- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
canım ben calısıyorum dıye hıc veremedım saglık ocagında genelde ıs cıkısı ozelde verıyorum. yada tıp merkesınzde 50tl dıSağlık ocaklarında neden test vermiyor sunuz
evet yaa ne kadar pahalı, bnde bu sefer saglık ocagına vercem ya, e nabıza dusuyormu ordakıler acaba ?Ben en son 150 ye vermiştim oda sonn oldu zaten özele gidip vermem sağlık ocağı daha mantıklı yada devlet yazık günah fırsatçılık başka hiç bisey değil hastanelerin yaptığı
Amin inşallah Allah razı olsunİnşllah sende en güzel zamanda alırsın o güzel haberi canım
Normal kaset testler o fiyat evet ama erken gebelik testleri çok pahalı almıs bulundum bir kere ://Çok yüksek ücrete almışşın ama ben 7.5 tl alıyorm testi
Kuzum artimed aldimmm onda da çıktı silik çizgi hem de 3. İdrar falandı çok heyecanliyim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin kulaklarımızı boş bırakmasın inşallahYaaaa var işte cok güzelartimed al canim çok iyi o test
Yaa hayırlı olsun kuzum inşallah sağa sağlim kucağına alırsınKuzum artimed aldimmm onda da çıktı silik çizgi hem de 3. İdrar falandı çok heyecanliyim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin kulaklarımızı boş bırakmasın inşallahEki Görüntüle 2983424
Olsn sağlık olsn ben normal alıyorm demek kiNormal kaset testler o fiyat evet ama erken gebelik testleri çok pahalı almıs bulundum bir kere ://
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınKuzum artimed aldimmm onda da çıktı silik çizgi hem de 3. İdrar falandı çok heyecanliyim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin kulaklarımızı boş bırakmasın inşallahEki Görüntüle 2983424
Ağzın bal yesin çok amin canım çok mutlu oldum adına aramızdan birini daha uğurluyoruz bu kutsal mertebeye sağlıkla ilerlesin hayirlisi ile kucağına al insallah canim dualarında bize de yer verKuzum artimed aldimmm onda da çıktı silik çizgi hem de 3. İdrar falandı çok heyecanliyim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin kulaklarımızı boş bırakmasın inşallahEki Görüntüle 2983424
Canim benim en kısa surede sen de görürsün inşallah çok dua edicem isteyen bekleyen herkes icin inşallah ben de sağlıkla kavuşurumŞimdiden hayırlı olsun ne güzel şu çizgiyi göremediğim için kırmızı kalem aldm birazdan boyucam orayı
Canım benim tabiki ekle çok sevinirim inşallah sağlıklıdır inşallah devam eder hepinize çok duaciyim burada aile gibiyiz valla kocalarımızdan önce burda paylaşıyoruz heyecanımızı çok tesekkur ederim herkese ben çok zor süreçler geçirdim herkesi çok iyi anlıyorum çokça dua ediyorum herkeseAğzın bal yesin çok amin canım çok mutlu oldum adına aramızdan birini daha uğurluyoruz bu kutsal mertebeye sağlıkla ilerlesin hayirlisi ile kucağına al insallah canim dualarında bize de yer verizninle listeye ekledim civcivini
Ne yaptın var mı gelişme ? Yorumları bazen kaçırıyorum . Ya benim kafam şeye takıldı hamile olunca akıntı oluyormuş ya çok başlarda , sulu falan diyorlar . Bende yok sadece kremsi akıntı arada . Bu biraz hevesimi kırdı onun dışında sadece batma iğneleme arada bir var.Kızlar herkese merhaba, sabırsız ve kendini çok dinleyen biri olarak yazıyorumyeni hamile arkadaşlar öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almak mutlulukla büyütmek nasip etsin acaba bata 1 hafta kala/3 gün kala belirtilerini, ne biliyim ilişkiden ortalama kaç gün sonra belirtileri olduğunu vs yazabilir mi bizlere de fikir versin ben deliririm yoksa kendimi dinleyip umutlanıp regl olmaktan Allah aratmadan versin inşallah herkese miniğini
Çok teşekkür ederim canım benm inşaşlah rabbim dualarını kabul eylerCanim benim en kısa surede sen de görürsün inşallah çok dua edicem isteyen bekleyen herkes icin inşallah ben de sağlıkla kavuşurum
tabi o kadar da değil yani örnek diye verdim.. ve kesinlikle öyle yeterki nasip olsunMaşallah maşallah o kadar da tabiki gebelikte de çok tehlikeli bir sürü ihtimal var, ama hamile kalınıyor yani bende cok gördüm
Hani hep yaş kilo falan deniliyor ya genelde nasipte varsa buluyor seni
Anladm canım o zaman doğal olarak haklısıncanım ben calısıyorum dıye hıc veremedım saglık ocagında genelde ıs cıkısı ozelde verıyorum. yada tıp merkesınzde 50tl dı
Benimde kremsi akıntım oldu canım. Günde bir iki kere çok yoğun oluyordu. Bunun dışında göğüs hassasiyeti oldu. Başkada bir şey yok herkesin vücudu farklıNe yaptın var mı gelişme ? Yorumları bazen kaçırıyorum . Ya benim kafam şeye takıldı hamile olunca akıntı oluyormuş ya çok başlarda , sulu falan diyorlar . Bende yok sadece kremsi akıntı arada . Bu biraz hevesimi kırdı onun dışında sadece batma iğneleme arada bir var.
Tebrikler canım hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin rabbimCanım benim tabiki ekle çok sevinirim inşallah sağlıklıdır inşallah devam eder hepinize çok duaciyim burada aile gibiyiz valla kocalarımızdan önce burda paylaşıyoruz heyecanımızı çok tesekkur ederim herkese ben çok zor süreçler geçirdim herkesi çok iyi anlıyorum çokça dua ediyorum herkese
Adet öncesi mi oldu bu dedikleriniz yoksa gebelik yaşadınızda öncesi mi , inş gebeliktirBenimde kremsi akıntım oldu canım. Günde bir iki kere çok yoğun oluyordu. Bunun dışında göğüs hassasiyeti oldu. Başkada bir şey yok herkesin vücudu farklı
Canım benim bu akıntılarım yumurtlamadan 1 hafta sonra başladı sonra 11. Gün dayanamayıp test yaptım pozitifti kanda da 25 çıktıAdet öncesi mi oldu bu dedikleriniz yoksa gebelik yaşadınızda öncesi mi , inş gebeliktir
mınnos gelmıs .masallaahh canımKuzum artimed aldimmm onda da çıktı silik çizgi hem de 3. İdrar falandı çok heyecanliyim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin kulaklarımızı boş bırakmasın inşallahEki Görüntüle 2983424
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?