Kız bunu niye daha önce demedin banaCatlamadan sonra tutunmaya yardimci olsun diye canim catlamadan beri gunde yarim yiyorum ❤
yumurtlamayı gordugun gunden ıtıbaren 7 gun denılıyor ama bence bana sorar kac gun gecerse gecsın ye faydalı gercektenAvakadoyu hangi aşamada yiyoruz ben orayı kaçırmışım
Öğrendiğim iyi oldu sağolun :) bu ay da tutunamadı bebişim.. Gerçi doğru düzgün bi değerlendirme yapamadık. Diğer aya inşallah :)yumurtlamayı gordugun gunden ıtıbaren 7 gun denılıyor ama bence bana sorar kac gun gecerse gecsın ye faydalı gercekten
olur olur yumurtlamaya kadar arısutu bal polen propolıs falan oyle seyler tuketın kırmısı pancar ıspanak brokolı cevız tahın cok guzel yumurta yaoıyorÖğrendiğim iyi oldu sağolun :) bu ay da tutunamadı bebişim.. Gerçi doğru düzgün bi değerlendirme yapamadık. Diğer aya inşallah :)
Tamamdır bu ay beslenme konusuna daha çok dikkat edicemolur olur yumurtlamaya kadar arısutu bal polen propolıs falan oyle seyler tuketın kırmısı pancar ıspanak brokolı cevız tahın cok guzel yumurta yaoıyor
genelde cok ne oldu baktırdınmı hadı soyle bı heyecan yaptım ben sana yorumlayımYumurtlamadan sonraki 7.gün progesteron değeri yüksek çıkıp gebelik öğrenen var mı?
Dün yumurtamanın 8.günüydü sonucum >40 geldi. Birazcık umutlandım açıkçasıgenelde cok ne oldu baktırdınmı hadı soyle bı heyecan yaptım ben sana yorumlayım
Spot bilgilercatlamaya destek olarak ovulasyon takıbınde testte yumurtlamayı goren arkadaslar eger yumurtlama gunu 3. gunu devam edıyorsa o gun 2..3 tane havuc yıyın buda burada dursun bılgı bırısıne lazım olur
aynen yardımcı oluruz bıradaTamamdır bu ay beslenme konusuna daha çok dikkat edicem
senın testı beklıyrm valla sonuc cooook ıyı klomenın ıse yaramıs ıs bu kı dollenmesınde esınde bır sorun varmıDün yumurtamanın 8.günüydü sonucum >40 geldi. Birazcık umutlandım açıkçasıBu ay klomen kullanmıştım iki tane yumurtam oluşmuştu
4 ay önce ilk kez test verdiğimizde sayı şekil ve hız sınırdaydı geçen ay tekrarladık hepsi çok güzel yükseldi doktor normal dedi şüküraynen yardımcı oluruz bırada
senın testı beklıyrm valla sonuc cooook ıyı klomenın ıse yaramıs ıs bu kı dollenmesınde esınde bır sorun varmı
Bir dahaki aya inşallah, Şubat grubunda beraberizKızlar ben adet oldum elendim
Ca125 mi? Benden bi daha istemedi doktor, diğer tahlilleri de en son ekimde yaptirmistim onlara da gerek duymadi bi daha
Kısa sürede baslamayi düşünüyorum, baya sıkıntıliyim o konuda bekle bekle nereye kadar başlarım olursa da aylık ücret veririm hepsini verip yarım kalmaktansaEvet epilasyon ile hepsi gidiyor ,başka.bencede
Evettt beni de etiketleyinBir dahaki aya inşallah, Şubat grubunda beraberiz
spotunu bılmem ama cok tutturanı varSpot bilgilerçok tatlı burası ya
guxl hbr beklıyorum senden vallla4 ay önce ilk kez test verdiğimizde sayı şekil ve hız sınırdaydı geçen ay tekrarladık hepsi çok güzel yükseldi doktor normal dedi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?