Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns fayda eder canım senin ca125, kaç cikiyo bide e2
E2 değerleri gecen seneden beri
36 - 16- 31 şeklinde çıkmış
Ca125 de geçen sene ekimde 11.44 yine geçen sene aralıkta 24 çıkmış bi daha istemedi doktor onu
İnşallah inşallah biraz ben biliyorum der gibi çıkıştı bisey de diyemedim

Canım benimde 13cikiyo.

benimde bat 9 ocak, dün sabah ki testim aynı senin gibi tertemizdi, ama önceki pozitiflerde de en erken regl den 1 gün önce silik çıkmıştı, yarın sabah tekrar bi yapmayı düşünüyorum , çıkar mı bilemiyorum amaa

Dün bi umut test yaptm negatif çizgisi bile yok hala belirtilerim devam ediyor ya pskolojik ya da farklı bişi var herhalde e bende
Bende de belirti devam ediyo ama psikolojik diye düşünüyorum artık bat yaklaştıkça hamile değilim sanırım diyorum herhangi bir his yok bilemedim anlık gaza mı geldik ne
-Arwen-

Canım kasıkta batmalar hafifledi de ağrıyo biraz sağ taraf özellikle bide karnım ağrıyo tuvalet ihtiyacım ya da gazım varmış gibi bi ağrı sanırım regl olcam diyorum. Bende de akıntı var şeffaf, hatta regl oldum sanırım diyeceğim şekilde hissediyorum akıntım oldukça biraz sıvı ama bilemiyorum çok heveslenmek de istemiyorum ya pazar bata 2 gün kala bi test yapıyım bakalım regl olmazsam

Benim de bata yaklaştıkça umudum azaldı göğüs hassasiyeti yok sol göğüs ucu dokununca acıyo sadece

Ca125 mi? Benden bi daha istemedi doktor, diğer tahlilleri de en son ekimde yaptirmistim onlara da gerek duymadi bi daha
zaten anlamı kist olması yani vücutta bişeyler fazla demek benim kistim büyük yüksek çıkıyo gebeliği o zorlaştırıyo çok yüksekse takip ediliyo e2 değeride yumurtlama zamanı folükül varken sağlıklı 288 çıkmış en son yumurtlama sonra düşük bişey kullanmadım ama takipteyiz düşüyo allhtan artık ca125

Ya neler biliyorsunuz böyle deliricem Annem daha yumurtlama günü nedir benden öğreniyo 2 çocuğum var benim diyo aklımı kaçırıcam
:) zaanla alaka oldukca ogrenılıyor ama bugun baktıramadım gıttım yapmıyorlarmıs buradakı ev doktoru kadı ndoktoruna gıtmanız gerek dedı oda bır hafta sonra dıyorum onlar bakıyr bu hormonlara dıyor guzel ulkemın sıstemını seveyım herseye ulasabılıyoruz ben bugun baya baya ogrenemedım degerımı burada betayıda gec bakıyorlar garıp sıstemları
var (almanya)

Bitter çikolata sperm kalitesini çok arttırıyormuş..her gün tüketmeli bence bizimkiler
Yedirmeli bari nasıl yedireceksem gerci uyurken sokayım agzina bari bi huyu var sabah ağzına atmaz çikolata gece de dolapta ne kadar varsa yer, gezinir bi tane de uyuyo olsam da al sende ye der ağzıma tepistirir şimdi intikam vakti

Senin kistin kaç santimdi canim? Benim Dr artık bakmaya pek gerek duymuyo büyümüyor sonuçlarda hep normal cikiyor ondan mı bilmem

Ca125 mi? Benden bi daha istemedi doktor, diğer tahlilleri de en son ekimde yaptirmistim onlara da gerek duymadi bi daha
e2 kaç olmalı benim pek bilgim yokta benim 99 çıkmıştı doktor sorun değil dedi
siz konuşunca aklıma takıldı benimde

senin kistin boyutu değişmiyosa tekrar istemez doktor benimki her doktora gittigimde büyüyo

şuan 5 cm çikolata kisti 5 cnm basit kistim var
Basit kiste takılma canım inan diğerine göre çok daha masum. Doktor peki ne diyor ? Yani şunu yaparız falan biseyler dedi mi? Bende bugun doğum kontrol hapını sordum işte gerek yok sana daha da uzatirsin sürecini dedi

inşallaaahh canımmm nasıp,
Ayy en guzelı salmak bence
İlk defa bugün amaan diyebildim sanırım. Çok sıkıldım yoruldum da çünkü. En son aşılama olurken eşimin arkadaşının hanimi da aşılama olmuş bi gün arayla olmuşuz. Onlarin 4 senedir olmuyormuş daha yeni geçmişler aşılamaya mesela. Tabi hiç bi sorun çıkmıyormus o yüzden olabilir de , üst üste deneyince de çok yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…