Evet benim de havuç çatlamaya çok yardımcı oldu bence bu ayspotunu bılmem ama cok tutturanı var
spotunu bılmem ama cok tutturanı var
İnşallah haftaya güzel haberi alırımguxl hbr beklıyorum senden vallla
Kist küçük olup yuksek cikanda oluyormuş aman daha fazla sorun çıkarmasın da tek isteğim o. Doktor da ben sana gerek duysam veririm zaten falan dedi biraz yüksek tonda, gerildim soru da sorulmuyor. Tabi birde aşırı kalabalık belki de stresten. Neyse böyle devam edicem, tüp bebek imkanı buluncaya kadar olmazsa, orda bu konularda daha geniş kapsamlı bakiliyorsun sonucta, baskilama yöntemi dediğin gibi aspire etme falan artik oraya sakladım bende büyümüyor sonucta. Doktorun dedigine göre de hastası 10 cm çikolata kistiyle aldırmaya geleceği zaman hamile kalmış yani artık nasip meselesi. İnşallah sağlık yönünden zorlanmayız daha daEvvet canim. Düşülmüş benimkide
ben bazı tabırlerı anlamıyorum kusura bakma olurmu cok bıldıgım var ama duymadıgım bı kelıme ondan yazdım cunku fayda edecek cok kısı var engel olmus olmak ıstememO şekilde herkes faydalansın diye dipnot bırakman çok tatlı geldi o yüzden dedim canım :)
Bende iki gün bi avakadoyu yedim bıraktım artık ugrasasim yokKız bunu niye daha önce demedin banakaçırdım bu ayki treni artık
prodoctor muşhangı marka yazabılırmısınız
Tebrik ederim inşallah kanda da çıkar.. Rabbim yüzünü güldürsunKuzum artimed aldimmm onda da çıktı silik çizgi hem de 3. İdrar falandı çok heyecanliyim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine Allah hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsin kulaklarımızı boş bırakmasın inşallahEki Görüntüle 2983424
Kız bunu niye daha önce demedin banakaçırdım bu ayki treni artık
Bı arkadaşla konuştum cikolota kisti olanların ca125 yüksek oluyomus diyede ondan sordum canim..Aynen doktorlarda istemiyo hiç soru sorulmasını ama insanın aklına birsuru şey geliyo sormak istiyo. Bekle bakalım canım nasip olursa olur olmazsa tüp bebek yaptirirsinKist küçük olup yuksek cikanda oluyormuş aman daha fazla sorun çıkarmasın da tek isteğim o. Doktor da ben sana gerek duysam veririm zaten falan dedi biraz yüksek tonda, gerildim soru da sorulmuyor. Tabi birde aşırı kalabalık belki de stresten. Neyse böyle devam edicem, tüp bebek imkanı buluncaya kadar olmazsa, orda bu konularda daha geniş kapsamlı bakiliyorsun sonucta, baskilama yöntemi dediğin gibi aspire etme falan artik oraya sakladım bende büyümüyor sonucta. Doktorun dedigine göre de hastası 10 cm çikolata kistiyle aldırmaya geleceği zaman hamile kalmış yani artık nasip meselesi. İnşallah sağlık yönünden zorlanmayız daha da
Çok güzel mutlu haberlerini bekliyorumBende iki gün bi avakadoyu yedim bıraktım artık ugrasasim yokbugün catlatma iğnesi vuruldum ama belki yarın yine alırım
Şaka maka limonlu falan hoşuma gitmeye başladı
Ama bukadar errken yapmasaydin.. günün geçsin enazindanSelam kızlar bata 2 gün kaldı ben bugün dayanamayıp test yaptım ve sonuç olumsuz
Tıpatıp aynı belirtiler bende de var ve ben de üşüttüm regl olcam vs diye kendimi dinlememeye çalışıyorum sonrasında negatif olursa üzülmeyim diye..Selam kızlar..... Bu mübarek günde dualar kabul olunurmuş.. Bende kendim dahil isteyen herkesin yüzünü güldürsun Rabbim kucaklarimizi doldursun inşaAllah hayirlarla bu ay hepimiz müjdeli haberi verelim.. Aminnnn
Bat gününe yaklaşanlar ne tür bir belirtilerinin var? Neler oluyor azıcık güncel haber verin..
Vallaha bende kasık ağrısi var sağ tarafda ağrı var bazen hafif bazen daha fazla. Belimede vuruyor şuan mesela sağ tarafıma.. Bazen batmalar veya zonkalamalar oluyor alt taraflarda.. sanki hafif doluluk hissi var gibi alt karında. Birde kabızlık bir durum var .. çok fazla değil ama bir ara ara wc ye çıkamama durumu oluyor. Arada şeffaf akıntı geliyor bazen okadar yoğun olduki hatta adet olddum sanıyordum. Birde son iki yada üç gündür hafif uyku hali de var ama emin değilim belki gerçekten ihtiacim olduğu için uykulu hissediyor olabilirim..
Zamanında çok testler yaptım çok şüpheli belirtiler yaşadım hayal kırıklığım çok oldu o yüzden bu belirtilere henüz sevinemiyroum..
Ay çok güldüm yorumlarına yaa.. Allah da seni güldürsun sev ok sevindirsin inşallahÖyle pozisyonlarda yatıyorum ki bel boyun ağrılarım başladı bi gelsin eşşek sıpası bak ben neler yapıcam ona
Evet canım sonrada gidersin benim paketim daha on ay var ara ara gidiyorumKısa sürede baslamayi düşünüyorum, baya sıkıntıliyim o konuda bekle bekle nereye kadar başlarım olursa da aylık ücret veririm hepsini verip yarım kalmaktansa
Çatal bıçak takımı yazan yerde koptumAslinda duymaması daha iyi biliyo musun eğer laf edecek insan varsa. Benim yanlışlıkla duyuldu ilk başta kv tarafına pişman oldum gözümün içine bakıyorlar, çaktırmadan bisey sormalar falan
Hatta kayinvalide benim İki çocukta ilk seferde tuttu senin niye tutmuyor bile dedikp sende bi sorun yok dimi dedi esime
Yanii benimde şey diyesim geldi artık tebrikler ilk seferde tutturdugunuz için bizden çatal bıçak takımı kazandınızay şuan gülüyorum ama ilkte sinirimi bozmustu cok.
Ahh anneciğim kendi de zamanında çok çektiği için bekarligimdan beri hep şey der, bi tane çocuğun olursa olsun sonra hemen aldır yumurtalillari uğraşıp durmaanne o işler öyle olmuyor seni bile doktor 39 yaşına kadar zor bekletti diyorum olsun belki şimdi daha farklıdır diyor
En sonda işte hangi doktora gitsen illa bende göreyim bende deneyeyim diye ugrastirip durcaklar sen hiç uğraşma artık paranı biriktir olmazsa tüp bebeğe gidersin diyor
Evet onu bende burda okudum yüksek olsa bile bazen risk olmuyormuş herhalde tam bilemiyorumBı arkadaşla konuştum cikolota kisti olanların ca125 yüksek oluyomus diyede ondan sordum canim..Aynen doktorlarda istemiyo hiç soru sorulmasını ama insanın aklına birsuru şey geliyo sormak istiyo. Bekle bakalım canım nasip olursa olur olmazsa tüp bebek yaptirirsin
Bende sizlerden bekliyorum artık bu ay öyle böyle pek üstüne düşmeden geçti o yüzden pek zannetmiyorum ama inşallah isteyen uğraşan herkes güzel haberler alırÇok güzel mutlu haberlerini bekliyorum
Hahaha napayim sanki çok marifetmiş gibiÇatal bıçak takımı yazan yerde koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?