- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
evet canım ınsallah oyledır yanı cok ufak degerlerı normal testeler algılamıyor.Benim yaptığım normal kaset test öyle bişey değildir o zaman çok heyecanliyim inşallah gebelik vardır ve sağlıklıdır elimde baya gebelik testi var onunla takip edeyim bi süre ❤
Hayır hiç yok diyebilirim sadece adet öncesi ılık ılık olan ağrılar vardı ve adet olucam diye düşünüyodum sadece midem yaniyo gibi oldu biraz dün akşam ve bu sabah baska hic bisey yok ❤Bence de mantıklı
Belirtin var mı?
Bu kistin içini boşaltma yöntemi mi oluyor laparoskopi?gebelik istediğim için hiç düşünmedim doğum kontrol hapı 1 yılı geçti hiç gebelik omadı sağlıklı yumurtlama oluyo takip ettik eşimde sorun çıkmadı hsg çketirdim tıkanıklık yok doktorun dediği kistte müdahale edelim laparoskopi önerdi çünkü kist büyüdükçe tüplere tahribat yapabilir yumurtalıkları sarmadan müdahale edelim dedi sadece beklememin sebebi hsg 2. ayındayım doktor bekle dedi
Insallah ya ilk idrarla yapmadim yarin sabah ilk idrarla bidaha yapayim bakalim bende daha once defalarca yaptim hic gorememistimbencede vardır yıllardır test yapıyorum kuruma çizgisi bile görmedim bişey vardır ki bi çizgi çıkıyo
Aynen öyle .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Insallah canim bende yaklaşık o aylardır deniyorum aman olmayınca olmuyor bazen Rabbım ne xaman derse artiküzme kendini
Çok şükür canım çok mutluyum senin adına, bize de dua etHayır hiç yok diyebilirim sadece adet öncesi ılık ılık olan ağrılar vardı ve adet olucam diye düşünüyodum sadece midem yaniyo gibi oldu biraz dün akşam ve bu sabah baska hic bisey yok ❤
Insallah cok tesekkur ederim ❤evet canım ınsallah oyledır yanı cok ufak degerlerı normal testeler algılamıyor.
saglıkla gelsın
Amin..Aynen öyle .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Aminn amiin hepimize insallahyaapcak bıseyımız yok kuzum , benım etrafımda 6-7 yıl bekleyenler vardı hatta bır tanesı onca tup bebek asılama snrası normal yolla hamıle kaldı, o yuzden nasip diyorum hep.
bızımde ıkı seneyı geçti ama demekki henüz zamanı gelmemiş bu surecte bizde sabırla beklıycez elımızden gelenı yapıyoruz .
hayırlı , sağlıklı evlatlar nasıp etsın Allahım
Kaç aydır deniyordun?Insallah ya ilk idrarla yapmadim yarin sabah ilk idrarla bidaha yapayim bakalim bende daha once defalarca yaptim hic gorememistim
muhaakkak herkesın yasadıkları farklıdır , işte en zoru bence o evlılıge alısmadan bazı seylerın olması.Aminn amiin hepimize insallahyani benim demek istediğim çoğu şeyim de şu son 6 ayda oldu hızlı gelişti, belki de çoğu insandan önce denedim o yüzden dedim yani böyle içim daraldı. Ben daha evlilige alisamamistim git gel bi orda bi burda konu nerelere geldi
Hazirandan beri arada 1 ay ara vermiştik 7 ay oluyo sanırım pco var bende o yüzden adet aralıklarım uzun olunca tam kaç ay oluyo bilemiyorumKaç aydır deniyordun?
Orası öyle illaki bende her doktorun kapısına gittiğimde bakınıyorum herkes hamile bi tuhafda geliyor her ay git gel bisey yok insanın içi burkuluyor illaki, ilk defa bugün normal şekilde geçti benim için doktora bile gidesim yoktu zorla gittim sabah. Amaan dedim ilk defa, bakıyorum şöyle ne de çok yipratmisiz kendimiziDilden salalım düşünmeyelim diyoruz da kalben insanın elinde olmuyor
Aminn amiin ben bi sorun çıkmamış olsaydı 2 sene denemeyi düşünmüyordum bile, bi de iş sıkıntılı malum ne olacağı belli değil bi evlilik otursun falan diye. Ama vardır her şeyde bi hayır. Üzül üzül de gençliğimiz gidiyor en neşeli olmamız gereken zamanlarda, çok yorgun hissettim kendimi o yüzden de dedim saldım yani olursa olur çok sevinirim olmazsa da normal şekilde devam hayata ne yapalimmuhaakkak herkesın yasadıkları farklıdır , işte en zoru bence o evlılıge alısmadan bazı seylerın olması.
gercı bızde alısalım dıye bır sene bekledıkde noldu ıkı senedır çabalıyoruz amann boşver sen dusunme bunları 10 sene de olsa 6ayda ınsanın yasadıkları kendıne zordur, ınsallaahh güzel günler göreceğiz Allah buyuktur
bızde bır sene dedık sonra denedık gelen gıden yok :)Aminn amiin ben bi sorun çıkmamış olsaydı 2 sene denemeyi düşünmüyordum bile, bi de iş sıkıntılı malum ne olacağı belli değil bi evlilik otursun falan diye. Ama vardır her şeyde bi hayır. Üzül üzül de gençliğimiz gidiyor en neşeli olmamız gereken zamanlarda, çok yorgun hissettim kendimi o yüzden de dedim saldım yani olursa olur çok sevinirim olmazsa da normal şekilde devam hayata ne yapalim
Aynen öyle keşke bizim de ne zaman planlasak o zaman olsaydı ama vardır bi hayır. Belki bizim için güzellik daha sonradır. En son da annemle konuştum dedi artık sal biraz olmuyorsa küçük ihtimallerle uğraşma, borcunuzu toparlayın biraz para koyun direk tüp bebeğe gidersiniz, böyle ufak ihtimallerle daha da yıpratıp geciktirme kistte büyümüyorsa dedi. Haklı da benim de planım o yönde artıkbızde bır sene dedık sonra denedık gelen gıden yok :)
evet bellı olmyor ya planlar uymuyor haklısın, evet ya cok dusunmek her ne olursa olsun ınsanı o konuda odaklıyor ve mutsuz edıyor,sadece bebek ısın degıl her konuda.
gelmeyecek bu genlıkkk gulelım eglenelım gelırlerse bas ustune bebıslerımız, olmazsada buda bızım ımtıhanımız
evet algılarKızlar bisey sorucam adete doğru bhcg yükselir mi normalde yani bu testler o ufak yükselmeyi algılar mi
Rabbim sana da hepimize tez zamanda nasip etsin canımcanımın içi ılk 8mılyonu gorunce cok uzuldum,bıde hız %10.
bır doktora gıttım kadın benım yuzume dedıkı sızın cocgunuz olmaz, tup bebk şart çok uzulmustum.
esımın doktoru takvıye verdı ve neden olmasın dedı hemen tup bebek demek yanlıs dedı.
bende hemen koyuldum arayısa her gun kecıboynuzu kaynattım halada kaynatıyorum uc gun once bıttı.
dıkkat etmeye calıstım. ınsallaahh meyvelerını alırız
sıkılma canım sende yap ,bitter cıkolata mesela cayın yaına koy muzda
Normal kaset test buevet algılar
cok haklı canım annen,Aynen öyle keşke bizim de ne zaman planlasak o zaman olsaydı ama vardır bi hayır. Belki bizim için güzellik daha sonradır. En son da annemle konuştum dedi artık sal biraz olmuyorsa küçük ihtimallerle uğraşma, borcunuzu toparlayın biraz para koyun direk tüp bebeğe gidersiniz, böyle ufak ihtimallerle daha da yıpratıp geciktirme kistte büyümüyorsa dedi. Haklı da benim de planım o yönde artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?