Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gebelik istediğim için hiç düşünmedim doğum kontrol hapı 1 yılı geçti hiç gebelik omadı sağlıklı yumurtlama oluyo takip ettik eşimde sorun çıkmadı hsg çketirdim tıkanıklık yok doktorun dediği kistte müdahale edelim laparoskopi önerdi çünkü kist büyüdükçe tüplere tahribat yapabilir yumurtalıkları sarmadan müdahale edelim dedi sadece beklememin sebebi hsg 2. ayındayım doktor bekle dedi

yaapcak bıseyımız yok kuzum , benım etrafımda 6-7 yıl bekleyenler vardı hatta bır tanesı onca tup bebek asılama snrası normal yolla hamıle kaldı, o yuzden nasip diyorum hep.
bızımde ıkı seneyı geçti ama demekki henüz zamanı gelmemiş bu surecte bizde sabırla beklıycez elımızden gelenı yapıyoruz .
hayırlı , sağlıklı evlatlar nasıp etsın Allahım

Kızlar bisey sorucam adete doğru bhcg yükselir mi normalde yani bu testler o ufak yükselmeyi algılar mi

Her xaman olduğu gibi mi geliyor canim eğer öyleyse de üzülme Rabbım yeter ki sağlık versin olacak inşallah
İki aydır çok farklı normalde önce ağrım başlar sonra gelirdi , şimdi geliyo ağrım 1-2 gün sonra başlıyor. İnşallah canım Ağustostan bu yana deniyoruz (eşim bir ay yoktu ama) artık herkes sorunca üzülmeye de başladım. Diğer arkadaşların inşallah olumlu sonuçlanır

Insallah canim bende yaklaşık o aylardır deniyorum aman olmayınca olmuyor bazen Rabbım ne xaman derse artik üzme kendini

Teşekkür ederim ne bileyim benim bazen kan testinde 1.8 falan cikiyodu da bazıların 0.1 cikiyo mesela ondan öyle soyledim
canım 1.8 faalan normal test algılamıyor ama erken gebelıkler cok cok hafıf cızgı cıkarıyor.gecen ay basıma geldı erken gebelık asırı sılıktı 1.71 cıktı kantestım

Teşekkür ederim ne bileyim benim bazen kan testinde 1.8 falan cikiyodu da bazıların 0.1 cikiyo mesela ondan öyle soyledim
farklı yerlerde yaptırdığın testlerin sonuçları farklı çıkar bi özel hastanenin referans değeri 0.1 dir mesela devlet hastanesine gidiyorum referans değeri 2.3 bunun gibi değişebilir

canım 1.8 faalan normal test algılamıyor ama erken gebelıkler cok cok hafıf cızgı cıkarıyor.gecen ay basıma geldı erken gebelık asırı sılıktı 1.71 cıktı kantestım
Benim yaptığım normal kaset test öyle bişey değildir o zaman çok heyecanliyim inşallah gebelik vardır ve sağlıklıdır elimde baya gebelik testi var onunla takip edeyim bi süre ❤

Benim yaptığım normal kaset test öyle bişey değildir o zaman çok heyecanliyim inşallah gebelik vardır ve sağlıklıdır elimde baya gebelik testi var onunla takip edeyim bi süre ❤
bencede vardır yıllardır test yapıyorum kuruma çizgisi bile görmedim bişey vardır ki bi çizgi çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…