- 12 Mayıs 2018
- 382
- 214
- 53
- 36
teşekkür ederim cevabınız içinE2 konusunu pek bende bilmiyorum ki. En son 30larda cikti doktor hepsine normal dedi geçti benim de
gebelik istediğim için hiç düşünmedim doğum kontrol hapı 1 yılı geçti hiç gebelik omadı sağlıklı yumurtlama oluyo takip ettik eşimde sorun çıkmadı hsg çketirdim tıkanıklık yok doktorun dediği kistte müdahale edelim laparoskopi önerdi çünkü kist büyüdükçe tüplere tahribat yapabilir yumurtalıkları sarmadan müdahale edelim dedi sadece beklememin sebebi hsg 2. ayındayım doktor bekle dediBasit kiste takılma canım inan diğerine göre çok daha masum. Doktor peki ne diyor ? Yani şunu yaparız falan biseyler dedi mi? Bende bugun doğum kontrol hapını sordum işte gerek yok sana daha da uzatirsin sürecini dedi
yaapcak bıseyımız yok kuzum , benım etrafımda 6-7 yıl bekleyenler vardı hatta bır tanesı onca tup bebek asılama snrası normal yolla hamıle kaldı, o yuzden nasip diyorum hep.İlk defa bugün amaan diyebildim sanırım. Çok sıkıldım yoruldum da çünkü. En son aşılama olurken eşimin arkadaşının hanimi da aşılama olmuş bi gün arayla olmuşuz. Onlarin 4 senedir olmuyormuş daha yeni geçmişler aşılamaya mesela. Tabi hiç bi sorun çıkmıyormus o yüzden olabilir de , üst üste deneyince de çok yordu
Dilden salalım düşünmeyelim diyoruz da kalben insanın elinde olmuyorO korkuyu atıp salabilsek belki hersey yoluna girecek. Zinciri kırmakta mesele sanırım
Her xaman olduğu gibi mi geliyor canim eğer öyleyse de üzülme Rabbım yeter ki sağlık versin olacak inşallah
Inşallah ya inşallah gebelik vardır ❤ Şuan bunu görmek bile çok güzel bi duyguymuş rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah ❤❤Yaaaane güzel haberler inşallah sağlıkla ilerler görünüyor silik çizgi canım
Normalde derken gebelik yoksa yükselmezKızlar bisey sorucam adete doğru bhcg yükselir mi normalde yani bu testler o ufak yükselmeyi algılar mi
hayır tabiki regl yakın hcg yükselmez olabilirmi böyle bişey öyle olsa ne hassas testler alıyoruz çıkardıKızlar bisey sorucam adete doğru bhcg yükselir mi normalde yani bu testler o ufak yükselmeyi algılar mi
İstersen yarın ya da sonraki gün tekrar test yapıp sonra kan verKızlar bisey sorucam adete doğru bhcg yükselir mi normalde yani bu testler o ufak yükselmeyi algılar mi
Teşekkür ederim ne bileyim benim bazen kan testinde 1.8 falan cikiyodu da bazıların 0.1 cikiyo mesela ondan öyle soyledimhayır tabiki regl yakın hcg yükselmez olabilirmi böyle bişey öyle olsa ne hassas testler alıyoruz çıkardı
İki aydır çok farklı normalde önce ağrım başlar sonra gelirdi , şimdi geliyo ağrım 1-2 gün sonra başlıyor. İnşallah canım Ağustostan bu yana deniyoruz (eşim bir ay yoktu ama) artık herkes sorunca üzülmeye de başladım. Diğer arkadaşların inşallah olumlu sonuçlanırHer xaman olduğu gibi mi geliyor canim eğer öyleyse de üzülme Rabbım yeter ki sağlık versin olacak inşallah
Şimdilik eşime söylemeyi düşünmüyorum sürpriz olsun diye biraz daha geçsin bi şekilde gizlice yaptiricam kan testiniİstersen yarın ya da sonraki gün tekrar test yapıp sonra kan ver
Insallah canim bende yaklaşık o aylardır deniyorum aman olmayınca olmuyor bazen Rabbım ne xaman derse artikİki aydır çok farklı normalde önce ağrım başlar sonra gelirdi , şimdi geliyo ağrım 1-2 gün sonra başlıyor. İnşallah canım Ağustostan bu yana deniyoruz (eşim bir ay yoktu ama) artık herkes sorunca üzülmeye de başladım. Diğer arkadaşların inşallah olumlu sonuçlanır
canım 1.8 faalan normal test algılamıyor ama erken gebelıkler cok cok hafıf cızgı cıkarıyor.gecen ay basıma geldı erken gebelık asırı sılıktı 1.71 cıktı kantestımTeşekkür ederim ne bileyim benim bazen kan testinde 1.8 falan cikiyodu da bazıların 0.1 cikiyo mesela ondan öyle soyledim
farklı yerlerde yaptırdığın testlerin sonuçları farklı çıkar bi özel hastanenin referans değeri 0.1 dir mesela devlet hastanesine gidiyorum referans değeri 2.3 bunun gibi değişebilirTeşekkür ederim ne bileyim benim bazen kan testinde 1.8 falan cikiyodu da bazıların 0.1 cikiyo mesela ondan öyle soyledim
Bence de mantıklıŞimdilik eşime söylemeyi düşünmüyorum sürpriz olsun diye biraz daha geçsin bi şekilde gizlice yaptiricam kan testini
Benim yaptığım normal kaset test öyle bişey değildir o zaman çok heyecanliyim inşallah gebelik vardır ve sağlıklıdır elimde baya gebelik testi var onunla takip edeyim bi süre ❤canım 1.8 faalan normal test algılamıyor ama erken gebelıkler cok cok hafıf cızgı cıkarıyor.gecen ay basıma geldı erken gebelık asırı sılıktı 1.71 cıktı kantestım
Teşekkür ederim ❤farklı yerlerde yaptırdığın testlerin sonuçları farklı çıkar bi özel hastanenin referans değeri 0.1 dir mesela devlet hastanesine gidiyorum referans değeri 2.3 bunun gibi değişebilir
bencede vardır yıllardır test yapıyorum kuruma çizgisi bile görmedim bişey vardır ki bi çizgi çıkıyoBenim yaptığım normal kaset test öyle bişey değildir o zaman çok heyecanliyim inşallah gebelik vardır ve sağlıklıdır elimde baya gebelik testi var onunla takip edeyim bi süre ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?