Bizim burda 1 seneden az kaldı tayin çıkacak ya onu da düşündümEvet canım sonrada gidersin benim paketim daha on ay var ara ara gidiyorum
İns canimm biraz ara ver sende boşver canım bennim bu ay çok iyi oldu rahatladım gercektenn. Bu arada hsg sonuçlarım temiz geldi çok şükürEvet onu bende burda okudum yüksek olsa bile bazen risk olmuyormuş herhalde tam bilemiyorum
Evet insan merak ediyor sonuçta süreci illa kafasına takılıyor ama işte bazılarına sorulmuyor.
Aynen bende bekleme surecindeyim biraz artık insallah güzel haberler alırız hepimiz
Kahkaha attımm oyyyElimde erken gebelik testi var bir tane zor tutuyorum kendimi , eşimde yapma diyor resmen her bulduğun teste işemek alışkanlık bağımlılık oldu diyor gülüyor
Oh şükür çok sevindim bakkİns canimm biraz ara ver sende boşver canım bennim bu ay çok iyi oldu rahatladım gercektenn. Bu arada hsg sonuçlarım temiz geldi çok şükür
Canım ben de senin gibi silik gördüm evvel gün fotoda çıkmıyordu bile ama gözle görülüyordu kendim uyduruyorum sandım tabi dun yine tekrarladım fotoda çıkacak düzeye gelmişti bu sabahki daha görünür çıktıTesekkur ederim ❤ Yok hayir canim biraz daha gecsin oyle vericem insallah seninde boyle silik miydi kacinci gun cikti kaset testte ve bhcg kac cikti canim
Amin canım cümlemizin Allah hepimizi sevinirsin güzel haberlerleTebrik ederim inşallah kanda da çıkar.. Rabbim yüzünü güldürsun
Hamilelikte saç boyamanın sakıncası var mı acaba ?ahahah bende aynı bekarken lazere gıtmıstım bıttı ama rutusa gıdıyorum ıste arada bır, sacımı uc ay once boyattım goya hamıle kalırım dıye ama nasıp olmadı :) dişlere başladım.
muhtemelen kendımı bastan asagıya degıstırcem hamıle kalana kadar
Çok iyi yaptın paylaşarak.. her halimizden herzaman memnun olmamız gerek elimizden geldiğince şükredelim edelimki Allah daha fazlasını versinAllahım hiç ummadığımız zamanda verir inşallahAyy bende vallahi artık yoruldum 2 yıldır belirti kovala ilaçlar kullan falan iki aydır koyverdim eşimin isteğiyle devam ediyorum tedaviye geçtiğimiz ay doktor değiştirdik aşılama için bu doktor da üç ay da letu ile deneyelim sonra aşılamaya geçelim deyince eşimde doktorun yönlendirmesine uyalım dedi öyle ikinci aydayız bidahaki ay da kullanıp bi aşılama yapıcaz yinede olmazsa bırakıcam artık doğal yollardan olmasını beklerim artık
Ya birde bir videoya denk geldim geçen gün beni gerçekten derinden etkiledi link koyucam açılır mı bilmiyorum. Kadın hamile kalmak istiyormuş 10 yıldır çocuğu olmamış ağaçtan hayvandan dua istiyormuş rabbim bana hayırlı evlat versin diye sonra rüyasında bir dede görmüş dede " Allah sana çocuk vermediğinde de ondan razı olduğun zaman sana çocuk verecek" demiş. Kadın 2 buçuk sene uğraşmış yüreğini ikna etmeye artık tam anlamıyla gerçekten içten bir şekilde Allahım sen bana çocuk vermesen de ben senden razıyım demiş ve bir hafta sonra hamilelik haberini almış çok etkilendim kendimi sorguladım. Çok istemek bir yana rabbimin bize verdiği herşeyden razı olmak lazım vermiyorsa da bu benim imtihanım demeye başladım. Abimin eşi hamile haberini verdi bir ay önce çok üzüldüm ağladım benim olmuyor diye iki gün önce de 3 aylık evli olan kuzenimin hamile haberini aldım sabır dedim halime şükrettim. Böyle olunca hayat daha kolay ilerliyor ya aksi taktirde herşey insana zehir oluyor.Link koydum açılır inşallah
Watch this reel by bkeesumeyye on Instagram
Anladım canım inşallah gebelik vardır ve sağlıklıdır bende senin gibi düşünüyorum biraz zaman geçsin öyle kan vericem şimdilik ovulasyonun yanında gelen gebelik testleri vardı baya onlarla takip edicem inşallah koyulaşır ❤ sen ilk idrarla mi yaptın canimCanım ben de senin gibi silik gördüm evvel gün fotoda çıkmıyordu bile ama gözle görülüyordu kendim uyduruyorum sandım tabi dun yine tekrarladım fotoda çıkacak düzeye gelmişti bu sabahki daha görünür çıktıbenim bat yarin hastaneye sürekli gidip gelmemek için bekleyeceğim biraz önümüzdeki hafta ici giderim inşallah yolunda gider randevumu da alırım diye düşündüm hakkımızda hayırlısı olur inşallah sen de verirsen kan haber et mutlaka
Aynen kuzum öyle de olabilirBizim burda 1 seneden az kaldı tayin çıkacak ya onu da düşündümolmadı her ay gidip öyle ücret veriyorlar ya öyle yaparım dedim
Kuzum tam.bilmiyorumda kulaktan dolma oyle duymustum boyatmistim öncesindeHamilelikte saç boyamanın sakıncası var mı acaba ?
Bu durumlara düştük işte kocanın gözündeKahkaha attımm oyyy
Evet ya adetinin geciktiğini bile tesadüf eseri farkediyo..nasip işteHahaha napayim sanki çok marifetmiş gibiilk aydan kim tutturdugunu duysam doğru düzgün adet tarihini bile bilmeyen insanlar
Evet canım sabah ilk idrarla yaptım laboquickle sonra gittim başka test aldım 3. İdrarla artimed yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı ben de koyulaşmaya bakicam 4 5 tane daha var elimdeAnladım canım inşallah gebelik vardır ve sağlıklıdır bende senin gibi düşünüyorum biraz zaman geçsin öyle kan vericem şimdilik ovulasyonun yanında gelen gebelik testleri vardı baya onlarla takip edicem inşallah koyulaşır ❤ sen ilk idrarla mi yaptın canim
Cidden mi? Peki senin hep böyle olurmu adet öncesi.. benim adet öncesi böyle şeylerim olmaz.. pat diye gelir benagri bile gelene kadar hissetmem .. ama yinede fazla heveslenmek istemiyorumTıpatıp aynı belirtiler bende de var ve ben de üşüttüm regl olcam vs diye kendimi dinlememeye çalışıyorum sonrasında negatif olursa üzülmeyim diye..
Hayırlısı bir dahaki aya devammmm..Kızlar ben adet oldum elendim
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ❤❤Evet canım sabah ilk idrarla yaptım laboquickle sonra gittim başka test aldım 3. İdrarla artimed yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı ben de koyulaşmaya bakicam 4 5 tane daha var elimde
Daha büyük bir aşklaaaaHayırlısı bir dahaki aya devammmm..
Hoşgeldin bacım.. inşallah sende guzle haberi alırsın bu ay ....Yeniyim beni de ekler misiniz Bat 24 Ocak 2022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?