- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
canım bende 4gun kala basla derım, erken cıkmazsa uzulme bosunahaftaya da erken mi dersin 12 ocak ta yapsam mesela ? tabi dayanabilirsem
ay çok heycanlı ben de 4 gün kala başlayım bakalım bir şey sormak istiyorum gebe kalındığında yaşanan bel agrısı çok farklı oluyomuş yaşayan var sa tarif edebilirmisinizcanım bende 4gun kala basla derım, erken cıkmazsa uzulme bosuna
bende 13de falan yaparım sanırım bende dayanabılırsem
off ne zorcanım bende 4gun kala basla derım, erken cıkmazsa uzulme bosuna
bende 13de falan yaparım sanırım bende dayanabılırsem
Neler yaptın peki ayrıca bir denediğin şey oldu mu canımBu arada kızlar bende pco var, eşimin de değerleri düşüktü. Herkese umut olsun
Özelde bi doçent var ona gidiyorum. Bana da o iyi demişlerdi burda pek bilmediğim içinİşte canım hanile kalmak istediğin için vermiyo. Ama bu şekildedir olmuyo diyorsun..hayırlısı canım doktor bilir tabikide. Hocaya mi gidiyosun sende
İns fayda eder canım senin ca125, kaç cikiyo bide e2Özelde bi doçent var ona gidiyorum. Bana da o iyi demişlerdi burda pek bilmediğim için
O korkuyu atıp salabilsek belki hersey yoluna girecek. Zinciri kırmakta mesele sanırımAynen dayanamıyoruz bi yandan umut bi yandan ya olmazsa korkusu.. Allah dualarımızı kabul etsin bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
hemde ne heycan valla her ay :) kuzum ben hıc gebelık gecıremedım daha dogrusu saglıklı gebelık dıyım.ay çok heycanlı ben de 4 gün kala başlayım bakalım bir şey sormak istiyorum gebe kalındığında yaşanan bel agrısı çok farklı oluyomuş yaşayan var sa tarif edebilirmisiniz
canım kanama devam etmezse yarın test yap yıne, ınsallah yerlesmedırKızlar dün adet oldum ama sökülemedim spor da yaptım ona rağmen yani, yerleşme olma ihtimali nedir? Bu lekelenmeden kaç gün sonra kanama olmazsa yerleşmeden şüphelenebilirim? Afedersiniz çamur gibi lekelenme
Yok canım artık hayretler ediyorum da kendi kendime, ne yapmam lazım diyetabi o kadar da değil yani örnek diye verdim.. ve kesinlikle öyle yeterki nasip olsun
diloş ne yaptın kuzum, yumoşların nasıllarmıs :)O korkuyu atıp salabilsek belki hersey yoluna girecek. Zinciri kırmakta mesele sanırım
Eşim arı sütü kullandı ve dediğim gibi tavuk yemeyi bırakmıştı, bende ztn femara kullanıyordum adetlerim düzene girmişti. Onun dışında yumurtlama bittikten sonra avokado yemeye başladım 1 hafta boyuncaNeler yaptın peki ayrıca bir denediğin şey oldu mu canım
benimde çikolata kistim var ca125 biraz yüksek kontrol altında tutuyoruz gebelikle alakası var mı bu degerinİns fayda eder canım senin ca125, kaç cikiyo bide e2
Avokado ben de bu ay bol tükettim , darısı bize inşallahEşim arı sütü kullandı ve dediğim gibi tavuk yemeyi bırakmıştı, bende ztn femara kullanıyordum adetlerim düzene girmişti. Onun dışında yumurtlama bittikten sonra avokado yemeye başladım 1 hafta boyunca
Canım kaç değerin. Kist engel oluyo gebeliğebenimde çikolata kistim var ca125 biraz yüksek kontrol altında tutuyoruz gebelikle alakası var mı bu degerin
Bi tane 18 mm yumurtam oluşmuş eve gelince de catlatma ignesi attımm. Femarayi da denemiş olduk onda da bi tane oldu yumoşdiloş ne yaptın kuzum, yumoşların nasıllarmıs :)
Hayırlısı olsun bakalımcanım kanama devam etmezse yarın test yap yıne, ınsallah yerlesmedır
3 ay önce 37 ,2ay önce 55, geçen ay 44 e düştüCanım kaç değerin. Kist engel oluyo gebeliğe
Canım benimki 133 ay önce 37 ,2ay önce 55, geçen ay 44 e düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?