E2 değerleri gecen seneden beriİns fayda eder canım senin ca125, kaç cikiyo bide e2
YaaaaInşallah canım öyle yapicam bakalım ❤
Canım benimde 13cikiyo.E2 değerleri gecen seneden beri
36 - 16- 31 şeklinde çıkmış
Ca125 de geçen sene ekimde 11.44 yine geçen sene aralıkta 24 çıkmış bi daha istemedi doktor onu
İnşallah inşallah biraz ben biliyorum der gibi çıkıştı bisey de diyemedim
Ca125 mi? Benden bi daha istemedi doktor, diğer tahlilleri de en son ekimde yaptirmistim onlara da gerek duymadi bi dahaCanım benimde 13cikiyo.
benimde bat 9 ocak, dün sabah ki testim aynı senin gibi tertemizdi, ama önceki pozitiflerde de en erken regl den 1 gün önce silik çıkmıştı, yarın sabah tekrar bi yapmayı düşünüyorum , çıkar mı bilemiyorum amaaBat 9 ocak... Dün (yani ayın altısı) sabah ilk idrarla test yaptım. Tertemizdi... Gelen giden yok, göğüslerde hassasiyet var ama sanırım eleneceğim bu ayYinede günümü bekleyip 11 i felan geçerse test tekrarlarım.
Bende de belirti devam ediyo ama psikolojik diye düşünüyorum artık bat yaklaştıkça hamile değilim sanırım diyorum herhangi bir his yok bilemedim anlık gaza mı geldik neDün bi umut test yaptm negatif çizgisi bile yok hala belirtilerim devam ediyor ya pskolojik ya da farklı bişi var herhalde e bende
Canım kasıkta batmalar hafifledi de ağrıyo biraz sağ taraf özellikle bide karnım ağrıyo tuvalet ihtiyacım ya da gazım varmış gibi bi ağrı sanırım regl olcam diyorum. Bende de akıntı var şeffaf, hatta regl oldum sanırım diyeceğim şekilde hissediyorum akıntım oldukça biraz sıvı ama bilemiyorum çok heveslenmek de istemiyorum ya pazar bata 2 gün kala bi test yapıyım bakalım regl olmazsamNe yaptın var mı gelişme ? Yorumları bazen kaçırıyorum . Ya benim kafam şeye takıldı hamile olunca akıntı oluyormuş ya çok başlarda , sulu falan diyorlar . Bende yok sadece kremsi akıntı arada . Bu biraz hevesimi kırdı onun dışında sadece batma iğneleme arada bir var.
Benim de bata yaklaştıkça umudum azaldı@by11zgl11 klasik regli öncesi belirtilerim var benim bu ay hep günaşırı denedik kasık batmalarım oluyo ara ara birazda göğüs hassasiyetim var yüzümde sivilcede çıktı sanırım bu ayda olmayacak umudum yok
zaten anlamı kist olması yani vücutta bişeyler fazla demek benim kistim büyük yüksek çıkıyo gebeliği o zorlaştırıyo çok yüksekse takip ediliyo e2 değeride yumurtlama zamanı folükül varken sağlıklı 288 çıkmış en son yumurtlama sonra düşük bişey kullanmadım ama takipteyiz düşüyo allhtan artık ca125Ca125 mi? Benden bi daha istemedi doktor, diğer tahlilleri de en son ekimde yaptirmistim onlara da gerek duymadi bi daha
masallaaah kuzmmm, hadı ınsallaahh tutsun yaBi tane 18 mm yumurtam oluşmuş eve gelince de catlatma ignesi attımm. Femarayi da denemiş olduk onda da bi tane oldu yumoş
İnşallah gebe kalırsın dedi yolladı bakalim ne olucak
:) zaanla alaka oldukca ogrenılıyor ama bugun baktıramadım gıttım yapmıyorlarmıs buradakı ev doktoru kadı ndoktoruna gıtmanız gerek dedı oda bır hafta sonra dıyorum onlar bakıyr bu hormonlara dıyor guzel ulkemın sıstemını seveyım herseye ulasabılıyoruz ben bugun baya baya ogrenemedım degerımı burada betayıda gec bakıyorlar garıp sıstemlarıYa neler biliyorsunuz böyle deliricemAnnem daha yumurtlama günü nedir benden öğreniyo 2 çocuğum var benim diyo aklımı kaçırıcam
Yedirmeli bari nasıl yedireceksem gerci uyurken sokayım agzina bariBitter çikolata sperm kalitesini çok arttırıyormuş..her gün tüketmeli bence bizimkiler
İnşallah ya hepimizinki tutsunmasallaaah kuzmmm, hadı ınsallaahh tutsun ya
Senin kistin kaç santimdi canim? Benim Dr artık bakmaya pek gerek duymuyo büyümüyor sonuçlarda hep normal cikiyor ondan mı bilmemzaten anlamı kist olması yani vücutta bişeyler fazla demek benim kistim büyük yüksek çıkıyo gebeliği o zorlaştırıyo çok yüksekse takip ediliyo e2 değeride yumurtlama zamanı folükül varken sağlıklı 288 çıkmış en son yumurtlama sonra düşük bişey kullanmadım ama takipteyiz düşüyo allhtan artık ca125
senin kistin boyutu değişmiyosa tekrar istemez doktor benimki her doktora gittigimde büyüyoCa125 mi? Benden bi daha istemedi doktor, diğer tahlilleri de en son ekimde yaptirmistim onlara da gerek duymadi bi daha
şuan 5 cm çikolata kisti 5 cnm basit kistim var sorun şu basit kist çikolata kistine yapıştı ve oda gidip rahmin üst kısmına yapışış bu ayda gebelik olmazsa laporoskopi yaptırcamsenin kistin boyutu değişmiyosa tekrar istemez doktor benimki her doktora gittigimde büyüyo
inşallaaahh canımmm nasıp,İnşallah ya hepimizinki tutsunaslında ben bugün doktora bile gitmeyecektim gel kontrol edelim demişti zorla gittim, yumurtayı da pek önemsemiyorum artık salıyorum mu ne ?
e2 kaç olmalı benim pek bilgim yokta benim 99 çıkmıştı doktor sorun değil dediCa125 mi? Benden bi daha istemedi doktor, diğer tahlilleri de en son ekimde yaptirmistim onlara da gerek duymadi bi daha
senin kistin boyutu değişmiyosa tekrar istemez doktor benimki her doktora gittigimde büyüyo
Basit kiste takılma canım inan diğerine göre çok daha masum. Doktor peki ne diyor ? Yani şunu yaparız falan biseyler dedi mi? Bende bugun doğum kontrol hapını sordum işte gerek yok sana daha da uzatirsin sürecini dedişuan 5 cm çikolata kisti 5 cnm basit kistim var
İlk defa bugün amaan diyebildim sanırım. Çok sıkıldım yoruldum da çünkü. En son aşılama olurken eşimin arkadaşının hanimi da aşılama olmuş bi gün arayla olmuşuz. Onlarin 4 senedir olmuyormuş daha yeni geçmişler aşılamaya mesela. Tabi hiç bi sorun çıkmıyormus o yüzden olabilir de , üst üste deneyince de çok yorduinşallaaahh canımmm nasıp,
Ayy en guzelı salmak bence
E2 konusunu pek bende bilmiyorum ki. En son 30larda cikti doktor hepsine normal dedi geçti benim dee2 kaç olmalı benim pek bilgim yokta benim 99 çıkmıştı doktor sorun değil dedi
siz konuşunca aklıma takıldı benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?