Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aLLAHIM bana sabır ver ben senin gibi değlim hiç bana böyle bir imada bulunsa kaynanam katil olurum benim tavrımda çok dogru olmaya bilir ama ben çok çok sorun çıkartırım sabrına SAĞLIK

Kızlar ben de 1,5 ayda 1 şansım var diye üzülüyorum.. Bu ovulasyon süresini 14 güne çekmenin bir yolu yok mu ki şu masajı vs denicem. Geçen ay gibi olursa daha 24 gün var ovulasyona

bencede , hemen verınce dusuk cıkıncada ınsan strese gırıyor en azından teslerle bak koyulasınca hemen gıdersın,
ay bnde erken gebelık sıparısı verdım :) bu ay olmazsada dıger ay kullanırım
Insallah gebelik vardir canim hepimiz icin her zaman dua ediyorum ❤

Elimde erken gebelik testi var bir tane zor tutuyorum kendimi , eşimde yapma diyor resmen her bulduğun teste işemek alışkanlık bağımlılık oldu diyor gülüyor

Bi insani rahat bıraksalar ne güzel olur dimi? Ya da bildikleri halde destek olsalar. Anlayışlı insan çok az gerçekten o yüzden bilmemeleri daha iyi. Benim biliyorlarda noluyor sanki destekleri mi var? Insanin moralini bozmaktan başka bisey değil işte. Keşke insanin halinden anlasalar destek çıksalar ama nerdee

Elimde erken gebelik testi var bir tane zor tutuyorum kendimi , eşimde yapma diyor resmen her bulduğun teste işemek alışkanlık bağımlılık oldu diyor gülüyor
Benim eşimin haberi bile yok test yapacağımdan daha önce negatif çıkınca üzüldü şimdi sürpriz olsun pozitif olursa diye söylemiyorum :) ara sıra yokluyorum hamile olabilir miyim diye test yap bilelim diyor gülüyor

bende bu arada dişlerimin tedavısıne basladım bebıs olursa ugrasmıyım dıye :) dolgu temızleme vs
fıyatlar masallaaahh ucmus
Ay benimde gitmem lazım şuan sıkışıgız gidemedim de ama Allah discilere düşürmesin çok pahalı bende başından beri lazere gidecektim saglik sorunum vardı ha bu ay tutar gitmiyim, ya önümüzdeki ay tutarsa bekliyim diye diye kaç zaman geçti ya. Şimdiye düşünmeden başlasaydım çoktan bitmişti diyorum

aLLAHIM bana sabır ver ben senin gibi değlim hiç bana böyle bir imada bulunsa kaynanam katil olurum benim tavrımda çok dogru olmaya bilir ama ben çok çok sorun çıkartırım sabrına SAĞLIK
Bisey daha söyledi de şimdi demiyim ifşa olurum bi de hep böyle de gülerek alttan alttan söylüyor
Bende hep sakin kalmaya çalıştım da insanın cevap vermesi lazım gerçekten

aynen yaa nerdeee destek olacaklar anca sorgulama vır vır , en nefret ettiiğim.

ahahah bende aynı bekarken lazere gıtmıstım bıttı ama rutusa gıdıyorum ıste arada bır, sacımı uc ay once boyattım goya hamıle kalırım dıye ama nasıp olmadı :) dişlere başladım.
muhtemelen kendımı bastan asagıya degıstırcem hamıle kalana kadar

mınnos gelmıs .masallaahh canım
hadı anlat bıze belırtın var mı bat ne zanandı ?
bide ılıskıleırnız nasıl oldu
Canım belirti olarak en belirgini göğüs ağrısı oldu bir haftadan fazladır ağrıyordu benim geçen aylarda prolaktinim yüksekti ilacla düşmüştü yeniden çıktı sandım hatta inanılmaz şişmişti son 3 gündür tüm ağrı geçti, normalde akıntım olur regl yaklaşınca hic akıntım olmadi, bir de ağzımda geçmeyen metalik tat oluştu en çok o beni şüphelenirdi o yüzden test yapmaya başladım çarşambadan beri silik hayalet çizgi görüyorum bugün biraz daha netti yani aslında bat a 3 gün varken öğrenmiş oldum.
Değerlendirmeyi de ben takvime gore yaptım yani yuksek doğurganlık döneminde 4 gün üst üste ilişki oldu sonrasında ve öncesinde düzensiz.
Bu ay ari sütü kullandık eşimle birlikte folatim b12 yuksekti tüm takviyeleri bırakmıştım tabi en önemlisi kasımda hsg çekildim temiz cikti doktor önümüzdeki iki ay şansım yüksek dedi aralıkta kesin olacak kafasindaydim gün aşırı tüm ayı değerlendirdik olmadı bu ay kaygı yoktu yani sorun yok olacak diye telkin ettim hep kendimi hatta düzgün degerlendirmedigimden önümüzdeki ayin planını bile yapmıştım diyet yapacaktim spor yapacaktim çok dusunmedim yani nasip bu guneymis çok uzun anlattım valla okuyanlar kusura bakmasın herkesin gönlüne gore olsun her şey hepimizin sağlıklı hayirli bebişleri olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…