Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bende 4gun kala basla derım, erken cıkmazsa uzulme bosuna
bende 13de falan yaparım sanırım bende dayanabılırsem
ay çok heycanlı ben de 4 gün kala başlayım bakalım bir şey sormak istiyorum gebe kalındığında yaşanan bel agrısı çok farklı oluyomuş yaşayan var sa tarif edebilirmisiniz

İşte canım hanile kalmak istediğin için vermiyo. Ama bu şekildedir olmuyo diyorsun..hayırlısı canım doktor bilir tabikide. Hocaya mi gidiyosun sende
Özelde bi doçent var ona gidiyorum. Bana da o iyi demişlerdi burda pek bilmediğim için

Kızlar dün adet oldum ama sökülemedim spor da yaptım ona rağmen yani, yerleşme olma ihtimali nedir? Bu lekelenmeden kaç gün sonra kanama olmazsa yerleşmeden şüphelenebilirim? Afedersiniz çamur gibi lekelenme

ay çok heycanlı ben de 4 gün kala başlayım bakalım bir şey sormak istiyorum gebe kalındığında yaşanan bel agrısı çok farklı oluyomuş yaşayan var sa tarif edebilirmisiniz
hemde ne heycan valla her ay :) kuzum ben hıc gebelık gecıremedım daha dogrusu saglıklı gebelık dıyım.
kasım ayında ılk asılamam kımyasal oldu o zaman mesela asırı gogus acısı olmustu koltuk altımdan uca dogru cok fenaydı , bıde kasıklarıma anı bıcak saplanması. bel agrım cok olmamıstı benım

Kızlar dün adet oldum ama sökülemedim spor da yaptım ona rağmen yani, yerleşme olma ihtimali nedir? Bu lekelenmeden kaç gün sonra kanama olmazsa yerleşmeden şüphelenebilirim? Afedersiniz çamur gibi lekelenme
canım kanama devam etmezse yarın test yap yıne, ınsallah yerlesmedır

Avokado ben de bu ay bol tükettim , darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…