Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben en son 150 ye vermiştim oda sonn oldu zaten özele gidip vermem sağlık ocağı daha mantıklı yada devlet yazık günah fırsatçılık başka hiç bisey değil hastanelerin yaptığı
evet yaa ne kadar pahalı, bnde bu sefer saglık ocagına vercem ya, e nabıza dusuyormu ordakıler acaba ?

Yaaaa var işte cok güzel artimed al canim çok iyi o test
Kuzum artimed aldimmm onda da çıktı silik çizgi hem de 3. İdrar falandı çok heyecanliyim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin kulaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Yaa hayırlı olsun kuzum inşallah sağa sağlim kucağına alırsın

Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın

Ağzın bal yesin çok amin canım çok mutlu oldum adına aramızdan birini daha uğurluyoruz bu kutsal mertebeye sağlıkla ilerlesin hayirlisi ile kucağına al insallah canim dualarında bize de yer ver izninle listeye ekledim civcivini

Canım benim tabiki ekle çok sevinirim inşallah sağlıklıdır inşallah devam eder hepinize çok duaciyim burada aile gibiyiz valla kocalarımızdan önce burda paylaşıyoruz heyecanımızı çok tesekkur ederim herkese ben çok zor süreçler geçirdim herkesi çok iyi anlıyorum çokça dua ediyorum herkese

Ne yaptın var mı gelişme ? Yorumları bazen kaçırıyorum . Ya benim kafam şeye takıldı hamile olunca akıntı oluyormuş ya çok başlarda , sulu falan diyorlar . Bende yok sadece kremsi akıntı arada . Bu biraz hevesimi kırdı onun dışında sadece batma iğneleme arada bir var.

Maşallah maşallah o kadar da tabiki gebelikte de çok tehlikeli bir sürü ihtimal var, ama hamile kalınıyor yani bende cok gördüm
Hani hep yaş kilo falan deniliyor ya genelde nasipte varsa buluyor seni
tabi o kadar da değil yani örnek diye verdim.. ve kesinlikle öyle yeterki nasip olsun

Benimde kremsi akıntım oldu canım. Günde bir iki kere çok yoğun oluyordu. Bunun dışında göğüs hassasiyeti oldu. Başkada bir şey yok herkesin vücudu farklı

Tebrikler canım hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin rabbim

Benimde kremsi akıntım oldu canım. Günde bir iki kere çok yoğun oluyordu. Bunun dışında göğüs hassasiyeti oldu. Başkada bir şey yok herkesin vücudu farklı
Adet öncesi mi oldu bu dedikleriniz yoksa gebelik yaşadınızda öncesi mi , inş gebeliktir

mınnos gelmıs .masallaahh canım
hadı anlat bıze belırtın var mı bat ne zanandı ?
bide ılıskıleırnız nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…