Bana aşılama derse direk yaptırırım canimm. Çünkü olmuyo yasda geciyo Allah nasip ederse bı an önce olsun artık diyoruzHacettepede hangi hocaya gidiyosun cnm. Bende orda Gürkan Bozdağ hocaya gittim ücretli bı doktordu herşey çok güzel görünüyo kistinde çok küçük yüzde 70 kadına engel olmuyoken yüzde 30 Luk bı kesime engel olabiliyo biraz daha bekleyelim olmassa aşılama yapalım demişti ama ben aşılama şuan icin düşünmüyorum oda bana ilaç vermedi ztn çok küçük diye ama küçük te olsa 15 aydır hatta 16. Aya girdim engel oluyo yani
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKuzum artimed aldimmm onda da çıktı silik çizgi hem de 3. İdrar falandı çok heyecanliyim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin kulaklarımızı boş bırakmasın inşallahEki Görüntüle 2983424
Erken gebelik mi normal test mi yaptin cnm. Bir de ovulasyondan emin misin. Benim de bat 9, fakat igneden dolayi 12si de olabilir. Elimde erken gebelik testi yok, 60 -65 liraydi gecen ay, fircatcilik bence. O yuzden almak istemiyorum. Pazar gunu yapicam normal test ben ama uzerinden 9 ya da 11 gun gecmis olacak. Baska birliktelik yokBat 9 ocak... Dün (yani ayın altısı) sabah ilk idrarla test yaptım. Tertemizdi... Gelen giden yok, göğüslerde hassasiyet var ama sanırım eleneceğim bu ayYinede günümü bekleyip 11 i felan geçerse test tekrarlarım.
60 65 miErken gebelik mi normal test mi yaptin cnm. Bir de ovulasyondan emin misin. Benim de bat 9, fakat igneden dolayi 12si de olabilir. Elimde erken gebelik testi yok, 60 -65 liraydi gecen ay, fircatcilik bence. O yuzden almak istemiyorum. Pazar gunu yapicam normal test ben ama uzerinden 9 ya da 11 gun gecmis olacak. Baska birliktelik yokYani senin de erkendir belki, insallah oyledir.
offf su heyecanlara bayılııyorum yaaaa.Kızlaaar doğru görüyorum dimi ilk idrarla yapmadım 27 yumurtlama 30 çatlama gördüm gözümle çok net görebiliyorum hafif cizgiyi heyecandan kalbim ağzımda atıyor hemen çıktı silik çizgi
Yaa doğru görüyorsun canim ikinci çizgi var sağlıkla ilerlesin insallah çok bereketli bir gün çok şükürKızlaaar doğru görüyorum dimi ilk idrarla yapmadım 27 yumurtlama 30 çatlama gördüm gözümle çok net görebiliyorum hafif cizgiyi heyecandan kalbim ağzımda atıyor hemen çıktı silik çizgi
EveetttGittikçe daha belirginlesiyo sanki çok heyecanliyim kızlar sizde goruyosunuz dimi cizgiyi
goruyorum bende canm masaşallaaahhh.Gittikçe daha belirginlesiyo sanki çok heyecanliyim kızlar sizde goruyosunuz dimi cizgiyi
Tebrikler sağlıkla ilerlesin hamileliğinAmin canım rabbim isteyen herkese bu mübarek gün hürmetine nasip etsinDaha çok yeni inşallah sağlıklı olur
Amin canım sağol :) Bata 2 gün kaldı canım ama yumurtlamadan 1 hafta sonra hep akıntım oldu. Aynen adet belirtisi de aynı zamanda ama benim adet öncesi bukadar yoğun akıntım olmamıştı hiçTebrikler sağlıkla ilerlesin hamileliğinBata kaç gün var okudum da akıntıyla farketmişsin bende de oldu ama adet belirtisi ya aynı zamanda kafalar karışık..
Yani 27 yumurtlama gördüm 30 çatlama çok bilgi sahibi değilim öyle otururken içimden bi ses zaten birsürü test var yap bitane nolcak dedi yanlış çıkma olasılığı var migoruyorum bende canm masaşallaaahhh.
bat nezaman ?
Görünüyor silik çizgi canım hayırlı uğurlu olsunGittikçe daha belirginlesiyo sanki çok heyecanliyim kızlar sizde goruyosunuz dimi cizgiyi
Görünüyor silik çizgi canım hayırlı uğurlu olsun
30 catlama olsa bugun 8.günün oluyor , 13ocak bat olur sanırım.Yani 27 yumurtlama gördüm 30 çatlama çok bilgi sahibi değilim öyle otururken içimden bi ses zaten birsürü test var yap bitane nolcak dedi yanlış çıkma olasılığı var mi
Inşallah canım öyle yapicam bakalım ❤30 catlama olsa bugun 8.günün oluyor , 13ocak bat olur sanırım.
canım kesın var yada yok dıyemeyız ıkı gunde bır tekrarla ınsallaahh vardır
Eveet ben de böyle ya bu aslında çok yanlış bunu da biliyorum ama ne bilim tutarsa çok şaşırırım gibi geliyor bazen belki olacağına hiç inanmıyorum diye olmuyor belki diyorum ama elimde değil. Hayır çok şükür bi sorun da yok ama böyle işteBir şey diyeceğim sizde de aynısı oluyor mu, mesela ben daha bu pzt çatlatma iğnesi oldum aslında şu an hiçbir şey belli değil, çok erken ama şimdiden gelecek ay şöyle şöyle yaparım, şunu denerim vs diye kafamda planlar yapıyorum, bunu yaparken de üzgün mutsuz falan değilim sanki bu ay iptal oldu da hevesle gelecek ayı bekliyor gibiyim, kendi kendime bu ay olacağı varsa da olmamasını mı sağlıyorum yoksa kafayı mı yedim
Bir de çalışıyorum işim gücüm bekliyor ama ben yazmasam bile buraya bakıp duruyorum, kendime engel olamıyorum, işlerim dağ gibi oldu
Sebat etmen çok güzel cidden. Üşenmeden 3 ay kaynatıp içirmişsin. Tebrik ediyorum valla ben 1 ay zorladım aam cıks devam edemedim çabuk sıkılıyorumcanım bız 6ay yılmadan kecıboynuzu kaynattık sabah aksam ıctı esım, muz bıtter cıkolata, kecıbıynuzu pekmezi, fındık cevız.bırde takvıye hap vermıstı doktor 3ay da onu kullandık. halada dogal seylere devam edıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?