- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
İnşallah rabbim bizlerinde kucaklarıni boş bırakmasin inşallahMaalesef evet. O beklenti çok yoruyor insanı. İnşallah bir an önce hayırlı haberleri alırız
Canim sikkin sen nasilsin sabah iki damla pembemsi geldi gerisi yok ya gelsin ya gelmesin belirsizlik cok kotuArzu2628 canım nasilsin ne durumdasın bugün uğramadin buraya hiç
Pembemsi tutunma kanaması oluyor diyorlar ama kan testi vermismiydinCanim sikkin sen nasilsin sabah iki damla pembemsi geldi gerisi yok ya gelsin ya gelmesin belirsizlik cok kotu
İnşallah. Pek umudum yok ama ne olacaksa olsun moddayim. İnşallah hayırlı haberlerimiz olsunMadem güzel bı hoca buldun devam et canım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah güzel haberlerle gelirsinizTabi yaa hepsi çok pahalı bende baya bı para harcadım aşılamaya gelene kadar rahim filmi tahliller özelde doktor vs. Ama benim çok vaktim yok çalışıyorum o yüzden özelde yaptırırım hep birde ilgi alaka var istediğin soruyu rahatça sorabiliyorsun kalabalık değil. Ben Gürgan klinik te yaptirdim aşılama bakalım bekliyoruz netiveyi
Ah be gulum benim basima neler geldi gulermisin aglarmisin ben adada yasiyorum burada test yok otekine gectim haftanin bi gunu varmis tekrar dondum bandirmaya giderdim oyle kaldi ondan evvel idrar negatifti bugun 16.gun pembe iki damla geldi sabah kaldi fitilide atmadim hasta olcam olursam olayim dedim muallakta kalmak cok kotu varsa var yoksa yok yarin kan vericem belki asilama sonrasi olan iliskiden tutmustur diyorum ne biliyim yarin kani veririm kan carsamba sonuclanir idrarda cikar herhalde gec dollenme olmadiysaPembemsi tutunma kanaması oluyor diyorlar ama kan testi vermismiydin
Okudum yazılarını da kan verememe kısmını atlamışım. İnşallah hayırlısı ne bileyim. Bu isler ne zor yahu. Ama şunu diyeyim progestan filin kullanırken adet olacaksan eğer kullanıyor olsan bile kanarsın. Kanamayı engellemez. O sebeple hamile de olabilirsin yani. Kısmet hayırlısı insallahAh be gulum benim basima neler geldi gulermisin aglarmisin ben adada yasiyorum burada test yok otekine gectim haftanin bi gunu varmis tekrar dondum bandirmaya giderdim oyle kaldi ondan evvel idrar negatifti bugun 16.gun pembe iki damla geldi sabah kaldi fitilide atmadim hasta olcam olursam olayim dedim muallakta kalmak cok kotu varsa var yoksa yok yarin kan vericem belki asilama sonrasi olan iliskiden tutmustur diyorum ne biliyim yarin kani veririm kan carsamba sonuclanir idrarda cikar herhalde gec dollenme olmadiysa
Amin inşallah bi tanesi hepimiz guzel umitleniyoruz rabbim umidimizi yitirmeOkudum yazılarını da kan verememe kısmını atlamışım. İnşallah hayırlısı ne bileyim. Bu isler ne zor yahu. Ama şunu diyeyim progestan filin kullanırken adet olacaksan eğer kullanıyor olsan bile kanarsın. Kanamayı engellemez. O sebeple hamile de olabilirsin yani. Kısmet hayırlısı insallah
Sakin test yapma 14 gunu bekle iki kisi yaptik idrar testi moralimizde bozuldu sonrasinda zaten olanlar karsinda inşallah Hayirli sonuclar aliriz hepimizYok çok haklısın. Şimdi benim de 2 3 günüm kalsın ben de çatlarım. Zaman uzun olunca konuşmak kolay
Adada olunca bazi seyler zorlasabiliyoOkudum yazılarını da kan verememe kısmını atlamışım. İnşallah hayırlısı ne bileyim. Bu isler ne zor yahu. Ama şunu diyeyim progestan filin kullanırken adet olacaksan eğer kullanıyor olsan bile kanarsın. Kanamayı engellemez. O sebeple hamile de olabilirsin yani. Kısmet hayırlısı insallah
Yok beklicem zaten. 14. Gün adet günüm. Kanamazsam kan veririm artik.Sakin test yapma 14 gunu bekle iki kisi yaptik idrar testi moralimizde bozuldu sonrasinda zaten olanlar karsinda inşallah Hayirli sonuclar aliriz hepimiz
Hayirli haberlerini bekliyoruz inşallahYok beklicem zaten. 14. Gün adet günüm. Kanamazsam kan veririm artik.
Sıkma canını gelecekse engelleyemezsin stresten zaten gelmez akışına bırak farzet ki adet oldun tutmadı lekede geldi de akışına bırak zaten tuttuysa hayatının en güzel sürprizi olur senin içinCanim sikkin sen nasilsin sabah iki damla pembemsi geldi gerisi yok ya gelsin ya gelmesin belirsizlik cok kotu
Demekki zamanı varki rabbim umutlandirmiyo o zamanı beklemekten başka çaremiz yok rabbim sonunda sevinmeyi nasip etsin bize çok ağır zor bı imtihan ama rabbim kolaylaştırır zamanı gelinceİnşallah. Pek umudum yok ama ne olacaksa olsun moddayim. İnşallah hayırlı haberlerimiz olsun
Amin inşallah sabah iki damla pembe leke oldu o kadar ne gelen ne gidenSıkma canını gelecekse engelleyemezsin stresten zaten gelmez akışına bırak farzet ki adet oldun tutmadı lekede geldi de akışına bırak zaten tuttuysa hayatının en güzel sürprizi olur senin için
Evet işte o yuzden rahat ol olmadiysa denemeye devam edicez yılmak yok yarıda bırakmak yokAmin inşallah sabah iki damla pembe leke oldu o kadar ne gelen ne gidenrahat olmaya çalışıyorum hayirlisi dileklerimiz kabul olur inşallah olmazsa hemen yeniden deniycem kismet artik
Canım benim de dün aynı şekilde kanamam oldu. Benim biraz daha fazla. Hocayı aradım adet değil o dedi. Progestani ağızdan al hemen dedi. Fitil atma dedi. Dünden beri az az damla damla geliyo. Bilmiyorum nasıl olcak regl e 5 gün vardı daha. Şuan takip ediyor işte yoğunlaşmaya başlarsa haber ver dedi. Eğer fitil atiyosan atma ağızdan devam et ilacaAmin inşallah sabah iki damla pembe leke oldu o kadar ne gelen ne gidenrahat olmaya çalışıyorum hayirlisi dileklerimiz kabul olur inşallah olmazsa hemen yeniden deniycem kismet artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?