- 2 Ocak 2022
- 363
- 207
- 53
- 32
aLLAHIM bana sabır ver ben senin gibi değlim hiç bana böyle bir imada bulunsa kaynanam katil olurum benim tavrımda çok dogru olmaya bilir ama ben çok çok sorun çıkartırım sabrına SAĞLIKAslinda duymaması daha iyi biliyo musun eğer laf edecek insan varsa. Benim yanlışlıkla duyuldu ilk başta kv tarafına pişman oldum gözümün içine bakıyorlar, çaktırmadan bisey sormalar falan
Hatta kayinvalide benim İki çocukta ilk seferde tuttu senin niye tutmuyor bile dedikp sende bi sorun yok dimi dedi esime
Yanii benimde şey diyesim geldi artık tebrikler ilk seferde tutturdugunuz için bizden çatal bıçak takımı kazandınızay şuan gülüyorum ama ilkte sinirimi bozmustu cok.
Ahh anneciğim kendi de zamanında çok çektiği için bekarligimdan beri hep şey der, bi tane çocuğun olursa olsun sonra hemen aldır yumurtalillari uğraşıp durmaanne o işler öyle olmuyor seni bile doktor 39 yaşına kadar zor bekletti diyorum olsun belki şimdi daha farklıdır diyor
En sonda işte hangi doktora gitsen illa bende göreyim bende deneyeyim diye ugrastirip durcaklar sen hiç uğraşma artık paranı biriktir olmazsa tüp bebeğe gidersin diyor
Insallah gebelik vardir canim hepimiz icin her zaman dua ediyorum ❤bencede , hemen verınce dusuk cıkıncada ınsan strese gırıyor en azından teslerle bak koyulasınca hemen gıdersın,
ay bnde erken gebelık sıparısı verdım :) bu ay olmazsada dıger ay kullanırım
Insallah gebelik vardir canim hepimiz icin her zaman dua ediyorum ❤bencede , hemen verınce dusuk cıkıncada ınsan strese gırıyor en azından teslerle bak koyulasınca hemen gıdersın,
ay bnde erken gebelık sıparısı verdım :) bu ay olmazsada dıger ay kullanırım
rabbım kalbındekını versın avokado varsa yeBen merkezden uzak yasiyorum esime surpriz yapmak istiyorum şimdi gitmek istersem haberi olucak bide biraz da zaman gecsin en azından bat ı bi geçireyim bakalim
ınsallah canım Allah razı olsunInsallah gebelik vardir canim hepimiz icin her zaman dua ediyorum ❤
rabbım kalbındekını versın avokado varsa ye
olgunlasmamıs avakadoyu dısarıda bır posetın ıcıne muz yada domates ıle koy beklet canım yumuşarAmin cumlemize ❤ evet valla tam olgunlasmamis ama testi oyle gorunce yine de yedim normalde olgunlasmadan yiyemiyorum
Elimde erken gebelik testi var bir tane zor tutuyorum kendimi , eşimde yapma diyor resmen her bulduğun teste işemek alışkanlık bağımlılık oldu diyor gülüyorYok kuzum olmuyodu ama dediğim gibi şimdi de öyle ahım şahım bi hassasiyet yok, sadece sol göğüs ucunda var acı o da dokununca, dün kedim üzerime çıktı göğsüme bastı öyle farkettim onu da o derece yok
Bi insani rahat bıraksalar ne güzel olur dimi? Ya da bildikleri halde destek olsalar. Anlayışlı insan çok az gerçekten o yüzden bilmemeleri daha iyi. Benim biliyorlarda noluyor sanki destekleri mi var? Insanin moralini bozmaktan başka bisey değil işte. Keşke insanin halinden anlasalar destek çıksalar ama nerdeeay ben zaten basıma gelecegı bılıyordum ondan esımle dedık kımseye soylemeyelım, onlarda sımdı umıtlenecek ıkı kere denedık olmadı neler dıceklerdı sureklı gozlerı uzerımde olacaktı bu strese hıc gelemem ben,
bunlar bılmeden bıle sureklı ınsallah sızınde olur bebegınız Allah kımsenın kucagını bos koymasın dıyolar hanı agzımdan laf almak ıcın, amın nasıp hayırlı zamanda olsun dıyorum bende ,
evet koy kenara paranı bırıktır sende
olgunlasmamıs avakadoyu dısarıda bır posetın ıcıne muz yada domates ıle koy beklet canım yumuşar
Benim eşimin haberi bile yok test yapacağımdan daha önce negatif çıkınca üzüldü şimdi sürpriz olsun pozitif olursa diye söylemiyorum :) ara sıra yokluyorum hamile olabilir miyim diye test yap bilelim diyor gülüyorElimde erken gebelik testi var bir tane zor tutuyorum kendimi , eşimde yapma diyor resmen her bulduğun teste işemek alışkanlık bağımlılık oldu diyor gülüyor
Ay benimde gitmem lazım şuan sıkışıgız gidemedim de ama Allah discilere düşürmesin çok pahalıbende bu arada dişlerimin tedavısıne basladım bebıs olursa ugrasmıyım dıye :) dolgu temızleme vs
fıyatlar masallaaahh ucmus
rica ederım canımmm bnımkılerde beklıyor dun almıstımAa bilmiyodum teşekkür ederim hemen koyayım yarısı duruyor
Bisey daha söyledi de şimdi demiyim ifşa olurum bi deaLLAHIM bana sabır ver ben senin gibi değlim hiç bana böyle bir imada bulunsa kaynanam katil olurum benim tavrımda çok dogru olmaya bilir ama ben çok çok sorun çıkartırım sabrına SAĞLIK
aynen yaa nerdeee destek olacaklar anca sorgulama vır vır , en nefret ettiiğim.Bi insani rahat bıraksalar ne güzel olur dimi? Ya da bildikleri halde destek olsalar. Anlayışlı insan çok az gerçekten o yüzden bilmemeleri daha iyi. Benim biliyorlarda noluyor sanki destekleri mi var? Insanin moralini bozmaktan başka bisey değil işte. Keşke insanin halinden anlasalar destek çıksalar ama nerdee
Şifa olsun inşallah ❤rica ederım canımmm bnımkılerde beklıyor dun almıstım
ahahah bende aynı bekarken lazere gıtmıstım bıttı ama rutusa gıdıyorum ıste arada bır, sacımı uc ay once boyattım goya hamıle kalırım dıye ama nasıp olmadı :) dişlere başladım.Ay benimde gitmem lazım şuan sıkışıgız gidemedim de ama Allah discilere düşürmesin çok pahalıbende başından beri lazere gidecektim saglik sorunum vardı ha bu ay tutar gitmiyim, ya önümüzdeki ay tutarsa bekliyim diye diye kaç zaman geçti ya. Şimdiye düşünmeden başlasaydım çoktan bitmişti diyorum
sanada canım benımŞifa olsun inşallah ❤
Canım belirti olarak en belirgini göğüs ağrısı oldu bir haftadan fazladır ağrıyordu benim geçen aylarda prolaktinim yüksekti ilacla düşmüştü yeniden çıktı sandım hatta inanılmaz şişmişti son 3 gündür tüm ağrı geçti, normalde akıntım olur regl yaklaşınca hic akıntım olmadi, bir de ağzımda geçmeyen metalik tat oluştu en çok o beni şüphelenirdi o yüzden test yapmaya başladım çarşambadan beri silik hayalet çizgi görüyorum bugün biraz daha netti yani aslında bat a 3 gün varken öğrenmiş oldum.mınnos gelmıs .masallaahh canım
hadı anlat bıze belırtın var mı bat ne zanandı ?
bide ılıskıleırnız nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?