Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamayı gordugun gunden ıtıbaren 7 gun denılıyor ama bence bana sorar kac gun gecerse gecsın ye faydalı gercekten
Öğrendiğim iyi oldu sağolun :) bu ay da tutunamadı bebişim.. Gerçi doğru düzgün bi değerlendirme yapamadık. Diğer aya inşallah :)

Öğrendiğim iyi oldu sağolun :) bu ay da tutunamadı bebişim.. Gerçi doğru düzgün bi değerlendirme yapamadık. Diğer aya inşallah :)
olur olur yumurtlamaya kadar arısutu bal polen propolıs falan oyle seyler tuketın kırmısı pancar ıspanak brokolı cevız tahın cok guzel yumurta yaoıyor

Yumurtlamadan sonraki 7.gün progesteron değeri yüksek çıkıp gebelik öğrenen var mı?

Tamamdır bu ay beslenme konusuna daha çok dikkat edicem
aynen yardımcı oluruz bırada
Dün yumurtamanın 8.günüydü sonucum >40 geldi. Birazcık umutlandım açıkçası Bu ay klomen kullanmıştım iki tane yumurtam oluşmuştu
senın testı beklıyrm valla sonuc cooook ıyı klomenın ıse yaramıs ıs bu kı dollenmesınde esınde bır sorun varmı

aynen yardımcı oluruz bırada

senın testı beklıyrm valla sonuc cooook ıyı klomenın ıse yaramıs ıs bu kı dollenmesınde esınde bır sorun varmı
4 ay önce ilk kez test verdiğimizde sayı şekil ve hız sınırdaydı geçen ay tekrarladık hepsi çok güzel yükseldi doktor normal dedi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…