Avakadoyu hangi aşamada yiyoruz ben orayı kaçırmışımŞifa olsun inşallah ❤
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahCanım belirti olarak en belirgini göğüs ağrısı oldu bir haftadan fazladır ağrıyordu benim geçen aylarda prolaktinim yüksekti ilacla düşmüştü yeniden çıktı sandım hatta inanılmaz şişmişti son 3 gündür tüm ağrı geçti, normalde akıntım olur regl yaklaşınca hic akıntım olmadi, bir de ağzımda geçmeyen metalik tat oluştu en çok o beni şüphelenirdi o yüzden test yapmaya başladım çarşambadan beri silik hayalet çizgi görüyorum bugün biraz daha netti yani aslında bat a 3 gün varken öğrenmiş oldum.
Değerlendirmeyi de ben takvime gore yaptım yani yuksek doğurganlık döneminde 4 gün üst üste ilişki oldu sonrasında ve öncesinde düzensiz.
Bu ay ari sütü kullandık eşimle birlikte folatim b12 yuksekti tüm takviyeleri bırakmıştım tabi en önemlisi kasımda hsg çekildim temiz cikti doktor önümüzdeki iki ay şansım yüksek dedi aralıkta kesin olacak kafasindaydim gün aşırı tüm ayı değerlendirdik olmadı bu ay kaygı yoktu yani sorun yok olacak diye telkin ettim hep kendimi hatta düzgün degerlendirmedigimden önümüzdeki ayin planını bile yapmıştım diyet yapacaktim spor yapacaktim çok dusunmedim yani nasip bu guneymisçok uzun anlattım valla okuyanlar kusura bakmasın herkesin gönlüne gore olsun her şey hepimizin sağlıklı hayirli bebişleri olsun inşallah
ay harıka ya masallaah, saglıkla gelsın guzel kuş.Canım belirti olarak en belirgini göğüs ağrısı oldu bir haftadan fazladır ağrıyordu benim geçen aylarda prolaktinim yüksekti ilacla düşmüştü yeniden çıktı sandım hatta inanılmaz şişmişti son 3 gündür tüm ağrı geçti, normalde akıntım olur regl yaklaşınca hic akıntım olmadi, bir de ağzımda geçmeyen metalik tat oluştu en çok o beni şüphelenirdi o yüzden test yapmaya başladım çarşambadan beri silik hayalet çizgi görüyorum bugün biraz daha netti yani aslında bat a 3 gün varken öğrenmiş oldum.
Değerlendirmeyi de ben takvime gore yaptım yani yuksek doğurganlık döneminde 4 gün üst üste ilişki oldu sonrasında ve öncesinde düzensiz.
Bu ay ari sütü kullandık eşimle birlikte folatim b12 yuksekti tüm takviyeleri bırakmıştım tabi en önemlisi kasımda hsg çekildim temiz cikti doktor önümüzdeki iki ay şansım yüksek dedi aralıkta kesin olacak kafasindaydim gün aşırı tüm ayı değerlendirdik olmadı bu ay kaygı yoktu yani sorun yok olacak diye telkin ettim hep kendimi hatta düzgün degerlendirmedigimden önümüzdeki ayin planını bile yapmıştım diyet yapacaktim spor yapacaktim çok dusunmedim yani nasip bu guneymisçok uzun anlattım valla okuyanlar kusura bakmasın herkesin gönlüne gore olsun her şey hepimizin sağlıklı hayirli bebişleri olsun inşallah
En son ettiği laftan biraz sürtüstük zaten, olsa güzel olur da olmasa da yapacak bisey yok falan diyor ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versinaynen yaa nerdeee destek olacaklar anca sorgulama vır vır , en nefret ettiiğim.
canım ben adet bıttı basladım yemeye :)yumurtlamadan sonra dıyolar aslındaAvakadoyu hangi aşamada yiyoruz ben orayı kaçırmışım
dogru canım ınsan sınır oluyor, aman ona kalmamıs kı zaten olsa ne guzel olurmusEn son ettiği laftan biraz sürtüstük zaten, olsa güzel olur da olmasa da yapacak bisey yok falan diyor ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin
Yumurtaların çabuk gelişmesini mi sağlıyormuş yoksa? Ben o konuya taktım dacanım ben adet bıttı basladım yemeye :)yumurtlamadan sonra dıyolar aslında
aslında tutunmaya yardımcı oluyormus kuzum, bn onceden basladım yemeye faydalı dıyeYumurtaların çabuk gelişmesini mi sağlıyormuş yoksa? Ben o konuya taktım da
Ya kıyamamm yaaa onların o masum bekleyişleri var ya , o haberi almak için gözlerimizin içine bakmaları beklemeleri ..çok duygulandım bee .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBenim eşimin haberi bile yok test yapacağımdan daha önce negatif çıkınca üzüldü şimdi sürpriz olsun pozitif olursa diye söylemiyorum :) ara sıra yokluyorum hamile olabilir miyim diye test yap bilelim diyor gülüyor
Anladım canım sağol :)aslında tutunmaya yardımcı oluyormus kuzum, bn onceden basladım yemeye faydalı dıye
amınnn amınnnn canımmYa kıyamamm yaaa onların o masum bekleyişleri var ya , o haberi almak için gözlerimizin içine bakmaları beklemeleri ..çok duygulandım bee .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya kıyamamm yaaa onların o masum bekleyişleri var ya , o haberi almak için gözlerimizin içine bakmaları beklemeleri ..çok duygulandım bee .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur canımben de bugün eşimin yanına gidiyorum, hamile olsam sürpriz yapacaktım defalarca kafamda kurmuştum
Yaa hayırlı olsun ben de böyle öğrendim sağlıkla ilerlesin kan verdin mi canımKızlaaar doğru görüyorum dimi ilk idrarla yapmadım 27 yumurtlama 30 çatlama gördüm gözümle çok net görebiliyorum hafif cizgiyi heyecandan kalbim ağzımda atıyor hemen çıktı silik çizgi
İnşallah hepimizeınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur canım
Ay ben bugün sordum erken gebelik 35 dedi artimed tanesi 10 tlydi ben de 3 tane aldım bol bol yaparım diye internette gerçekten daha uygun60 65 miben 25 e aldım geçen
Aminn canım inşallah :)) buradaki hamileler dua etsin bize, biz de miniklerimize kavuşalımYa kıyamamm yaaa onların o masum bekleyişleri var ya , o haberi almak için gözlerimizin içine bakmaları beklemeleri ..çok duygulandım bee .. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ınternetten alın kızlar, 4 erken gebelık aldım 54 tl. dogruda gosterıyor kımyasal gebelıgımı onla ogrenmıstım benAy ben bugün sordum erken gebelik 35 dedi artimed tanesi 10 tlydi ben de 3 tane aldım bol bol yaparım diye internette gerçekten daha uygun
İnşallah en güzel sürprizi yaparsınız ama işte insan hemen olsun istiyor beklemek zor geliyor fakat biliyorum ki birkaç ay sonra burada yazan herkes hamile kalmış olacak ve bebeklerimizin durumunu konuşacağızben de bugün eşimin yanına gidiyorum, hamile olsam sürpriz yapacaktım defalarca kafamda kurmuştum
Hafi inşallah kuzum heyecanla güzel haberlerini bekliyoruzInsallah ya ilk idrarla yapmadim yarin sabah ilk idrarla bidaha yapayim bakalim bende daha once defalarca yaptim hic gorememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?