günde bitane işe yaramadı hiç büyüme olmadı diğer ay günde iki tane dedi gene büyümedi hiç üçüncü ay üç tane günlük dedi ve 1 tane büyudu ve aşılama yapıldı devlet ilacın ortasında büyüme olmazsa müdahale etmiyo özel gibi hemen araya iki günde şunu kullan demiyo o yüzden o ay çöp oluyo malesef bende balda işe yaramadı pcos da değilim ama yumurta buyumuyo canı istemiyo galiba

Ben oraya bı kere gittim coviddim hamileydim bı kaç haftalık ve düşük yapıyordum tek şehir hastanesi kabul etti baktı. Zübeyde hanıma gidiyorum aşılamayla şansımı orda deniyorum özele 3 aşılama parasi 10 bin verene kadar üstünü tamamlar son şans tüp bebeğe veririm o parayı diye düşündüm hep 5 kere aşılama yapiyo devlet 3 aşılamayı klomen ve benzeri hap ile deniyo tutmazsa gonal f tarzı iğneyle de iki kere deniyo olmazsa aşılama hakkın bitiyor ve tüp bebeğe yonlendiriyo MAddiyati sarsmiyo

Alayım hemen teşekkür ederim. İnşallah verir. İğne de alırız sorun değil. Zaten yola çıkınca elindeki para bir anda buhar oluyor Devlete gitmeme rağmen Hsg, spermiyogram, ilaç, takviye bi anda maliyeti arttırdı. Hayırlısı olsun tabii. Siz şimdi nereye gidiyorsunuz

Aynen öyle. Aslında yaptıkları işlem aynı sadece özel detaylı anlatıyor, yolunu gösteriyor. Aslında bu da çok iyi bir şey ben bu konulara çok uzaktım devlete gittim tedaviye başladık dedi. “Peki nasıl olacak?” dedim. “Benim kafamda şekillendi” dedi. Ee yani ben bilemeyecek miyim Ben de sağdan soldan duyduklarımla kafamda oturtmaya çalışıyorum öyle olunca da stres oluyorum tabii

Arkadaşlar ben de bulunduğum şehirde üniversite hastanesine gidiyorum. Küçük bir şehir ama yine de işler güzel ilerliyor. Üniversite hastanesinin tüp bebek merkezine gittiğinizde isterseniz hoca seçerek sadece ilave hoca parası ödersiniz isterseniz seçmez o şekilde devam edersiniz. Ben merkeze gittiğimde hoca seçtim daha önce tedavi olduğum doktorumdu çünkü. Her gidişte muayene öncesinde kanlarimi verdim. Sonrasında da hoca muayene etti. Muayene ederken bir şey sorarsan cevap veriyor da yumurta durumuna göre ilaca müdahale de ediyor. Ben de dozaj değişimi yapıldı çünkü. Ama bu durumun sebebi benim bir hoca da devam etmem olabilir. Tedavi planını da o belirliyor ama tabi eğitim hemşiresi anlatıyor. Sadece orada bir kopukluk oluyor. Gebel olarak memnunum. Özele hiç düsünmedim bu tarz bir şey için.

Merhaba. Sizde 24 ünde aşılama olmuştunuz sanırım belirti var mı acaba ?

Stres hep var özel devlet fark etmiyo çünkü zihnimiz aşırı yorgun sürekli hastaneye git gel heray Beklentimiz var o yüzden o stres bitmiyo insanı çok yipratiyo

Şanslısın o zaman güzel bı doktora denk geldin maşallah rabbim güzel haberi duymayi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…