Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evvet canim. Düşülmüş benimkide
Kist küçük olup yuksek cikanda oluyormuş aman daha fazla sorun çıkarmasın da tek isteğim o. Doktor da ben sana gerek duysam veririm zaten falan dedi biraz yüksek tonda, gerildim soru da sorulmuyor. Tabi birde aşırı kalabalık belki de stresten. Neyse böyle devam edicem, tüp bebek imkanı buluncaya kadar olmazsa, orda bu konularda daha geniş kapsamlı bakiliyorsun sonucta, baskilama yöntemi dediğin gibi aspire etme falan artik oraya sakladım bende büyümüyor sonucta. Doktorun dedigine göre de hastası 10 cm çikolata kistiyle aldırmaya geleceği zaman hamile kalmış yani artık nasip meselesi. İnşallah sağlık yönünden zorlanmayız daha da

O şekilde herkes faydalansın diye dipnot bırakman çok tatlı geldi o yüzden dedim canım :)
ben bazı tabırlerı anlamıyorum kusura bakma olurmu cok bıldıgım var ama duymadıgım bı kelıme ondan yazdım cunku fayda edecek cok kısı var engel olmus olmak ıstemem

Kız bunu niye daha önce demedin bana kaçırdım bu ayki treni artık
Bende iki gün bi avakadoyu yedim bıraktım artık ugrasasim yok bugün catlatma iğnesi vuruldum ama belki yarın yine alırım
Şaka maka limonlu falan hoşuma gitmeye başladı

Tebrik ederim inşallah kanda da çıkar.. Rabbim yüzünü güldürsun

Bı arkadaşla konuştum cikolota kisti olanların ca125 yüksek oluyomus diyede ondan sordum canim..Aynen doktorlarda istemiyo hiç soru sorulmasını ama insanın aklına birsuru şey geliyo sormak istiyo. Bekle bakalım canım nasip olursa olur olmazsa tüp bebek yaptirirsin

Selam kızlar... .. Bu mübarek günde dualar kabul olunurmuş.. Bende kendim dahil isteyen herkesin yüzünü güldürsun Rabbim kucaklarimizi doldursun inşaAllah hayirlarla bu ay hepimiz müjdeli haberi verelim.. Aminnnn

Bat gününe yaklaşanlar ne tür bir belirtilerinin var? Neler oluyor azıcık güncel haber verin..

Vallaha bende kasık ağrısi var sağ tarafda ağrı var bazen hafif bazen daha fazla. Belimede vuruyor şuan mesela sağ tarafıma.. Bazen batmalar veya zonkalamalar oluyor alt taraflarda.. sanki hafif doluluk hissi var gibi alt karında. Birde kabızlık bir durum var .. çok fazla değil ama bir ara ara wc ye çıkamama durumu oluyor. Arada şeffaf akıntı geliyor bazen okadar yoğun olduki hatta adet olddum sanıyordum. Birde son iki yada üç gündür hafif uyku hali de var ama emin değilim belki gerçekten ihtiacim olduğu için uykulu hissediyor olabilirim..

Zamanında çok testler yaptım çok şüpheli belirtiler yaşadım hayal kırıklığım çok oldu o yüzden bu belirtilere henüz sevinemiyroum..

Tıpatıp aynı belirtiler bende de var ve ben de üşüttüm regl olcam vs diye kendimi dinlememeye çalışıyorum sonrasında negatif olursa üzülmeyim diye..

Öyle pozisyonlarda yatıyorum ki bel boyun ağrılarım başladı bi gelsin eşşek sıpası bak ben neler yapıcam ona
Ay çok güldüm yorumlarına yaa.. Allah da seni güldürsun sev ok sevindirsin inşallah

İşte aslında Anne olmaya böyle başlıyoruz önce tutsun diye uğraşırız.. sonra değerler cikacakmi diye endişeleniriz. Sonrada kese ve kalp atışları.. aman ağır kaldırmayın aman yavaş ineyim çıkayım.. düşmeyim.. doğumda ayrı telaş ve korku.. sonra da nefes alıyorumu diye kontroller derken kazık kadar olsalar bile hiçbir endişemiz bitmiyor bitmeyecek ama ANNE denen varlık bütün bunlari kaldırabilecek bir güçte ..

Allah'ın izniyle başaracağız kizlarrrrr

Çatal bıçak takımı yazan yerde koptum

Evet onu bende burda okudum yüksek olsa bile bazen risk olmuyormuş herhalde tam bilemiyorum
Evet insan merak ediyor sonuçta süreci illa kafasına takılıyor ama işte bazılarına sorulmuyor.
Aynen bende bekleme surecindeyim biraz artık insallah güzel haberler alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…