Yaaaa harikaaa tebrik ederimCanım benim bu akıntılarım yumurtlamadan 1 hafta sonra başladı sonra 11. Gün dayanamayıp test yaptım pozitifti kanda da 25 çıktı
Canım ben hazirandan beri korunmuyorum ama bende pcos var ilaçsız adet olamıyorum ekimde klomen kullandım yumurta gelişmedi sonra söktürücü ile adet oldum kasımda letu kullandım gebelik olmadı ama yıllar sonra ilkkez kendiliğimden adet oldum. Nasıl sevindim nasıl. Aralıkta tekrar klomen kullandım hayırlısıtabi olumlama yapacak olursak :) 2 yıldır hiç birşey elde edememiştik, nedensiz .. tam tedaviye başlayacakken bu oldu, yani vazgeçmelerin kıyısındayım. sonra da toparlayamam artık ... sizde durumlar nasıl?
Aaa hamile misin canim hayirli olsun sağlıkla ilerlesin insallahCanım benim bu akıntılarım yumurtlamadan 1 hafta sonra başladı sonra 11. Gün dayanamayıp test yaptım pozitifti kanda da 25 çıktı
Uzun zamandır istiyorduk inan hamile olmadığım dönemlerde öyle belirtilerim oluyordu ki hamileyim diyordum sonra negatif çıkardıYaaaa harikaaa tebrik ederimdarısı bize inşallah canım, dediğin gibi o zaman her bünyede farklı olabiliyor
Ona şüphe yok kuzum kesinlikleBelli olmaz rabbim ol derse olur. Bat ne zaman senin ?
Amin canım rabbim isteyen herkese bu mübarek gün hürmetine nasip etsinAaa hamile misin canim hayirli olsun sağlıkla ilerlesin insallah
Bat neydi canim hemen bir civciv de sana ekleyelimAmin canım rabbim isteyen herkese bu mübarek gün hürmetine nasip etsinDaha çok yeni inşallah sağlıklı olur
Ben de onu çok yaşıyorum her vücut tepkisini hamileliğe yoruyorum ama artık tersi oldu yok üşüttüm yok adet belirtisi vs diyorum . Sağlıkla kucağına al inşallah ve bizlere de dua etUzun zamandır istiyorduk inan hamile olmadığım dönemlerde öyle belirtilerim oluyordu ki hamileyim diyordum sonra negatif çıkardıo yüzden hiç kimsenin belirtisiyle yola çıkma bazı vücutlar hiç belirti bile göstermiyor
inşallah herşey gönlünce ilerlesin bundan sonraaaCanım ben hazirandan beri korunmuyorum ama bende pcos var ilaçsız adet olamıyorum ekimde klomen kullandım yumurta gelişmedi sonra söktürücü ile adet oldum kasımda letu kullandım gebelik olmadı ama yıllar sonra ilkkez kendiliğimden adet oldum. Nasıl sevindim nasıl. Aralıkta tekrar klomen kullandım hayırlısıolmazsa rahim filmi çekilcem bu ay canım. Ama insan en ufak bi gelişmede bile gerçekten motive oluyor
Bat 9 ocak canimBat neydi canim hemen bir civciv de sana ekleyelim
Bu testlerden çok anlamıyorum ama yumurtlama gibi canim sabah akşam pik olur sanki bal yeKızlar testime baka bilirmisin galiba bugün yumurtlama günümEki Görüntüle 2983450
Aynı benBen de onu çok yaşıyorum her vücut tepkisini hamileliğe yoruyorum ama artık tersi oldu yok üşüttüm yok adet belirtisi vs diyorum . Sağlıkla kucağına al inşallah ve bizlere de dua et
Bal mi ? İlk defa duydum ne işe yarıyor balBu testlerden çok anlamıyorum ama yumurtlama gibi canim sabah akşam pik olur sanki bal ye
Bana da janna demişti canim bal yedim ertesi günü pik görmüştüm iyi geliyor sanırım bal her anlam da vitamin hemdeBal mi ? İlk defa duydum ne işe yarıyor bal
Süper mış hemen yiyorum inşallah bizde bu ay janna gibi gebe kalırızBana da janna demişti canim bal yedim ertesi günü pik görmüştüm iyi geliyor sanırım bal her anlam da vitamin hemde
Hacettepede hangi hocaya gidiyosun cnm. Bende orda Gürkan Bozdağ hocaya gittim ücretli bı doktordu herşey çok güzel görünüyo kistinde çok küçük yüzde 70 kadına engel olmuyoken yüzde 30 Luk bı kesime engel olabiliyo biraz daha bekleyelim olmassa aşılama yapalım demişti ama ben aşılama şuan icin düşünmüyorum oda bana ilaç vermedi ztn çok küçük diye ama küçük te olsa 15 aydır hatta 16. Aya girdim engel oluyo yaniCanım özelde gittiğim hoca iki ay bekleyelim kistini gozlemleyelim belki.kendi küçülür yada büyümez değerlerin çok iyi dedi. Hacettepede gittiğim prof.hsg sonucunu bekliyor Pzt ins bı haber Alacam ondanda.yasin 31 hap vermivem başka bı yol denicez dedi ama bilmiyorum ne yapacak canım.
Hayırlı olsun rabbim kucağınıza almak nasip etsinKuzum artimed aldimmm onda da çıktı silik çizgi hem de 3. İdrar falandı çok heyecanliyim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin kulaklarımızı boş bırakmasın inşallahEki Görüntüle 2983424
Zafer selcuga gittim .Canım senin kistin küçük ama işte yinede engel olabiliyor. Benim 8cm.kadar çıktı ilaçla küçüldü fakat onun bıraktığı bı tahribat yapışıklık tıkanıklık olabilir diye düşünüyorum..şimdi 4cm olmuş yine kistim var. Bence aşılamayı bı dene artık canimm..yada yine git doktora bize engel oluyor çünkü çocuk olmuyo. Benim 15_16 ay oldu canım geçen sene eylülden beri istiyoruz. 5 ay ilaç kullandım bu aradadaHacettepede hangi hocaya gidiyosun cnm. Bende orda Gürkan Bozdağ hocaya gittim ücretli bı doktordu herşey çok güzel görünüyo kistinde çok küçük yüzde 70 kadına engel olmuyoken yüzde 30 Luk bı kesime engel olabiliyo biraz daha bekleyelim olmassa aşılama yapalım demişti ama ben aşılama şuan icin düşünmüyorum oda bana ilaç vermedi ztn çok küçük diye ama küçük te olsa 15 aydır hatta 16. Aya girdim engel oluyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?