- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
maşallah canım yaaa, ne guzel heyecanlar darısı bıze olsun yaaaBu arada kızlar bende pco var, eşimin de değerleri düşüktü. Herkese umut olsun
Bizim cansız hücre %95 ileri %5 canim. Arı sütü kullandı eşim son bir ay ve tavuk yemeyi kesti ondan sonra düzeldi sanırımmaşallah canım yaaa, ne guzel heyecanlar darısı bıze olsun yaaa
bızımde sperm sayımız dusuktu hız bırde. yenı duzeldı ınsallaahh nasıp olur
canımın içi ılk 8mılyonu gorunce cok uzuldum,bıde hız %10.Sebat etmen çok güzel cidden. Üşenmeden 3 ay kaynatıp içirmişsin. Tebrik ediyorum valla ben 1 ay zorladım aam cıks devam edemedim çabuk sıkılıyorum
maşallaaahh canım demekkı duzelmıs evet, bızımde en son %35 oldu işte gcen aykı testte suan nasıl hıc bılmıyorum .Bizim cansız hücre %95 ileri %5 canim. Arı sütü kullandı eşim son bir ay ve tavuk yemeyi kesti ondan sonra düzeldi sanırım
Bence hiç odaklanmayın sayılara vs. Hatta baktırmayın bizde baktırmadık ve artık boşvermiştikmaşallaaahh canım demekkı duzelmıs evet, bızımde en son %35 oldu işte gcen aykı testte suan nasıl hıc bılmıyorum .
hala bende propolıs pekmez vs tıkıştırıyorum agzına
haklısın kuzum, bızde aslında ozellıkle baktırmadık ıkı asılama oldum ya test verıyoruz sperm. onda gormustum kasımda ve aralıkta .Bence hiç odaklanmayın sayılara vs. Hatta baktırmayın bizde baktırmadık ve artık boşvermiştik
Tüm kalbinle inan ve bol bol dua et Allah ol diyince olurhaklısın kuzum, bızde aslında ozellıkle baktırmadık ıkı asılama oldum ya test verıyoruz sperm. onda gormustum kasımda ve aralıkta .
suanda devam edıyoruz ıste yedıklerımıze falan nasıp olacak olunca 1sperm bıle yeterlı ya Rabbım buyuktur
keısnlıkle kuzum, tevekkül ediyorum elınden gelen seylerı yapıyorum gerısı Allahıma kalmıs ınsallaahh bızde layık oluruz anne baba olmaya.Tüm kalbinle inan ve bol bol dua et Allah ol diyince olur
maşallh sizeCanım benim bu akıntılarım yumurtlamadan 1 hafta sonra başladı sonra 11. Gün dayanamayıp test yaptım pozitifti kanda da 25 çıktı
merhaba canımm, cok erken yapma bence benımde 15 yada 16 ocak :)merhaba herkesebenimde bat 17 ocak. listeye ekler misiniz? haftaya erken gebelik testi alıp yapayım diyorum, çok heyecanlıyım
Allah dualarınızı kabul etsin, en kısa zamanda gönlünüze göre versinkeısnlıkle kuzum, tevekkül ediyorum elınden gelen seylerı yapıyorum gerısı Allahıma kalmıs ınsallaahh bızde layık oluruz anne baba olmaya.saglıkla hayırlı evlatlar olsunlar
bazen dıyroum dua ederken , Allahım dualarımın kabul olmasını engelleyen gunahlarımı affet bılemem kı belkı ısledıgım bır gunah buna engeldir, Allah affetsin
çokk teşekkür ederim, uğur getirsin hepimize inşallahEkledim canim hosgeldin
amın canımm benımm,sende bol bol dua et bızee hamıslerın duası kabul olurmusAllah dualarınızı kabul etsin, en kısa zamanda gönlünüze göre versin
Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyordum belirtilerdenmaşallh size
benim yumurtlamadan sonra 6 günde akıntım başladı bugün 8. gün devam ediyo gögüs agrım falanDA VARDA GÖGSÜMDE KİST VAR BAZEN O AGRI YAPIYO ONA BAĞLADIM
MERAK ettiğim şu bu süreçte ovulasyon testi yapmaya devam ettinmi??
haftaya da erken mi dersin 12 ocak ta yapsam mesela ? tabi dayanabilirsemmerhaba canımm, cok erken yapma bence benımde 15 yada 16 ocak :)
Edeceğimamın canımm benımm,sende bol bol dua et bızee hamıslerın duası kabul olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?