Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebat etmen çok güzel cidden. Üşenmeden 3 ay kaynatıp içirmişsin. Tebrik ediyorum valla ben 1 ay zorladım aam cıks devam edemedim çabuk sıkılıyorum
canımın içi ılk 8mılyonu gorunce cok uzuldum,bıde hız %10.
bır doktora gıttım kadın benım yuzume dedıkı sızın cocgunuz olmaz, tup bebk şart çok uzulmustum.
esımın doktoru takvıye verdı ve neden olmasın dedı hemen tup bebek demek yanlıs dedı.
bende hemen koyuldum arayısa her gun kecıboynuzu kaynattım halada kaynatıyorum uc gun once bıttı.
dıkkat etmeye calıstım. ınsallaahh meyvelerını alırız
sıkılma canım sende yap ,bitter cıkolata mesela cayın yaına koy muzda

Bizim cansız hücre %95 ileri %5 canim. Arı sütü kullandı eşim son bir ay ve tavuk yemeyi kesti ondan sonra düzeldi sanırım
maşallaaahh canım demekkı duzelmıs evet, bızımde en son %35 oldu işte gcen aykı testte suan nasıl hıc bılmıyorum .
hala bende propolıs pekmez vs tıkıştırıyorum agzına

Bence hiç odaklanmayın sayılara vs. Hatta baktırmayın bizde baktırmadık ve artık boşvermiştik
haklısın kuzum, bızde aslında ozellıkle baktırmadık ıkı asılama oldum ya test verıyoruz sperm. onda gormustum kasımda ve aralıkta .
suanda devam edıyoruz ıste yedıklerımıze falan nasıp olacak olunca 1sperm bıle yeterlı ya Rabbım buyuktur

Tüm kalbinle inan ve bol bol dua et Allah ol diyince olur

Bitter çikolata sperm kalitesini çok arttırıyormuş..her gün tüketmeli bence bizimkiler

Tüm kalbinle inan ve bol bol dua et Allah ol diyince olur
keısnlıkle kuzum, tevekkül ediyorum elınden gelen seylerı yapıyorum gerısı Allahıma kalmıs ınsallaahh bızde layık oluruz anne baba olmaya. saglıkla hayırlı evlatlar olsunlar
bazen dıyroum dua ederken , Allahım dualarımın kabul olmasını engelleyen gunahlarımı affet bılemem kı belkı ısledıgım bır gunah buna engeldir, Allah affetsin

Canım benim bu akıntılarım yumurtlamadan 1 hafta sonra başladı sonra 11. Gün dayanamayıp test yaptım pozitifti kanda da 25 çıktı
maşallh size
benim yumurtlamadan sonra 6 günde akıntım başladı bugün 8. gün devam ediyo gögüs agrım falanDA VARDA GÖGSÜMDE KİST VAR BAZEN O AGRI YAPIYO ONA BAĞLADIM

MERAK ettiğim şu bu süreçte ovulasyon testi yapmaya devam ettinmi??

Allah dualarınızı kabul etsin, en kısa zamanda gönlünüze göre versin

Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyordum belirtilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…