Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana aşılama derse direk yaptırırım canimm. Çünkü olmuyo yasda geciyo Allah nasip ederse bı an önce olsun artık diyoruz

Kızlaaar doğru görüyorum dimi ilk idrarla yapmadım 27 yumurtlama 30 çatlama gördüm gözümle çok net görebiliyorum hafif cizgiyi heyecandan kalbim ağzımda atıyor hemen çıktı silik çizgi

Eklentiler

• 20220107_141537.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 20220107_141320.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 89
Erken gebelik mi normal test mi yaptin cnm. Bir de ovulasyondan emin misin. Benim de bat 9, fakat igneden dolayi 12si de olabilir. Elimde erken gebelik testi yok, 60 -65 liraydi gecen ay, fircatcilik bence. O yuzden almak istemiyorum. Pazar gunu yapicam normal test ben ama uzerinden 9 ya da 11 gun gecmis olacak. Baska birliktelik yok Yani senin de erkendir belki, insallah oyledir.

60 65 mi ben 25 e aldım geçen

Kızlaaar doğru görüyorum dimi ilk idrarla yapmadım 27 yumurtlama 30 çatlama gördüm gözümle çok net görebiliyorum hafif cizgiyi heyecandan kalbim ağzımda atıyor hemen çıktı silik çizgi
offf su heyecanlara bayılııyorum yaaaa.
evet canım sılık cızgı varr bende gordum :)
bat ne zamann?

Yaa doğru görüyorsun canim ikinci çizgi var sağlıkla ilerlesin insallah çok bereketli bir gün çok şükür

Amin canım rabbim isteyen herkese bu mübarek gün hürmetine nasip etsin Daha çok yeni inşallah sağlıklı olur
Tebrikler sağlıkla ilerlesin hamileliğin Bata kaç gün var okudum da akıntıyla farketmişsin bende de oldu ama adet belirtisi ya aynı zamanda kafalar karışık..

Tebrikler sağlıkla ilerlesin hamileliğin Bata kaç gün var okudum da akıntıyla farketmişsin bende de oldu ama adet belirtisi ya aynı zamanda kafalar karışık..
Amin canım sağol :) Bata 2 gün kaldı canım ama yumurtlamadan 1 hafta sonra hep akıntım oldu. Aynen adet belirtisi de aynı zamanda ama benim adet öncesi bukadar yoğun akıntım olmamıştı hiç

Yani 27 yumurtlama gördüm 30 çatlama çok bilgi sahibi değilim öyle otururken içimden bi ses zaten birsürü test var yap bitane nolcak dedi yanlış çıkma olasılığı var mi
30 catlama olsa bugun 8.günün oluyor , 13ocak bat olur sanırım.
canım kesın var yada yok dıyemeyız ıkı gunde bır tekrarla ınsallaahh vardır

Eveet ben de böyle ya bu aslında çok yanlış bunu da biliyorum ama ne bilim tutarsa çok şaşırırım gibi geliyor bazen belki olacağına hiç inanmıyorum diye olmuyor belki diyorum ama elimde değil. Hayır çok şükür bi sorun da yok ama böyle işte

Sebat etmen çok güzel cidden. Üşenmeden 3 ay kaynatıp içirmişsin. Tebrik ediyorum valla ben 1 ay zorladım aam cıks devam edemedim çabuk sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…