Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah arı sütünü nereden temin ediyoruz nasıl tüketiliyor bahsedebilir misiniz? Bir arkadaş daha söylemişti bunu

ay harıka ya masallaah, saglıkla gelsın guzel kuş.
ınsallahh darısı bızlere olsun

En son ettiği laftan biraz sürtüstük zaten, olsa güzel olur da olmasa da yapacak bisey yok falan diyor ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin
dogru canım ınsan sınır oluyor, aman ona kalmamıs kı zaten olsa ne guzel olurmus
zaten olsa ne guzel oluru bız bılmıyor muyıuz,onlardan daha cok ıstıyoruz. sadece stresler ya bosvers

Ya kıyamamm yaaa onların o masum bekleyişleri var ya , o haberi almak için gözlerimizin içine bakmaları beklemeleri ..çok duygulandım bee .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlaaar doğru görüyorum dimi ilk idrarla yapmadım 27 yumurtlama 30 çatlama gördüm gözümle çok net görebiliyorum hafif cizgiyi heyecandan kalbim ağzımda atıyor hemen çıktı silik çizgi
Yaa hayırlı olsun ben de böyle öğrendim sağlıkla ilerlesin kan verdin mi canım

Ya kıyamamm yaaa onların o masum bekleyişleri var ya , o haberi almak için gözlerimizin içine bakmaları beklemeleri ..çok duygulandım bee .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminn canım inşallah :)) buradaki hamileler dua etsin bize, biz de miniklerimize kavuşalım

Ay ben bugün sordum erken gebelik 35 dedi artimed tanesi 10 tlydi ben de 3 tane aldım bol bol yaparım diye internette gerçekten daha uygun
ınternetten alın kızlar, 4 erken gebelık aldım 54 tl. dogruda gosterıyor kımyasal gebelıgımı onla ogrenmıstım ben

ben de bugün eşimin yanına gidiyorum, hamile olsam sürpriz yapacaktım defalarca kafamda kurmuştum
İnşallah en güzel sürprizi yaparsınız ama işte insan hemen olsun istiyor beklemek zor geliyor fakat biliyorum ki birkaç ay sonra burada yazan herkes hamile kalmış olacak ve bebeklerimizin durumunu konuşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…