Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bugun uyanamadım daha sonrusu sabah kan vermeye gıttım 9 kadar 2 saat kapılarda bekledık canım turkıyemde boylr degıl.gıttık kan verdık ama hormon bakamıyorlar kadın doktoru bakmak zorunda kadın doktorlarında yer yok oyle ıstedıgıne gıdemıyorsun burada yanı bugun bakılması gereklı olan pregesteron degerımı ogrenemedım ınsallah tutmusturda hayırlısı dıyelım sonra geldım bır uyudum uyanamadım 12 ye kadar sızınde oyle uykularınız oluyormu bırde usuyorum anlatamam sabah kalktıgımdada terlemıstım delı gıbı anlayamadım garıp seyler oluyor hos uykularım geldıgımden berı bozuk ama artık kafam karısıyor ınsallah bolca gebeler cıkar ocak ayına

Merhaba kizlar Cumalariniz hayirli olsun. Dunden bugune pozitif cikanlar var mi guzel haberlerinizi bekliyorum

Göğüs ucun daha önce acı oluyor muydu canım çünkü oda belirti arasında

Aslinda duymaması daha iyi biliyo musun eğer laf edecek insan varsa. Benim yanlışlıkla duyuldu ilk başta kv tarafına pişman oldum gözümün içine bakıyorlar, çaktırmadan bisey sormalar falan
Hatta kayinvalide benim İki çocukta ilk seferde tuttu senin niye tutmuyor bile dedi kp sende bi sorun yok dimi dedi esime
Yanii benimde şey diyesim geldi artık tebrikler ilk seferde tutturdugunuz için bizden çatal bıçak takımı kazandınız ay şuan gülüyorum ama ilkte sinirimi bozmustu cok.
Ahh anneciğim kendi de zamanında çok çektiği için bekarligimdan beri hep şey der, bi tane çocuğun olursa olsun sonra hemen aldır yumurtalillari uğraşıp durma anne o işler öyle olmuyor seni bile doktor 39 yaşına kadar zor bekletti diyorum olsun belki şimdi daha farklıdır diyor
En sonda işte hangi doktora gitsen illa bende göreyim bende deneyeyim diye ugrastirip durcaklar sen hiç uğraşma artık paranı biriktir olmazsa tüp bebeğe gidersin diyor

Göğüs ucun daha önce acı oluyor muydu canım çünkü oda belirti arasında
Yok kuzum olmuyodu ama dediğim gibi şimdi de öyle ahım şahım bi hassasiyet yok, sadece sol göğüs ucunda var acı o da dokununca, dün kedim üzerime çıktı göğsüme bastı öyle farkettim onu da o derece yok

Yok ben gebelik olmadan da yükselir de o ufak yüksekliği gösteriyo olabilir mi diye sormuştum silik çizgi çıktı da bugün gebelik testim
normal test onu algılamıyor ama erken gebelık algılar bazen yanıltıyor dıyorlarya o nedenle oluyor bu durum dusukken algılıyor kımyasal olunca husran oluyor normal gebelık ıse adet zamanı anca yukselınca bılıyor

ay ben zaten basıma gelecegı bılıyordum ondan esımle dedık kımseye soylemeyelım, onlarda sımdı umıtlenecek ıkı kere denedık olmadı neler dıceklerdı sureklı gozlerı uzerımde olacaktı bu strese hıc gelemem ben,
bunlar bılmeden bıle sureklı ınsallah sızınde olur bebegınız Allah kımsenın kucagını bos koymasın dıyolar hanı agzımdan laf almak ıcın, amın nasıp hayırlı zamanda olsun dıyorum bende ,
evet koy kenara paranı bırıktır sende

Çok teşekkürler silik bi çizgi gördüm bakalım kaset testte inşallah sağlıklı bi gebeliktir

Çok teşekkürler silik bi çizgi gördüm bakalım kaset testte inşallah sağlıklı bi gebeliktir
bak sen gıt kan ver ıkı gun sonra tekrar ver boyle baktır hem saglıklı gebelık mı degılmı onceden bılırsın ne dersın

bak sen gıt kan ver ıkı gun sonra tekrar ver boyle baktır hem saglıklı gebelık mı degılmı onceden bılırsın ne dersın
Ben merkezden uzak yasiyorum esime surpriz yapmak istiyorum şimdi gitmek istersem haberi olucak bide biraz da zaman gecsin en azından bat ı bi geçireyim bakalim

27 pik 30 catlamaydi 12 13 ocak falan oluyo sanirim
ah evet ellı kere sordum canım pardın okadar cok yazısıyoruz yaa kaafam karıstı, kan ıcın erken bence bekle kolun delık desık olur dusuk cıkarsa ıkı gunde bır kan vermen gerekecek cunku,

ah evet ellı kere sordum canım pardın okadar cok yazısıyoruz yaa kaafam karıstı, kan ıcın erken bence bekle kolun delık desık olur dusuk cıkarsa ıkı gunde bır kan vermen gerekecek cunku,
Olsun canım önemli değil❤ bende biraz gebelik testiyle takip etmeyi düşünüyorum bat bi geçsin en azından

Olsun canım önemli değil❤ bende biraz gebelik testiyle takip etmeyi düşünüyorum bat bi geçsin en azından
bencede , hemen verınce dusuk cıkıncada ınsan strese gırıyor en azından teslerle bak koyulasınca hemen gıdersın,
ay bnde erken gebelık sıparısı verdım :) bu ay olmazsada dıger ay kullanırım

bende bu arada dişlerimin tedavısıne basladım bebıs olursa ugrasmıyım dıye :) dolgu temızleme vs
fıyatlar masallaaahh ucmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…