Maalesef evet. O beklenti çok yoruyor insanı. İnşallah bir an önce hayırlı haberleri alırızStres hep var özel devlet fark etmiyo çünkü zihnimiz aşırı yorgun sürekli hastaneye git gel heray Beklentimiz var o yüzden o stres bitmiyo insanı çok yipratiyo
İnsallah hepimizin sağlıklı olur bebeği tutar aşılamamız bu ikinci aşılamam ilki tuttu ama 7 hastalıkken kaybettim 20 haftalık olacaktı şimdiHayırlısı olsun inşallah güzel geçsin bekleme süreniz
Tabi yaa hepsi çok pahalı bende baya bı para harcadım aşılamaya gelene kadar rahim filmi tahliller özelde doktor vs. Ama benim çok vaktim yok çalışıyorum o yüzden özelde yaptırırım hep birde ilgi alaka var istediğin soruyu rahatça sorabiliyorsun kalabalık değil. Ben Gürgan klinik te yaptirdim aşılama bakalım bekliyoruz netiveyiAlayım hemen teşekkür ederim. İnşallah verir. İğne de alırız sorun değil. Zaten yola çıkınca elindeki para bir anda buhar oluyorDevlete gitmeme rağmen Hsg, spermiyogram, ilaç, takviye bi anda maliyeti arttırdı. Hayırlısı olsun tabii. Siz şimdi nereye gidiyorsunuz
Ankara da başkent univ. Hastanesi'ne gittim 6 ay önce ve bir doçent e 500 TL muayene ücreti ödedim baktı ultrasonda dur acele etme, hatta dedi ki bılimsel araştırmalar 3 sene beklemek lazım ondan sonra tedavi öneriyor şeklinde konustuArkadaşlar ben de bulunduğum şehirde üniversite hastanesine gidiyorum. Küçük bir şehir ama yine de işler güzel ilerliyor. Üniversite hastanesinin tüp bebek merkezine gittiğinizde isterseniz hoca seçerek sadece ilave hoca parası ödersiniz isterseniz seçmez o şekilde devam edersiniz. Ben merkeze gittiğimde hoca seçtim daha önce tedavi olduğum doktorumdu çünkü. Her gidişte muayene öncesinde kanlarimi verdim. Sonrasında da hoca muayene etti. Muayene ederken bir şey sorarsan cevap veriyor da yumurta durumuna göre ilaca müdahale de ediyor. Ben de dozaj değişimi yapıldı çünkü. Ama bu durumun sebebi benim bir hoca da devam etmem olabilir. Tedavi planını da o belirliyor ama tabi eğitim hemşiresi anlatıyor. Sadece orada bir kopukluk oluyor. Gebel olarak memnunum. Özele hiç düsünmedim bu tarz bir şey için.
Bende de öyle arada bir kasık ağrısı ve bel ağrısı o kadarhiç belirti yok
İnsallah hepimiz için. Hastaları konusunda titiz birisi ama aşırı yoğun. Artık hayırlısı amaca ulaşana kadar o hoca ile devam etmem lazım.Şanslısın o zaman güzel bı doktora denk geldin maşallah rabbim güzel haberi duymayi nasip etsin hepimize
Ben gittiğimde hocaya 4 yıllık evli ve 31 yaş olunca cocuk var mı yoksa haydi haydi ne duruyorsun dedi. Ben yine bir 6 7 ay bekledim kafa da bitirince başladım bu işe. Bizim muayene ücreti de hoca için 350. Ama aşılama da 4 kere muayene oldum 10 gün içinde. Sadece aşılama gunu muayene ücreti ödedim.Ankara da başkent univ. Hastanesi'ne gittim 6 ay önce ve bir doçent e 500 TL muayene ücreti ödedim baktı ultrasonda dur acele etme, hatta dedi ki bılimsel araştırmalar 3 sene beklemek lazım ondan sonra tedavi öneriyor şeklinde konustuAkdeniz usulü beslen bir sene dolsun gebelik istemi için sonra rahim filmi çekeriz deyip beni şutladi. Demek istediğim üniv. Hastanesi de beni tatmin etmedi
Bende öyle . Olmazsa ailemin yanına mı gitsem ara vermeden ikinci aşılamayi mi yaptırsam bilemiyorumHayırlısı bakalim ne olacak. Ben tutmazsa nasıl izin ayarlarım diye düşünüyorum. Her şeye kendimj hazırladım
O ara verme olayına acaba biz mi karar veriyoruz yoksa doktorumuz mu? Çünkü bazısı bekleme devam diyor bazısı bekleyelim diyorBende öyle . Olmazsa ailemin yanına mı gitsem ara vermeden ikinci aşılamayi mi yaptırsam bilemiyorumbakalım inşallah olur da gerek kalmaz
Doktorum eşimle bana bırakıyor bakalım ne olacakO ara verme olayına acaba biz mi karar veriyoruz yoksa doktorumuz mu? Çünkü bazısı bekleme devam diyor bazısı bekleyelim diyor
Ya o hocaya gönülden güveniyorum. Daha önce ara kanama problemim vardır. 1 kere histeroskopi olmuştum sorun cozulmemisti. En son bu hocaya gittim. Dedim bağırsa da ne derse kabul beni iyi etsin. Neyseki sorunumu çözdü. Şimdi de onda devam ediyorum. Hamile kalsam yine ona devam ederim kısmet olursa.
Ben olmazsa bu ay ara vericem öbür ay kist aspirasyonu yaptırırım muhtemelen üç yildur geçmeyen folikul kistim var sol overdeBende öyle . Olmazsa ailemin yanına mı gitsem ara vermeden ikinci aşılamayi mi yaptırsam bilemiyorumbakalım inşallah olur da gerek kalmaz
İnsan psikolojik olarakta yoruluyor . Ara vermekte iyi gelebilir diye düşünüyorumBen olmazsa bu ay ara vericem öbür ay kist aspirasyonu yaptırırım muhtemelen üç yildur geçmeyen folikul kistim var sol overde
Bakalım olur inşallahta gerek kalmazHmmm o zaman iyi karar verin
Aaa çok üzüldüm inşallah tez vakit tutar malesefki bende kendim hamile kaldım covid oldum 7. Haftada bende kaybettim ve tekrar olmadı ilk aşılamam tutmadı şimdi tekrar yumurta takibindeyim rabbim içinde bizlerinde duasını kabul etsin evlat hasretimizi dindirsin inşallahİnsallah hepimizin sağlıklı olur bebeği tutar aşılamamız bu ikinci aşılamam ilki tuttu ama 7 hastalıkken kaybettim 20 haftalık olacaktı şimdi
Madem güzel bı hoca buldun devam et canım hayırlısı olsun inşallahİnsallah hepimiz için. Hastaları konusunda titiz birisi ama aşırı yoğun. Artık hayırlısı amaca ulaşana kadar o hoca ile devam etmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?