Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns canimm biraz ara ver sende boşver canım bennim bu ay çok iyi oldu rahatladım gercektenn. Bu arada hsg sonuçlarım temiz geldi çok şükür

İns canimm biraz ara ver sende boşver canım bennim bu ay çok iyi oldu rahatladım gercektenn. Bu arada hsg sonuçlarım temiz geldi çok şükür
Oh şükür çok sevindim bakk bende asilamadan sonra kist olmayınca rahatlamistim. Bakalım şimdi sana doktor ne diyecek inşallah güzel haberler alirizz

Tesekkur ederim ❤ Yok hayir canim biraz daha gecsin oyle vericem insallah seninde boyle silik miydi kacinci gun cikti kaset testte ve bhcg kac cikti canim
Canım ben de senin gibi silik gördüm evvel gün fotoda çıkmıyordu bile ama gözle görülüyordu kendim uyduruyorum sandım tabi dun yine tekrarladım fotoda çıkacak düzeye gelmişti bu sabahki daha görünür çıktı benim bat yarin hastaneye sürekli gidip gelmemek için bekleyeceğim biraz önümüzdeki hafta ici giderim inşallah yolunda gider randevumu da alırım diye düşündüm hakkımızda hayırlısı olur inşallah sen de verirsen kan haber et mutlaka

Hamilelikte saç boyamanın sakıncası var mı acaba ?

Çok iyi yaptın paylaşarak.. her halimizden herzaman memnun olmamız gerek elimizden geldiğince şükredelim edelimki Allah daha fazlasını versin

Anladım canım inşallah gebelik vardır ve sağlıklıdır bende senin gibi düşünüyorum biraz zaman geçsin öyle kan vericem şimdilik ovulasyonun yanında gelen gebelik testleri vardı baya onlarla takip edicem inşallah koyulaşır ❤ sen ilk idrarla mi yaptın canim

Evet canım sabah ilk idrarla yaptım laboquickle sonra gittim başka test aldım 3. İdrarla artimed yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı ben de koyulaşmaya bakicam 4 5 tane daha var elimde

Tıpatıp aynı belirtiler bende de var ve ben de üşüttüm regl olcam vs diye kendimi dinlememeye çalışıyorum sonrasında negatif olursa üzülmeyim diye..
Cidden mi? Peki senin hep böyle olurmu adet öncesi.. benim adet öncesi böyle şeylerim olmaz.. pat diye gelir benagri bile gelene kadar hissetmem .. ama yinede fazla heveslenmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…