İnşallah canım ben de öyle diyorum hamilelerin duası kabul olur edenlerden de Allah razı olsunAminn canım inşallah :)) buradaki hamileler dua etsin bize, biz de miniklerimize kavuşalım
Evet canım.. 28 günde bir adet olmak ne kadar iyiymiş 40 günde bir olmak rahat gelirdi bebek düşünmüyoken ama adet olunca çok üzülüyor insan daha diğerine çok var diye. Bi de ben işimden dolayı hep bebeklerle annelerleyim sürekli gözümün önünde, az önce 1 aylık dünyalar tatlısı bi erkek bebek geldi içim gitti o kadar masum melek gibiydi ki. İnşallah biz de anne oluruz bu duyguyu yaşarızİnşallah en güzel sürprizi yaparsınız ama işte insan hemen olsun istiyor beklemek zor geliyor fakat biliyorum ki birkaç ay sonra burada yazan herkes hamile kalmış olacak ve bebeklerimizin durumunu konuşacağız
Bende de neyle temizlersem temizleyeyim, bazı yerler de batık tarzında iltihaplanmalar oluyordu Bayadır gitmem lazımdı bi nasip olmadı ya artık başlayayım var bi kaç ay sonra o yüzden de bekletemiyorum pekahahah bende aynı bekarken lazere gıtmıstım bıttı ama rutusa gıdıyorum ıste arada bır, sacımı uc ay once boyattım goya hamıle kalırım dıye ama nasıp olmadı :) dişlere başladım.
muhtemelen kendımı bastan asagıya degıstırcem hamıle kalana kadar
Aynen büyütecek olan da biziz zahmeti cekende, yeri geldi mi bizde destek olalım var mı bi sıkıntınız diye soran hiç yokdogru canım ınsan sınır oluyor, aman ona kalmamıs kı zaten olsa ne guzel olurmus
zaten olsa ne guzel oluru bız bılmıyor muyıuz,onlardan daha cok ıstıyoruz. sadece stresler ya bosvers
Ah şu durumları hepimiz yaşıyoruz ne üzücüEvet canım.. 28 günde bir adet olmak ne kadar iyiymiş 40 günde bir olmak rahat gelirdi bebek düşünmüyoken ama adet olunca çok üzülüyor insan daha diğerine çok var diye. Bi de ben işimden dolayı hep bebeklerle annelerleyim sürekli gözümün önünde, az önce 1 aylık dünyalar tatlısı bi erkek bebek geldi içim gitti o kadar masum melek gibiydi ki. İnşallah biz de anne oluruz bu duyguyu yaşarızçok duygusalım bu ara
Bi de şunu düşünmeye başladım eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için, aynı şehire yerleşmeden denemeye başlamakla hata mı ettim acaba? Hem değerlendirmek için günleri ayarlamak zor oluyor sonra hayal kırıklığı oluyor, hem gebelik olursa çok mu zor olacak eşim olmadan bilemiyorum ki. Sanırım üzülmekten kaçıyorum bebek düşünmüyorken kafam ne kadar rahatmış meğer, ama aklımın bi köşesinde hep vardı :)
Canım biz ari dünyası diye bir siteden alıyoruz sürekli güvenilir bi site 240 gramı 540tlye geldi, 50 gramliklar çok daha pahalıya geliyor çünkü, sabah ac karna yarim cay kaşığı yiyoruz biraz ağzımızda tutup üstüne su içiyoruz bitiyorHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallaharı sütünü nereden temin ediyoruz nasıl tüketiliyor bahsedebilir misiniz? Bir arkadaş daha söylemişti bunu
Ayrı şehirlerde olmak zor tabi ama bebek istemenize engel değil , belkide ayrı şehirde olduğunuz için stres , bebek için değerlendirme güdüsü kasılmanıza sebep oluyor ve bir engel teşkil ediyor olabilir. Yanyana daha kolaylık illaki. Umarım en kısa zamanda eşinle de bebisinle de yanyana olursun hepEvet canım.. 28 günde bir adet olmak ne kadar iyiymiş 40 günde bir olmak rahat gelirdi bebek düşünmüyoken ama adet olunca çok üzülüyor insan daha diğerine çok var diye. Bi de ben işimden dolayı hep bebeklerle annelerleyim sürekli gözümün önünde, az önce 1 aylık dünyalar tatlısı bi erkek bebek geldi içim gitti o kadar masum melek gibiydi ki. İnşallah biz de anne oluruz bu duyguyu yaşarızçok duygusalım bu ara
Bi de şunu düşünmeye başladım eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için, aynı şehire yerleşmeden denemeye başlamakla hata mı ettim acaba? Hem değerlendirmek için günleri ayarlamak zor oluyor sonra hayal kırıklığı oluyor, hem gebelik olursa çok mu zor olacak eşim olmadan bilemiyorum ki. Sanırım üzülmekten kaçıyorum bebek düşünmüyorken kafam ne kadar rahatmış meğer, ama aklımın bi köşesinde hep vardı :)
Çok teşekkür ediyorumCanım biz ari dünyası diye bir siteden alıyoruz sürekli güvenilir bi site 240 gramı 540tlye geldi, 50 gramliklar çok daha pahalıya geliyor çünkü, sabah ac karna yarim cay kaşığı yiyoruz biraz ağzımızda tutup üstüne su içiyoruz bitiyor
internette en az yarim saat bi şey yenmemeli diyor biz de o şekilde yaptık hep
Yaa hayalini kurmak o kadar güzel ki zatenAh şu durumları hepimiz yaşıyoruz ne üzücübazen birinin kucağındaki bebeğe sarilasin geliyor ya da yanında bı çocuk anne diye seslendi mi insan kendini resmen boynu bükük Emrah gibi hissediyor. Bizim de olacak inşallah kuzum nasip oldu mu sen ayda sadece bı kere bile birliktelik yaşasan yine de tutar. Muhakkak zorlukları olacaktır eşin olmadan gebe kalmanin fakat sana anne diye seslendiginj düşünsene ya düşüncesi bile çok guzel
Evet epilasyon ile hepsi gidiyor ,başka.bencedeBende de neyle temizlersem temizleyeyim, bazı yerler de batık tarzında iltihaplanmalar oluyordu Bayadır gitmem lazımdı bi nasip olmadı ya artık başlayayım var bi kaç ay sonra o yüzden de bekletemiyorum pek
Kesinlikle,konuşmak kolayAynen büyütecek olan da biziz zahmeti cekende, yeri geldi mi bizde destek olalım var mı bi sıkıntınız diye soran hiç yok
İnşallah canım benim.. Stres faktörü elbet çok etkili oldu bence çünkü düşünmeyelim günaşırı değerlendirelim olursa olur gibi bi şansın olmuyor ayrı olunca.. İster istemez buna odaklanıyorsun. Bu ay kaç kere gidip geldim 1 akşamlığına, sonra sabah yoldan gelip işe devam ettim sayısını bilmiyorumAyrı şehirlerde olmak zor tabi ama bebek istemenize engel değil , belkide ayrı şehirde olduğunuz için stres , bebek için değerlendirme güdüsü kasılmanıza sebep oluyor ve bir engel teşkil ediyor olabilir. Yanyana daha kolaylık illaki. Umarım en kısa zamanda eşinle de bebisinle de yanyana olursun hepişinde etkiliyor olabilir insan gördükçe benim de olsun diyor , olacak ama o zamanı bilmemek yoruyor. Kafanıza takmayın eşinize odaklanın, her anınızın tadını çıkarın ,bebişler birgün gelecekler Allah'ın izniyle güzel düşünün
Merhaba beni de ekler misiniz 19 Ocak bat@Kazen tablo oluşturdum ama ters giden biseyler oldu galiba yardımcı olabilir misin :)
Yalnız değilsiniz..beklemekle gecmeyen gunler saatler
Amin canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınİnşallah canım benim.. Stres faktörü elbet çok etkili oldu bence çünkü düşünmeyelim günaşırı değerlendirelim olursa olur gibi bi şansın olmuyor ayrı olunca.. İster istemez buna odaklanıyorsun. Bu ay kaç kere gidip geldim 1 akşamlığına, sonra sabah yoldan gelip işe devam ettim sayısını bilmiyorumAllahım hayırlı zamanda versin.. İsteyen herkese.. İyi ki bu forum var
Insallah canimHafi inşallah kuzum heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz
Tesekkur ederim ❤ Yok hayir canim biraz daha gecsin oyle vericem insallah seninde boyle silik miydi kacinci gun cikti kaset testte ve bhcg kac cikti canimYaa hayırlı olsun ben de böyle öğrendim sağlıkla ilerlesin kan verdin mi canım
Catlamadan sonra tutunmaya yardimci olsun diye canim catlamadan beri gunde yarim yiyorum ❤Avakadoyu hangi aşamada yiyoruz ben orayı kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?